lizush

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

אנשים יקרים יקרים שלי, בשבילי אהבה היא להחסיר נשימה, מעין "האא.." של לקיחת אויר עם כמה שניות הפסקה, כי אני שוכחת לשאוף בחזרה. בכל פעם שאני חושבת עליכם ועל האהבה שלכם אלי, כמו הרגע הזה, אני מאבדת הרבה חמצן (וזה לא טוב לי לא לבזבז את הקלוריות שבנשיפה
). כבר כמה ימים אני נמצאת בסחרור מטורף בחיים. אתמול הייתי עם 140 תלמידים בסמינר ורק הרגע הצלחתי לחזור הביתה... תשושה מוות... זאת המילה. אחרי שיאני סיפרה לי שכתבתם לי מילים כ"כ מרגשות, הדבר היחידי שרציתי לעשות זה לראות אותכם, אבל בשום מקום לא היה אינטרנט. לכן הדבר הראשון שעשיתי שנכנסתי הביתה זה לפתוח את המחשב כדי להגיד לכל אחד ואחד ממכם - תודה. תודה על האושר שאתם גורמים לי תודה על המישפחה שאתם מהווים עבורי תודה על האנרגיות שאני מקבלת ממכם (גם מקילומטרים) ותודה ענקית על מי שאתם בחיי זה אחד הרגעים שאהבה נראית מילה כ"כ קטנה.... אבל אני באמת אוהבת אותכם
לירז (ליזוש)

מזל טוב באיחור של יומיים../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif..

מזל טוב לירז . הרבה בריאות , אושר ועושר . אור
ואהבה
, שמחה
ושלווה . יהיה טוב
:)

לירזיייי../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב ליום הולדתך בובית, עד 120 שנה, שכל משאלותייך יתגשמו, שרק תיהיי מאושרת בחייך, שתמיד תיהיי מוקפת אהבה, שתמשיכי ליהיות בחורה כל כך שלוה וחיננית
שפע הצלחות בחייך, אוהבת המון, אפרת
.

למעלה