היא לא

shemesh22

New member
../images/Emo213.gif היא לא ../images/Emo214.gif ../images/Emo70.gif

היא לא
היא לא
היא ע-ו-ג-י-ה ולא אחת בלבד אלא 13
"היא לא דומה לאף אחת אחרת לאף אחת שעוברת ברחוב היא משונה וכשהיא מדברת קולה עושה לי משהו קרוב..." (ארכדי דוכין) היא.....קוקי 13 ויש לה יום הולדת ממש ממש ממש עכשיוווווווווווו
לך יקירתי מאחלת שהחיים יהיו קררררררנבל אחד גדול, שלא יגמרו הפנטזיות לעולם, שתמשיכי להתאהב בחיים כל יום מחדש כמו שרק את יודעת.
לחיים מתוקה

jdpworld

New member
גם אני לא

התגעגעתי אליך בכלל. לא מאמינה לי? האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא? אם אדקר שמא לא אדמם אצבט שמא לא אצובט אדוגדג שמא לא אצחק אחובק שמא לא אתפשט

d a n i e l s 5

New member
../images/Emo65.gif היא כן ../images/Emo65.gif

יצאה בהכרזה "להתאהב בעצמי....מחדש " והיא כן מצדיקה את ההכרזה כל יום מחדש ! ואני רק מזכירה לך קוקיה ש..... הדרך היחידה למצוא את הקשת בענן היא להתבונן פנימה אל תוך ליבך, הדרך היחידה להגיע אל האגדות היא על כנפי הדמיון ולהפעיל את כוחות הנפש, כי הקשת בענן , האגדות והשלוה הן שכיות חמדה המתגלות ועולות מן הפנים החוצה. (אולין ק. תארפ) שולחת לך את הקשת בענן על כל מגוון הצבעים שיקשטו לך את היום וכל הימים ! יומולדת שמח יקירתי.

Amoureuse

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לעוגיה הכי מתוקה ../images/Emo20.gif

את יודעת שאני לא אוהבת לכתוב פה הכל, את הברכה תשמעי ממני בעצמך... אז בקיצור שיהיה לך הכי מזל טוב בעולם!!!

../images/Emo49.gif לקוקילידה!! ../images/Emo48.gif

יומולדת שמח, פורח ועליז עוגיונת! ברכות לשנים מאושרות, לאהבת החיים, להצלחה ולבריאות!!

t o t a l

New member
../images/Emo23.gif מזל טוב נשמה ../images/Emo23.gif

מתאהבת מחדש בחיים עם עיניים בורקות עם חיוך ממכר ומבטא מהפנט מתאהבת מחדש בעצמה יקירתי, מאחל לך שלא תשתני ואושר אמיתי אוהב טוטאל

R a c h e li

New member
איזה יופי.....

תקופת הקרנבל..שם בברזיל,ונציה.... ואני כאן רוצה לחגוג איתך ולאמר לך אישה יפה מזל טוב וככה בשקט.....התגעגעתי אלייך...

a n a t i 3 3

New member
מזל טוב../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif../images/Emo20.gif

מזל טוב קוקי
בריאות ואושר
משנינו

מזל טוב

גם העוגיה שלי הפכה לנערה בת 13 השבוע. אני מרגישה איך היא לאט , לא בעצם, ממש מהר, הפסיקה להיות ילדה, והופכת לאישה. תהני מכל רגע, בת היא דבר נפלא. הרבה מזל טוב ותזכי לגדלה לתפארת ולרוות ממנה רוב נחת.

שלי 9

New member
דורית ..יש לך טעות לא מדובר על בת

של אף אחת..מדובר על אישה חמודה שהניק שלה האו קוקי 13, ויש לה מבטא ארגנטינאי חביב ביותר.. היא היא חוגגת יום הולדת..:-

עוד יותר טוב

אשנה את איחולי, שתזכה לגדל את עצמה לתפארת ולרוות רוב נחת מעצמה. שתזכה להרגיש תחושה של מימוש עצמי ואהבה עצמית. קוקי 13 - תתפנקי לך עד הסוף ביום הולדתך, את נמצאית יום אחד יותר קרוב להגשמת חלומותיך.

למעלה