BEP בארץ

IDOffryn

New member
אמרו לי שהם מגיעים לארץ ב6.3?

בבקשה תגידו לי שלא עבדו עלי!! והצלחה עם הפורום רייצ'ל!

tomer1999

New member
מתרגש בטרוףף

יאללה הבאלגן מתחילל אני לא מאמין שאני הולך לראות את פרגי אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Fergie7

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo99.gif

אני כל כך מקווה שאני אוכל ללכת להופעה...אמן!!!! איך אני משיגה כרטיסים?

עדיין לא ניתן להשיג

כרטיסים, דיברתי עם נציגת אורנג' לפני שעה והיא אמרה שבמהלך החג הם יפרסמו פרטים על ההופעה...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifBEP בארץ../images/Emo15.gif

אני חושבת שזה הפורום הראשון שאיך שהוא נולד כבר מתחיל לדבר על הופעה מתוכננת של הלהקה בארץ. אי אפשר להתעלם ממטר הכוכבים שנופלים עלינו- סטינג, 50 סנט, רוג'ר ווטרס, ריקי מרטין, מאטאפיקס (כן גם עליהם שמעתי). ובין כל אלה יש גם את ה-BEP המושלמים שלנו
כרגע לא ידוע כל כך הרבה על הביקור רק העובדה ששוקי וויס ואורנג' מביאים אותם (כמו קלי..באופן כללי-בשביל להתאושש מקלי
..הממ אז לפחות משו טוב יצא מביטול ההופעות שלה
) עוד נקודה שיש לציין היא שהמופע יערך באותו יום שמופיע ריקי מרטין, גם הוא כוכב גדול לכל הדעות דבר היוצר דילמה קשה אצל חלק מהאנשים שמין הסתם אוהבים את שניהם, וגם בלי קשר כשכוכבים גדולים מחו"ל מגיעים לארץ השאיפה שלנו היא להיות שם כשזה קורה. מה אתם חושבים על זה
החלטה טובה
רעה
מתלבטים
הנה הכתבות שפורסמו בנושא: וואלה ynet

איזה כיףף../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

אתמול התקשרתי לאורנג' ואמרו לי שאין עדיין מידע..כמה כרטיסים יעלה וכול מיני כאלה...טוב אבל יש עוד המון זמן

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני מזהירה אותך../images/Emo15.gif

מעכשיו בלי קללות (לא משו אישי פשוט שתדעי)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifבעיקרון כן../images/Emo15.gif

אבל היא אמורה להבין למה התכוונתי את הבלי קללות אני אכתוב בהודעות מנהלת שתהיה מוכנה מחר אני מקווה

NightAngel

New member
היי לכולם!

כמו שכנראה כולכם יודעים בלאק אייד פיס באים להופעה בישראל ב-3 ביוני... כמה לדעתכם יעלה הכרטיס!? אני יודעת שחברת אורנג' הזמינה אותם לישראל... במקום הופעתה של קאלי קלרקסון... לדעתכם מחיר הכרטיסים יהיה אותו מחיר כמו להופעה של קאלי קלארקסון!? נ.ב. כמה בדיוק עלה הכרטיס להופעתה של קאלי קלארקסון!? תודה מראש!

Crazy Chokolata

New member
היי../images/Emo20.gif

אממ אני לא יודעת בדיוק כמה הכרטיסלמופע של קלי עלה אבל זה משהו בסביבות 60-80.... לדעתי זה יעלה כמו המופע של קלי, אולי קצתיותר או קצת פחות...

למעלה