שאלון.

n o g n o g

New member
../images/Emo211.gifשאלון.

שם:
שם משפחה:
חבר/ חברה/ בעל/ אישה:
מספר זהות:
סוג דם:
אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:
גובה:
משקל:
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?
את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?
אכפת לך מזה?
למה?
בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?
את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?
לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?
את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?
לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?
מה השעה עכשיו?
איפה בדקת?
למה דווקא שם?
מה הצלצול של הפלאפון שלך?
מתי הורדת אותו?
את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?
את/ה עייף/ה עכשיו?
למה?
מתי הלכת אתמול לישון?
מה עשית עד אז?
יש לך יס או הוט?
מרוצה ממה שיש לך?
היית רוצה להחליף?
מה הערוץ המועדף עליך?
למה?
איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?
כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?
כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?
זה הרבה לדעתך?
מה את/ה עושה במחשב?
את/ה מסתכלת באתרי סקס?
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?
את/ה משקר?
את/ה נוהג לשקר הרבה?
למי את/ה משקר הכי הרבה?
למה דווקא לו/ לה?
היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?
את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?
גנבת פעם?
רצחת?
נאפת?
בגדת?
התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?
הרבצת?
למי?
למה?
יש לך זיכרון טוב?
מה הטעם שלך במוסיקה?
מהי הלהקה האהובה עליך?
הזמר האהוב?
הזמרת האהובה?
השחקן האהוב?
השחקנית האהובה?
הסרט האהוב?
הסדרה האהובה?
למה דווקא הסדרה הזאת?
ממליץ/ה עליה?
ז'אנר אהוב בטלויזיה:
ז'אנר אהוב בספרות:
מאכל אהוב?
למה דווקא המאכל הזה?
איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?
כמה כסף יש לך בקופה?
זה הרבה לדעתך?
כמה את/ה מבזבז/ת ביום?
על מה בעיקר?
באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?
עם מי?
למה דווקא איתו/איתה?
מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא?
כואב לך משהו עכשיו?
מה?
למה?
מה הספקת לעשות היום?
כמה זמן את/ה מול המחשב היום?
משעמם לך עכשיו?
מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? ========================================================================

מ א מ י2

New member
.

שם:לוטן גיל:11 וחצי מין:
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?גדול,לעזאזל את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?אהא אכפת לך מזה?לא למה?למי אכפת מה גודל הלב שלו? .___. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?בחיים,אבל ב ח י י ם אני לא אמכור את החולצה השקסית שלי
את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לא את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לפעמים לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?כן מה השעה עכשיו?12:02 איפה בדקת?בשעון שבמחשב למה דווקא שם?למה מפריע לך?!
מה הצלצול של הפלאפון שלך?GU-EVANECSENCE מתי הורדת אותו?לפני שבוע-שבועיים את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?גם וגם את/ה עייף/ה עכשיו?כן למה?כי קמתי מוקדם-אחותי העירה אותי עם הבכי שלה מתי הלכת אתמול לישון?ב-3 מה עשית עד אז?ראיתי טלויזיה יש לך יס או הוט?הוט מרוצה ממה שיש לך?בהחלט היית רוצה להחליף?לא *גו הוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111.111* מה הערוץ המועדף עליך?MTV&VOD למה?כי אלה ערוצים הכי טובים איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?בVOD הפי'מות והשמיניה,בMTV-הכל כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?המון כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?שעה שעתיים זה הרבה לדעתך?כן מה את/ה עושה במחשב?משחקת/גולשת בתפוז את/ה מסתכלת באתרי סקס?לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לא את/ה משקר?לא את/ה נוהג לשקר הרבה?כן D: למי את/ה משקר הכי הרבה?להמון אנשים היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?לא את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?כן,כולם משקרים בסופו של דבר גנבת פעם?כן,בגן רצחת?לא נאפת?תזכירו לי מזה..? ^^' בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן למי?לילדים מעצבנים למה?כי הם מעצבנים יש לך זיכרון טוב?כן,האמת שיש לי זיכרון פנומנלי. וזה לא בגלל שאני מושפעת מהשמיניה,כי אני לא מה הטעם שלך במוסיקה?טוב מאוד? P: סתם,רוק מהי הלהקה האהובה עליך?MCR
הזמר האהוב?ג'רארד וואי
הזמרת האהובה?אין כזו. אולי איימי לי השחקן האהוב?ג'וני דפ 3> הסרט האהוב?צ'רלי בממלכת השוקולד. ג'וני
הסדרה האהובה?השמיניה&הפיג'מות למה דווקא הסדרה הזאת?כל אני אוהבת אותם P: ממליץ/ה עליה?בהרור ז'אנר אהוב בטלויזיה:קומדיה ז'אנר אהוב בספרות:דרמה? מאכל אהוב?צ'יפס למה דווקא המאכל הזה?כי זה צ'יפס,זה סגיד #$^#$^@#%@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.1111111.111111 איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?סלט כמה כסף יש לך בקופה?7554 זה הרבה לדעתך?אהא כמה את/ה מבזבז/ת ביום?לא יודעת על מה בעיקר?על שטויות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?של אוכל D::::::::::::::::::::::::::::: עם מי?עם חברות למה דווקא איתו/איתה?כי יותר כיף איתן מה האייקון האהוב עלייך?
,
למה דווקא הוא?כי תמיד כשאני רוצה לפבטא רגש אני יכולה לשים
D:. ו
הוא המאומץ השקסי שלי,אז.. כואב לך משהו עכשיו?לא מה הספקת לעשות היום?כלום כמה זמן את/ה מול המחשב היום?שעה משעמם לך עכשיו?לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?מחשב/טלויזיה

hilonet14

New member
עונה.. ראשונה (?)

