חוגגים בחגים

memko

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo77.gifימי הולדת 17/10../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

memko

New member
../images/Emo65.gifימי הולדת 18/10../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

memko

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo77.gifימי הולדת 19/10../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

memko

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo213.gifימי הולדת 20/10../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo141.gif

memko

New member
מזל טוב למיטב של המיטב שבמיטב../images/Emo135.gif../images/Emo212.gif

ליום הולדתך אאחל לך מכל הלב שכל בוקר תזרח לך השמש וכל יום יהיה יפה מאמש. שהכוכב שלך בשמים יהיה של מזל שתקבל הרבה אהבה, ובכלל. שיפרחו לך בגן הרבה הרבה פרחים יפים בכל מיני צבעים וגוונים. ולסיום אשאיר ריבוע ריק לכל מה שלך יתחשק.

memko

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo212.gifמזל טוב לאלירן של גליאל../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

כל שנה מגיע יום אחד יום שמח יום מיוחד יום של אור ושמחה זהו יום הולדתך אז אני מאחלת לך המון הצלחה בכל התחומים ותזכור שאתה יכול להגיע יותר גבוה מן העננים

memko

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב לרעות של אמאשלרננה../images/Emo20.gif

ליום הולדתך אאחל לך מכל הלב שכל בוקר תזרח לך השמש וכל יום יהיה יפה מאמש. שהכוכב שלך בשמים יהיה של מזל שתקבל הרבה אהבה, ובכלל. שיפרחו לך בגן הרבה הרבה פרחים יפים בכל מיני צבעים וגוונים. ולסיום אשאיר ריבוע ריק לכל מה שלך יתחשק.

memko

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב לבילבי לא כלום../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif

כל שנה מגיע יום אחד יום שמח יום מיוחד יום של אור ושמחה זהו יום הולדתך אז אני מאחלת לך המון הצלחה בכל התחומים ותזכור שאתה יכול להגיע יותר גבוה מן העננים

מיכלי MP3

New member
מזל טוב לאורלי הבילבי המקסימה../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה
, ותצליחי בכל מעשה ידייך
, עד 120 שנה גדושות באושר,אהבה ,בריאות והמון שמחה.

בוליפלג

New member
יומולדת שמייח../images/Emo13.gif לרעות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואו!! איך שהזמן טססססססססססססס
ברכות לעוד שנה!

מיכלי MP3

New member
../images/Emo212.gifיומולדת שמח לרעות../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

עד 120 שנה, אושר בריאות והמון אהבה
תמיד.

באיחור רציני....

אבל אולי יש עוד סיכוי להספיק את העברי?
מזל טוב ענק לקטנטונת שמרגיש לי כאילו רק שלשום נולדה..... שתמשיכו להנות מהבננות המקסימות, נשיקות מאתנו!

../images/Emo140.gifתודה למברכות וסיפורה של רעות

אמנם עוד לא מרגיש לי יום הולדת, כי אנחנו באמת חוגגים יותר בעברי א-ב-ל בתאריך הלועזי, בבוקר פתאם שאלתי את בעלי מה התאריך ופתאם נזכרנו ושרנו לה והיא כל כך התלהבה, הג'קג'וקה הזו. רעות, היא פשוט ילדה מפתיעה, כל הזמן רק מפתיעה אותי ואת עצמי. לכל החוששות מילד שני, ואיך תאהבו ואיך יהיה מקום בלב, אני חייבת להתוודות שאני מרגישה שיחד עם רעות נולד לי לב מחדש...כמות האהבה, האימהות, קשר בלתי מוסבר שיש לילדה הזו, זה פשוט לא יאומן. שנה להיווסדה ואני עדיין מאוהבת בה כמו בהתחלה:) מאחלת לפיצית שלי שתגדל סופסוף, שנדע להשתחרר זו מזו, שתמשיך להקסים ולהיות כזו מקסימה ושובת לב ובעיקר אחות וילדה טובה להוריה ולסביבה.

למעלה