../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif

יום הולדת חגיגה נחמדת מה נעים ומה נחמד שכל בן וכל בת לא נולדו ביום אחד רק ביום הולדת רק ביום הולדת
יום הולדת לליזוש
לירזי יקרה שלי- אחותי התאומה
יום הולדת שמח מלא באור ואהבה. שכל משאלות ליבך יתגשמו תמשיכי להיות הבחורה בעלת לב הזהב והאושר התמידי. אוהבת אותך המונים ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם.
מאיה

../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif

ליזוש יקרה , מזל טוב ליום הולדתך שפע של בריאות , אושר , אהבה, הצלחה וחיוך את אחת הנשים שהכי כיף לדבר וללמוד מהן אני מאוד נהנית בחברתיך פריקית שכמותך
לחייך יקירה כל שתבקשי לו יהי

matyc

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב ../images/Emo65.gif

עד 100כ-20 שכל משאלותיך התגשמו שתהיה לך שנה מדהימה אוהבת ומתגעגעת

../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif

ליזוש מאמי
מאחלת לך המון ברכות ואושר, שתדעי הרבה הצלחות בהמשך דרכייך וחוויות טובות בחייך. תמשיכי להיות מיוחדת ומתוקה
מעניקה לך מיליון של חיבוקים ומאחלת לך רק אושר בחיים.

../images/Emo77.gif מזל טוב

יקירה מזל טוב ליום הולדת הרבה הרבה אושר מאחלת לך שכל מה שאת רוצה יתגשם

עופר 123

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

ליזוש, קרן אור מן הצפון הרחוק באווירה של שאנטי וחיוך, מאחל לך את כל הטוב שבעולם - הצלחה, בריאות, אושר ועושר והרבה אהבה וחיוכים. מזל טוב ועד 120!
עופר

מזל טובבבבבבב../images/Emo65.gif

שפע ברכות ואיחולים תשגדלי ותפרחי תשגשגי ותשמחי תמשיכי לחייך את החיוך היפה שלך ולאהוב את החיים
עד 120 שנות אושר

chicka

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

לירזוש, שפע ברכות ליום ההולדת. שתהיה לך שנה מקסימה ומלאה חלומות מתוקים ומתגשמים.
נגה

ליזוש../images/Emo124.gif

מזל טוב ילדה יפה!!! שיהיה לך יומולדת מקסים, מלא דברים טובים ונהדרים. עד מאה ועשרים שנים מלאות בצחוק שמחה והמון המון אהבה! אוהבת ושולחת חיבוק
קרן.

ליזוש יקרה. ../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif

מכיוון שאת חוגגת היום לא רציתי להעציב אותך ולתת לך לשמוע אותי שרה. במקום. הבאתי אותם ( הם גם הרבה יותר חמודים ממני) שיהיה לך המון המון שמייח ! היום, מחר, מחרתיים.... כל הזמן !

solee

New member
מזל טוב. ../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif

ליזעעעעע../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

כפרעלייך אני מאחלת לך המון המון יומולדת שמח, אושר ועושר וכושר ויושר ויופי וטופי ועוגות טעימות ושתישארי כזו יפה וצפונית מדהימה:) נשיקות והמנמון בריאות ומזל'ט
~לין~

ניצם

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

לירז שיהיה לך הרבה מזל טוב והרבה ברכות

יאני1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifליזה מוסרת תודהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הרגע דיברתי עם לירז, היא בכלל לא ידעה שמישהו איחל לה מזלט בפורום... הקראתי לה כמה מהברכות ושמעתי אותה נמסה בטלפון אמרה שזה בא לה בידיוק בידיוק בזמן מוסרת המון המון תודה ואהבה
ליזה, כשתהיה לך הזדמנות לקרוא את זה למרות שכבר איחלתי לך בטלפון.. אני אוהבת אותך בכל ליבי ורוצה לראות אותך הרבה יותר גם אני נזכרת ומתמוגגת
אם תל אביב לא תרצה אותי אצפין עם כפיותיי ונלך לישון אהבה, אני

../images/Emo65.gifיום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

ליזוש מזל טוב מאחלת לך המון אושר שמחה בריאות הנאה בחיים והתגשמות משאלותייך תמשיכי להיות נהדרת כמו שאת אוהבת מיטל

לירזי../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אומנם אנחנו מתראות ממש מעט, אבל תמיד אלו פגישות משובחות. אני חושבת שאת מדהימה, מיוחדת, אחת שהולכת על הכל ולא נותנת לפחדים לעצור אותה. אני אוהבת את תכונות האופי הייחודיות שלך, את האופי שלך ואת הפוני המהמם
מאחלת לך הרבה שנים של אושר, אהבה ובריאות. אוהבת המון, ליאור.

Eran De Niro

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת שמח

ליזוש יום הולדת שמח , שפע ברכות צרור איחולים וחיים הכי מאושרים ועד מאה כעשרים

למעלה