שם: הילה שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין גיל: 14 מין: נקבה מספר זהות: 00000000000000001 סוג דם: נראה לי A או O אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: לא יודעת גובה: נראה לי מטר 60 משקל: 48 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? נורמאלי את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?10 שקל את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לפעמים לא תמיד לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? מה? דברו בעיברית... את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? יש לי ביטחון עצמי אבל אני לא חשה.. מה השעה עכשיו? 11:59 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך?נה נה נה נה נה חחחח מתי הורדת אותו? לפני הרבה זמן את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת אותו את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? כי לא מזמן קמתי מתי הלכת אתמול לישון? ב-1 ככה מה עשית עד אז? ראיתי טלויזיה יש לך יס או הוט? יס מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? לא אבל הייתי רוצה VOD יש שם דברים מדליקים מה הערוץ המועדף עליך? E למה? כי אני מתה על רכלויות איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?הרבה .. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? לא ידעת לא שמתי לב חחח כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? הרבה! זה הרבה לדעתך? מאוד מה את/ה עושה במחשב? כל מניי דברים את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא בשביל זה יש בנים חרמנים את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר?לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? למורות למה דווקא לו/ לה? לא יודעת היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? אני לא משקרת הרבה אוחחחחחחח את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? בקושי הבנתי תשאה עם כל ה-////// גנבת פעם? מסטיק במכולת רצחת?נמלה אולי........ הרבה פעמים נאפת? מה זה? לרכל נראה לי.. כן! בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת?כן למי?לא זוכרת למה?לךא זוכרת יש לך זיכרון טוב? לא אני סנילית חיחיחיח מה הטעם שלך במוסיקה? הכל טוב חוץ ממזרחי ודיכאון מהי הלהקה האהובה עליך? רד הוט צ'ילי פפרס הזמר האהוב? רובי וויליאמס הזמרת האהובה? אמממ השחקן האהוב? ג'וני דפ השחקנית האהובה? אנג'לינה ג'ולי הסרט האהוב?כרגע? סטפ אפ הסדרה האהובה? מגרש ביתי למה דווקא הסדרה הזאת? צ'אד מייקל מורי- כל מילה מיותרת! ממליץ/ה עליה? מאוד! מאכל אהוב? אוכל של אמא למה דווקא המאכל הזה? כי היא מכינה מזה טעיםםםם איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? ג'אנק פוד כמה כסף יש לך בקופה? מאה ומשו זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? לא הרבה על מה בעיקר? על שטויות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בגדים עם מי? אחותי וחברות למה דווקא איתו/איתה? כי זה כיף מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? הם חמודים כואב לך משהו עכשיו? לא מה?-- למה?-- מה הספקת לעשות היום? להיות במחשב כמה זמן את/ה מול המחשב היום?שעה משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? רואה טלויזיה

mogili

New member
משעמם לי עד מאוד *_*

שם: גילי שם משפחה: P: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: - גיל: 14 מין: נקבה O_O מספר זהות: -_-" סוג דם: לאדעת אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:בטח 4 משו כזה גובה: 1.65 משקל: 48 ק"ג תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? נורמלי..נראהלי :X את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? הו מגניב. אכפת לך מזה? לא למה? ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לא מוכרת את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? - את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 14:37 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי אינלי כוח להוציא את הפלא' מהכיס מה הצלצול של הפלאפון שלך? באסקט קייס מתי הורדת אותו? העברתי מהמחשב לפלא' את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אני אוהבת אותו את/ה עייף/ה עכשיו? כן למה? כי קמתי מוקדם מתי הלכת אתמול לישון? אחת נראהלי מה עשית עד אז? טלויזיה יש לך יס או הוט? יס מרוצה ממה שיש לך? כע היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? יס סטאר למה? ככה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? נמלטים כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? בחופש 3 שעות :X ביום רגיל שעה בקושי כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? יותר מדי *_* בחופש 5-7 שעות, ביום רגיל שעתיים בערך זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? מסנ, פורומים את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? אני לא את/ה משקר? לא! את/ה נוהג לשקר הרבה? לא ממש למי את/ה משקר הכי הרבה? להורים נראהלי, לימודים וזה.. למה דווקא לו/ לה? לאדעת *_* היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? אני מניחה. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? יכול להיות גנבת פעם? כע רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? כל מיני למה? לאזוכרת יש לך זיכרון טוב? לא מה הטעם שלך במוסיקה? טעם טוב! סתם P: אני אוהבת Pאנק, זה טוב בעינייכם? יופי, לא אכפת לי. מהי הלהקה האהובה עליך? גרין דיי הזמר האהוב? - הזמרת האהובה? - השחקן האהוב?ג'ק בלאק\ג'וני דפ השחקנית האהובה? - הסרט האהוב? הנסיכה מונונוקי הסדרה האהובה? נמלטים למה דווקא הסדרה הזאת? סתם ממליץ/ה עליה? כע ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה ז'אנר אהוב בספרות: מד"ב מאכל אהוב? שניצל תירס למה דווקא המאכל הזה? כי הוא טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? סנביץ' עם גבנ"צ *_* כמה כסף יש לך בקופה? 300 שקל בערך.. זה הרבה לדעתך? כע כמה את/ה מבזבז/ת ביום? לא הרבה על מה בעיקר? קולה P: באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בחנויות המגניבות האלה בסנטר *_* עם מי? חברים למה דווקא איתו/איתה? ככה מה האייקון האהוב עלייך? הא? למה דווקא הוא? ... כואב לך משהו עכשיו? הראש מה? הראש! למה? לאדעת מה הספקת לעשות היום? לראות סרט משעמם, וזהו. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? בינתיים שעתיים משעמם לך עכשיו? מאוד מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? כלום

hilasapir

New member
עונה

שם: הילה שם משפחה: ספירשטיין חבר/ חברה/ בעל/ אישה: איין גיל: 15 מין: נקבה מספר זהות: לא זוכרת סוג דם: או A או O אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:11/4 גובה: לא יודעת משקל: כנ"ל תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? זה יחסי את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן
אכפת לך מזה? לא למה? כובע בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 15 ש"ח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?
את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 3:18 איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? איין לי מתי הורדת אותו?
את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?
את/ה עייף/ה עכשיו? כן למה? כי לא ישנתי מספיק מתי הלכת אתמול לישון? לא הלכתי לישון אתמול (עבר חצות....) מה עשית עד אז? שעורים טלויזיה מחשב. יש לך יס או הוט? לא זה ולא זה מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? 10 למה? כי הוא נחמד איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? מה שיש. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? לא ספרתי כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? לא ספרתי זה הרבה לדעתך? יש מצב
מה את/ה עושה במחשב? עונה על השאלון את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לפעמים למי את/ה משקר הכי הרבה? למי שזה יוצא הכי משתלם למה דווקא לו/ לה? כי זה משתלם
היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? יכול להיות. גנבת פעם? לא רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? לכול מיני למה? לא זוכרת כבר יש לך זיכרון טוב? כן מה הטעם שלך במוסיקה? מלוח/מתוק/חמוץ/חריף מהי הלהקה האהובה עליך? הביטלס הזמר האהוב?
הזמרת האהובה?
השחקן האהוב?
השחקנית האהובה?
הסרט האהוב? תעביר את זה הלאה הסדרה האהובה? אבודים,נמלטים למה דווקא הסדרה הזאת? כי הם נחמדות ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה ז'אנר אהוב בספרות: קומדיה מאכל אהוב? סושי למה דווקא המאכל הזה? כי הוא טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? סחלב,דיסה,מרק,תפוז
כמה כסף יש לך בקופה? איין לי קופה זה הרבה לדעתך?
כמה את/ה מבזבז/ת ביום? 0-20
על מה בעיקר? נסיעות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? לא אוהבת
עם מי?
למה דווקא איתו/איתה?
מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא?הוא מזכיר לי את שבי
כואב לך משהו עכשיו? לא מה?
למה?
מה הספקת לעשות היום? לקרוא ספר כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעה משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? יושנת

עונה :)

שם: יהודית שם משפחה: בן עמי חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין גיל:14 מין:נקבה מספר זהות:........... סוג דם: לא יודעת..
אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:לא יודעת אולי 7.. אין לי מושג גובה:153 משקל: 53 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? חח ממש לא.. למה? כי מה זה משנה הגדול.. העיקר שעובד
בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?לא מוכרת, רק אתמול קניתי.. טוב אולי ב..300 שקל אני אחשוב על זה.. את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא חתיכה, אבל די יפה בסדר כזאתי לא הכי מדהימה ולא הכי גרועה....
לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?לא זה לא קשור... מה השעה עכשיו? 17:10 איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? "כולם רוצים להיות כמוני..."
מתי הורדת אותו? לפני חודש אני חושבת את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אוהבת את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? ככה מתי הלכת אתמול לישון?ב-2 מה עשית עד אז? TV
יש לך יס או הוט? לא זה ולא זה..
.. יש לי אנטנה מטומטמת שקולת ערוץ 1, ערוצים ערביים וערוץ 2
(מזל שהשבוע אני אצל אחותי אז יש לה טלוויזיה נורמלית..) מרוצה ממה שיש לך? מהאנטנה הזאת?! מה פתאום..
היית רוצה להחליף? ברור וכמה שיותר מהר
מה הערוץ המועדף עליך? ביפ וערוצי הסרטים למה? כי תמיד יש מה לראות (כי אני חולת קומדיות וסרטים..) איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? בערוצי הסרטים כאין בערוץ אחר אני תמיד עוברת.. וביפ מזמן לא ראיתי כי החליפו לנו מהוט לאנטנה.. אבל ראיתי חברים, תהרגו אותי וזהו ועוד מלא.. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כרגע.. אף פעם כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? יש ימים שבכלל לא ויש ימים שאני יכולה להגיע ל-6 שעות זה הרבה לדעתך? לא מה את/ה עושה במחשב? אינטרנט, משחקים, איסיקיו.. את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? אני באמת לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לפעמים למי את/ה משקר הכי הרבה? בכללי.. למה דווקא לו/ לה? לכולם, מתי שצריך רק .. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? כן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן כולם משקרים-יש כאלה שמעט ויש כאלה שהרבה. גנבת פעם? רק מסטיק..
רצחת? לא!!
נאפת? לא!!
בגדת? לא!!
התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? ברור למי? לא זוכרת למה? כי עיצבנו.. יש לך זיכרון טוב? מאוד מה הטעם שלך במוסיקה? שחורה, היפ-הופ, פופ, ושירים רגועים כאלה (כמו קרן פלס נגיד..), גם את הסגנון של אווריל לווין, ומזרחית אבל לא כבדה מאוד
מהי הלהקה האהובה עליך?אין הזמר האהוב? אין הזמרת האהובה?אין השחקן האהוב? אין השחקנית האהובה?אין הסרט האהוב? אין הסדרה האהובה? חברים למה דווקא הסדרה הזאת? מצחיקה ומדהימה!!! ממליץ/ה עליה? ברור ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיות ז'אנר אהוב בספרות: שמספרים על בתי ספר, ונערים ונערות. מאכל אהוב? הרבה למה דווקא המאכל הזה? כי טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? אין לי קופה.... זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? יש ימים שבכלל לא ויש ימים ש-300, 400, ויש ימים כמו היום ש-800 שקל.. על מה בעיקר?בגדים באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? כל חנות בגדים זה סבבה :)) עם מי? אחותי למה דווקא איתו/איתה? כי הכי כיף איתה, וכי היא גם הרבה פעמים משלמת לי..
(אבל לא בגלל זה אני אוהבת להסתובב איתה.. בגלל שהיא הכי מאמי בעולם) מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי אני מתה על חיבוקים כואב לך משהו עכשיו? לא מה? למה? מה הספקת לעשות היום? שופינג
כמה זמן את/ה מול המחשב היום? חצי שעה משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? יושבת ומשתעממת..

עונה ../images/Emo14.gif

שם: חן.
שם משפחה: טובי.
חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין.
.
מספר זהות: לא יודעת בעל פה.
סוג דם: אני חושבת שO.
אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: חחח
, אין לי מושג.
גובה: 1.53 בערך, גבוהה
.
משקל: 30 ומשהו.
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? בינוני.
את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן.
אכפת לך מזה? בערך.
למה? כי למי אכפת מה הגודל של הלב?
בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 50 שקל
.
את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לפעמים.
לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? אולי.
את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לפעמים שבא לי להשוויץ.
לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? אולי.
מה השעה עכשיו? 19:08.
איפה בדקת? בשעון של המחשב.
למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב לזווית העין.
מה הצלצול של הפלאפון שלך? "אלייך שר" של הראל.
מתי הורדת אותו? מזמן.
את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת.
את/ה עייף/ה עכשיו? קצת.
למה? יצאתי מהבית למשך 3 שעות, מעייף קצת.
מתי הלכת אתמול לישון? 11 וחצי.
מה עשית עד אז? טלוויזיה, מחשב.
יש לך יס או הוט? הוט.
מרוצה ממה שיש לך? כן
.
היית רוצה להחליף? לפעמים בא לי, אבל בדרך כלל אני אוהבת את הוט.
מה הערוץ המועדף עליך? 22.
למה? כי יש שם תוכניות נחמדות.
איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? נולד לרקוד והיורש.
כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? רק בערב.
כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? שעתיים שלוש.
זה הרבה לדעתך? כן....
מה את/ה עושה במחשב? אינטרנט ואיסיקיו בעיקרון.
את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא
.
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? חח, באמת לא רואה, לא מעניין אותי.
את/ה משקר? לפעמים, אבל לא בנוגע לזה.
את/ה נוהג לשקר הרבה? לפעמים.
למי את/ה משקר הכי הרבה? למורות שלי
.
למה דווקא לו/ לה? כדי שהתעודה שלי תהיה סבירה.
היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? ולתת שתהיה לי תעודה גרועה?
את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? אין בנאדם שלא שיקר אף פעם.
גנבת פעם? אולי דברים קטנים כאלה מאחותי.
רצחת? לא.
נאפת? מה זה?
בגדת? כנראה, אבל קטע של לספר סודות, לא במערכת יחסים.
התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא.
הרבצת? כן, אבל בצחוק, לא רציני.
למי? חברות שלי.
למה? סתם.
יש לך זיכרון טוב? כן.
מה הטעם שלך במוסיקה? אוהבת כמעט הכל.
מהי הלהקה האהובה עליך? בלאק אייד פיז.
הזמר האהוב? הראל.
הזמרת האהובה? קרן פלס.
השחקן האהוב? רן דנקר?
השחקנית האהובה? אין...
הסרט האהוב? כרגע "החופשה", אבל זה משתנה כל הזמן.
הסדרה האהובה? השמיניה.
למה דווקא הסדרה הזאת? כי זו אחלה סדרה.
ממליץ/ה עליה? כן.
ז'אנר אהוב בטלויזיה: לא יודעת...
ז'אנר אהוב בספרות: אין.
מאכל אהוב? שניצל פירה ותפוח.
למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים
.
איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כל מיני.
כמה כסף יש לך בקופה? 300 שקל בערך.
זה הרבה לדעתך? לא ממש.
כמה את/ה מבזבז/ת ביום? לא משתמשת בקופה, רק בכסף של ההורים.
על מה בעיקר? כל מיני.
באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? לא יודעת.
עם מי? חברות שלי.
למה דווקא איתו/איתה? כי כיף לי איתן.
מה האייקון האהוב עלייך?
.
למה דווקא הוא? כי הוא חמוד.
כואב לך משהו עכשיו? לא.
מה? ...
למה? ...
מה הספקת לעשות היום? ללכת למיני ישראל.
כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעתיים.
משעמם לך עכשיו? קצת.
מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? מחשב
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה../images/Emo39.gif

שם: מורן שם משפחה: חסוי חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין גיל: 19 מין: נקבה מספר זהות: גם מספר אישי?? סוג דם: מה?? אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אין לי סרגל לידי גובה: 1.62 משקל: 51 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? רוצה שאני אתן לך לבדוק?? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? לא יודעת, זה לא ממש מעניין אותי בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 50 שקל את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? ממש לא. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? כן, ואני יודעת שאין לי ביטחון מה השעה עכשיו? 19:45 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? למי יש כוח לקום לבדוק השעון היד שלי? מה הצלצול של הפלאפון שלך? "משהו ממני", אבל זה כל הזמן משתנה. מתי הורדת אותו? לא הורדתי, הקלטתי ומאז זה נהפך לצילצול את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? דווקא התלבטתי עם עוד הרבה צילצולים את/ה עייף/ה עכשיו? כן למה? כי היה לי יום "מתיש" מתי הלכת אתמול לישון? 00:00 מה עשית עד אז? ראיתי סרט יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? קצת היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? ערוץ 24 וערוצי הסרטים למה? כי.. ככה. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? אין תוכניות כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? אין זמן לראות טלויזיה אז שעה. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? 3 שעות בערך זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? מטיילת בפורומים בתפוז את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? לאף אחד למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם? לא רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? לא למי? יכול להיות שכן למה? אבל אני לא זוכרת יש לך זיכרון טוב? לא מה הטעם שלך במוסיקה? טוב.. רק ישראלית בשבילי מהי הלהקה האהובה עליך? אין הזמר האהוב? הראל סקעת הזמרת האהובה? אין השחקן האהוב? רן דנקר השחקנית האהובה? אין הסרט האהוב? אין הסדרה האהובה? אין למה דווקא הסדרה הזאת? ממליץ/ה עליה? ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה ורומנטיקה ז'אנר אהוב בספרות: מאכל אהוב? פסטה, שניצל, אורז, חומוס למה דווקא המאכל הזה? זה הרבה מאכלים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? סודי זה הרבה לדעתך? כן כמה את/ה מבזבז/ת ביום? 10- 20 שקל על מה בעיקר? על שתייה ושוקולד באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? עם מי? עם חברות ועם אמא למה דווקא איתו/איתה? ככה מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא חתיכי כואב לך משהו עכשיו? לא מה? למה? מה הספקת לעשות היום? לנוח, לבהות באויר ולשמוע רדיו כמה זמן את/ה מול המחשב היום? בינתיים אני כבר חצי שעה במחשב. משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? ממשיכה להשתעמם.

לאו14

New member
עונהה../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

שם:ליאור..
שם משפחה:לא ענינכםם!! חבר/ חברה/ בעל/ אישה:לא בינתיים גיל:14 וחצי מין:נקבה מספר זהות:..... סוג דם:.... אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:חח לא יודעת.. גובה:1.54 בערך משקל:אין לי מושגג.. תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?ביננוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?כן.. אכפת לך מזה?אממ..לא ממש.. למה?כי זה לא אומר שאנ'לא רגשנית וזה אזז... בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?30 שקל מינימום חח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?אמממ..לעיתים רחוקות.. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?אמממ את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא!!לא נראה לי.. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?ממש לא..זה אנ'לא חשה זה לא אומר שאין לי ביטחון.. מה השעה עכשיו?20:17 איפה בדקת?בשעון של המחשב למה דווקא שם?כי זה מול העיניים שלי.. מה הצלצול של הפלאפון שלך?כל הציפורים.. מתי הורדת אותו?באתר של פלאפון את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אני אוהבת!! את/ה עייף/ה עכשיו?לא.. למה?כי קמתי רק ב-12 בצהריים אז.. מתי הלכת אתמול לישון?2 נראה לי.. מה עשית עד אז?טלווזיה..חברים..מחשב.. יש לך יס או הוט?הוט שליטהההה מרוצה ממה שיש לך?כןן!! היית רוצה להחליף?לאאאאא מה הערוץ המועדף עליך?24 רולזזזז וגם את 3 למה?כי 24 שולטטט איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?הכללל חוץ מ"טיסת לילה" כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?3 שעות מינימום!! כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?שעתיים וחצי ככה.. זה הרבה לדעתך?לא.. מה את/ה עושה במחשב?בתפוז רוב הזמן.. את/ה מסתכלת באתרי סקס?לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לא..שאני אומרת לא אז אני אומרת לא.. את/ה משקר?לא.. את/ה נוהג לשקר הרבה?לא! למי את/ה משקר הכי הרבה?אנ'לא משקרת הרבה אז אין ממש מישהו מסויים.. למה דווקא לו/ לה?........ היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?כן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?כולם משקרים מידי פעם.. גנבת פעם?לא.. רצחת?לא נאפת?לא בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לאאא הרבצת?כן למי?יש כמה..
למה?כי עיצבנו אותי..[תימניה..] יש לך זיכרון טוב?כן מה הטעם שלך במוסיקה?טעם טוב..
מהי הלהקה האהובה עליך?אין הזמר האהוב?הראל סקעת הזמרת האהובה?קרן פלס,שירי מימון השחקן האהוב?אדי מרפי,ברוס ויליס השחקנית האהובה?ג'ניפר אינסטון הסרט האהוב?טיטאניקקק הסדרה האהובה?חברים רולזזז למה דווקא הסדרה הזאת?כי אין כמוהם..השחקנים הכי טובים,הכי מצחיקים,הכי מרגשים[שצריך] והכי אמינים שיש!! ממליץ/ה עליה?בטירוףף ז'אנר אהוב בטלויזיה:בידור..צחוק' זה הכי טוב.. ז'אנר אהוב בספרות:דרמה מאכל אהוב?ג'חנון למה דווקא המאכל הזה?כי זה טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?שניצל ופירה כמה כסף יש לך בקופה?100 נראה לי..בדיוק הביאו לי..חח אחרי שהיה לי רק חצאי שקלים בקופה זה הרבה לדעתך?כן!! כמה את/ה מבזבז/ת ביום?תלוי איזה יום
על מה בעיקר?אוכל,בגדים.. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?פוקס,דיווה... עם מי?חברות,אמא למה דווקא איתו/איתה?חברות-הכי כיףף אמא-כסףף
מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא?
חמודדד
מאומץץ כואב לך משהו עכשיו?לא מה?... למה?... מה הספקת לעשות היום?ללמוד למבחנים,חוג,לאכול כמה זמן את/ה מול המחשב היום?שעתיים וחצי..לא דיברנו על זה כבר.. משעמם לך עכשיו?כן.. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?כן..

z u z i

New member
עונה D:

שם: זואי שם משפחה: חסוי חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין :'[ גיל: 13 וחצי מין: בת מספר זהות: אין לי מושג סוג דם: לא יודעץ אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: לא יודעת, קטנה מאוד. גובה: 1.50 XDD משקל: יתר [משקל יתר] תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? הוא סביר את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? יאפ אכפת לך מזה? לא ממש למה? ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? אינני! את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לאאאא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? נרקיסטי מה??? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? נוופ מה השעה עכשיו? 21:09 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? למה לא? מה הצלצול של הפלאפון שלך? מתי הורדת אותו? את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? את/ה עייף/ה עכשיו? קצת למה? קמתי מוקדם מתי הלכת אתמול לישון? לא זוכרת מה עשית עד אז? הייתי במחשב/טלווזיה יש לך יס או הוט? יס מרוצה ממה שיש לך? יאפ היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? יס1 למה? סרטים טובים איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? ס-ר-ט-י-ם כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? לא יודעת כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? הרבה זה הרבה לדעתך? >< מה את/ה עושה במחשב? מסן, אייסי, פורומים את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא XD את/ה נוהג לשקר הרבה? משתדלת שלא, אם כן שקרים לבנים כמו "הנעליים ממש יפות!" [לא] למי את/ה משקר הכי הרבה? לא יודעת למה דווקא לו/ לה? - - - היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא, זה שקרים טובים את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? לא נראלי. תהיו כנים! גנבת פעם? לא שאני יודעת/זוכרת רצחת? כן - עגבניית רשע! נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? מפתאום הרבצת? כן למי? לאחותי למה? כי זה כייף/כי היא מעצבנת/כי היא מפגרת יש לך זיכרון טוב? ממש לא מה הטעם שלך במוסיקה? הכל מהי הלהקה האהובה עליך? אוונסנס הזמר האהוב? הראל סקעת הזמרת האהובה? קרן פלס, שיהיה... השחקן האהוב? רן דנקר [אני ל-א פקאצה] השחקנית האהובה? אין הסרט האהוב? יש מלא הסדרה האהובה? השיר שלנו למה דווקא הסדרה הזאת? כי אני בלונדינית [מה קשורר???] ממליץ/ה עליה? אני יודעת, משעמם לכם? אז תראו... ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה/רומנטיקה ז'אנר אהוב בספרות: רומנטיקה מאכל אהוב? פיצהה למה דווקא המאכל הזה? כי זה יאמי איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? צ'יפס, פסטה, כמה כסף יש לך בקופה? אנאערף זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? על מה בעיקר? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בגדים עם מי? אמא למה דווקא איתו/איתה? יש לה כסף שמוכן להתבזבז עליי מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? הוא בובייי כואב לך משהו עכשיו? השכל מה? למה? שאלה טובה מה הספקת לעשות היום? כלום כמה זמן את/ה מול המחשב היום? פיייי כל היום כמעט משעמם לך עכשיו? קצת מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? משתעממת

קאפיו

New member
תשובות

שם: קאפ שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין גיל: 17 מין: זכר מספר זהות: 12345678 סוג דם: B אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אין לידי סרגל.. גובה: 1.77 משקל: 65 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? גדול את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא במיוחד למה? כי אני לא רופא בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? חחח 30 שקל את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? יש מצב לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? יש מצב את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? אמממ בכללי כן לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? 22:28 איפה בדקת? בשעון למה דווקא שם? כי בשביל זה יש לי שעון לא? מה הצלצול של הפלאפון שלך? תלוי לאיזה קבוצת מתקשר.. מתי הורדת אותו? ממזמן את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהב את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? ככה מתי הלכת אתמול לישון? 12 וחצי בערך מה עשית עד אז? נסעתי הביתה יש לך יס או הוט? יס מרוצה ממה שיש לך? אני בקושי רואה טלויזיה... היית רוצה להחליף? לא מזיז לי מה הערוץ המועדף עליך? למה? איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? אולי שעה ביום זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? כל מיני דברים... את/ה מסתכלת באתרי סקס? פעם הייתי, היום לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? אם אני אומר אני מתכוון לזה! את/ה משקר? לאאאאא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? לא יודע למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? כן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן כי אין בנאדם שבכלל בכלל לא משקר גנבת פעם? כן רצחת? רק ג'וקים נאפת? חחח לא, אנלא נשוי... בגדת? גם לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא! הרבצת? ברור למי? למי לא? למה? ככה... יש לך זיכרון טוב? תלוי במה מה הטעם שלך במוסיקה? אני אוהב הכל מהי הלהקה האהובה עליך? אין הזמר האהוב? אין הזמרת האהובה?אין השחקן האהוב? ג'וני דפ השחקנית האהובה? מגי סמית הסרט האהוב? גלדיאטור הסדרה האהובה? למה דווקא הסדרה הזאת? ממליץ/ה עליה? ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאכל אהוב? תפוחי אדמה למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? בשרים כמה כסף יש לך בקופה? איזה קופה? בבנק יש לי כרגע 28 ש"ח ובארנק בערך 600 זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? די הרבה על מה בעיקר? שטויות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? שונא להסתובב בחנויות עם מי? חבר'ה למה דווקא איתו/איתה? צחוקים מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? זיינתם תשכל עם השאלות האלה כואב לך משהו עכשיו? לא מה? כלום! למה? מה הספקת לעשות היום? לא עניינכם כמה זמן את/ה מול המחשב היום? רק עכשיו עליתי עליו משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? קורא, במחשב, וכד' זהו?

דרקולה90

New member
היי אני חדשה!!

החלטתי כדי שתכירו אותי אני אענה פשוט על השאלון: שם: נגה שם משפחה:כרמי חבר/ חברה/ בעל/ אישה: חבר-רובי וויליאמס :p גיל: כמעט 18! מין: נקבה מספר זהות:12121233 סוג דם: רובי וויליאמס אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: 17 גובה:1.61 משקל: עדיף לא לדעת תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? עכשיו כן אכפת לך מזה?לא ממש למה?כי רק רובי וויליאמס מעניין אותי בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? בחיים לא תקבלו אותה! בחיים!(הולכת לבכות בפינה) את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא ממש לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?אמרתי לא אז..עבור את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?ממש לא מה השעה עכשיו?22:25 איפה בדקת?בשעול שעל הצג במחשב למה דווקא שם?כי בא לי מה הצלצול של הפלאפון שלך?צלצול מעפן שסתם יש בפלאפון מתי הורדת אותו?לא הורדתי אותו את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?לא היה לי מה לשים את/ה עייף/ה עכשיו?קצת למה?כי קמתי ב-8 וחצי מתי הלכת אתמול לישון?12 וחצי מה עשית עד אז?ביד וסקס פרוע עם רובי וויליאמס יש לך יס או הוט?הוט מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך? כל ערוצי המוזיקה חוץ מmtv 2 למה?כי זה רוק איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?כל תוכנית כמעט כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?כל היום כמעט כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?ראה תשובה לשאלה קודמת זה הרבה לדעתך?לא מה את/ה עושה במחשב?מצטרפת לאתרי פורנו את/ה מסתכלת באתרי סקס?ראה תשובה לשאלה קודמת את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?ראה תשובות לשאלות קודמות את/ה משקר?לא את/ה נוהג לשקר הרבה?כן למי את/ה משקר הכי הרבה? לפורומים למה דווקא לו/ לה? כדי שיחבבו אותי היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?כן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?כן(שיקרתי הרגע) גנבת פעם?לא רצחת?ברור, אני ג'ק המרטש נאפת? לא בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן למי?לדובי שלי ולכסא של הפסנתר למה?כי הייתי מעוצבנת(זה על הכיסא) לדובי כי הגיע לו(הוא לקח לי את השלט לטלויזיה) יש לך זיכרון טוב?כן מה הטעם שלך במוסיקה? פופ, רוק קל, היפ הופ, ראפ מהי הלהקה האהובה עליך?sugababes הזמר האהוב?like dahh-Robbie williams הזמרת האהובה?בריטני פסירס השחקן האהוב?מלקולם מקדוואל מהתפוז המכני השחקנית האהובה?דרו בארימור הסרט האהוב?מהומה רבה על לא דבר הסדרה האהובה? חברים למה דווקא הסדרה הזאת?בגלל ג'ניפר אניסטון ומת'יו פרי ממליץ/ה עליה?מאוד! ז'אנר אהוב בטלויזיה:קומדיה ז'אנר אהוב בספרות:שונאת ספרים מאכל אהוב?פוםקורן למה דווקא המאכל הזה?כי הוא טעים וסקסי איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?רובי וויליאמס, גלידת ווניל עם עוגיות ו..פחזניות(זאת עוגה) כמה כסף יש לך בקופה?100 וקצת זה הרבה לדעתך?ממש לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום?אני יכלה תוך שעתיים לבזבז 500 שקל על מה בעיקר?דיסקים ודיוידים באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?tower recoeds, mcdonalds, blockbuster והאוזן השלישית עם מי?לבד למה דווקא איתו/איתה?כי איתה הכי כיף מה האייקון האהוב עלייך?במזן יש אייקון של שני זחלים עושים את זה למה דווקא הוא?כי זה מצחיק כואב לך משהו עכשיו?כן מה?הראש למה?כי לא שתיתי מספיק מה הספקת לעשות היום?להיות עם סבתא והחברה הכי טובה כמה זמן את/ה מול המחשב היום?שאלתם את זה כבר משעמם לך עכשיו? קצת מה את עושה כשמשעמם לך? שאלונים מקווה שנהניתם

דנטל

New member
שוקולד

חבר/ חברה/ בעל/ אישה: לא גיל: 33 מין: נ סוג דם: לא יודעת אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אין לי פה סרגל, אבל אולי 7.5 ס"מ גובה: 1.72 מ' משקל: 114 (באמת, אני לא עובדת עליכם, זה לכל מי שלא מאמין שאני שמנה) תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? מגניב! אכפת לך מזה? לא, אבל זה מגניב למה? כי זה אמור לשנות משהו הגודל של הלב? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לכל המרבה במחיר, אני חייבת כסף את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא, אבל מחמיאה לי לפעמים על הציצים והעור החלק והשיער לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? - את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לרוב לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 23:32 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי זה מול העיניים מה הצלצול של הפלאפון שלך? שירים של סאות'פארק מתי הורדת אותו? מזמן את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? מתה עליהם את/ה עייף/ה עכשיו? לא כל כך למה? כי עכשיו לילה מתי הלכת אתמול לישון? 4 בבוקר מה עשית עד אז? גלשתי יש לך יס או הוט? יס מרוצה ממה שיש לך? לא, אבל אני בקושי רואה טלויזיה וזה מה שאח שלי רצה היית רוצה להחליף? כן מה הערוץ המועדף עליך? MTVBase למה? כי זה היפ הופ איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? רואה קליפים כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה דקות בשבוע במקרה הטוב כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? רוב היום זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? עובדת, גולשת את/ה מסתכלת באתרי סקס? בקושי את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא אמרתי שלא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? מישהי מהעבודה שלי למה דווקא לו/ לה? כי אני לא סובלת אותה והיא רוצה לבלות ביחד היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? הייתי מעדיפה שהיא לא תרצה לבלות איתי את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? לא גנבת פעם? כן רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא (זה לא אותו דבר כמו נאפת?) התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? אוי, להרבה למה? כי הם חשבו שמותר להם להתעסק איתי יש לך זיכרון טוב? לא מה הטעם שלך במוסיקה? היפ הופ מהי הלהקה האהובה עליך? פנתרה הזמר האהוב? סאבלימינל הזמרת האהובה? כריסטינה השחקן האהוב? ג'וני דפ השחקנית האהובה? כריסטינה אפלגייט הסרט האהוב? הסיוט שלפני חג המולד הסדרה האהובה? סאות'פארק למה דווקא הסדרה הזאת? כי זה הומור שחור ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיות ז'אנר אהוב בספרות: עיון על סקס מאכל אהוב? סטייק לבן למה דווקא המאכל הזה? כי זה מדהים בטעמו איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? פירות ים כמה כסף יש לך בקופה? 200 זה הרבה לדעתך? כן, לרוב אין שם כלום כמה את/ה מבזבז/ת ביום? שקלים בודדים על מה בעיקר? פלאפל בצהריים, נסיעות במונית שירות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? שוק בצלאל עם מי? עם עצמי למה דווקא איתו/איתה? כי אני יכולה ככה להיות שעות באותה חנות מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא עוקצני כואב לך משהו עכשיו? כן מה? הראש למה? כי ככה בא לו מה הספקת לעשות היום? לעבוד, לראות סרט, לגלוש כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעה משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? גולשת

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: נועה שם משפחה: בן-ישי חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין גיל: 16 מין:
מספר זהות:
סוג דם: אנאערף... אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אין לי כח למדוד חחח גובה: 1.62 בערך... משקל: 48 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן
רגיל.. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב
כן אכפת לך מזה
לא למה
למה שכן יהיה אכפת? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע
חולצה עלק.. זאת פיג'מונת:) ואני מוכרת אותה במכרז!! את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"
לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך
לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי
לא מה השעה עכשיו
23:58 איפה בדקת
במחשב למה דווקא שם
כי זה מול העיניים... מה הצלצול של הפלאפון שלך
my immortal מתי הורדת אותו
מזמן... את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים
אני אוהבת אותו... את/ה עייף/ה עכשיו
כן למה
כי קמתי היום ב5 וחצי בבוקר
והיה לי טיול לצפון וחזרתי רק ב21:30. סיבה מספיק טובה?? מתי הלכת אתמול לישון
1 מה עשית עד אז
היתה מסיבת חנוכה למשפחה יש לך יס או הוט
הוט מרוצה ממה שיש לך
כן היית רוצה להחליף
לא מה הערוץ המועדף עליך
בידור ישראלי, ו-22 למה
כי זה הערוצים שיש הכי מה לראות. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה
דוקוסלב, המצעד, שניים, אורי גלר, מועדון לילה, קצרים ולפעמים יאיר לפיד. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום
לא הרבה בכלל.. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב
שעתיים בערך בזמן לימודים... אפילו פחות.. זה הרבה לדעתך
סביר מה את/ה עושה במחשב
מתכתבת, נמצאת באינטרנט ועושה עבודות. את/ה מסתכלת באתרי סקס
פחח לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן
אני לא את/ה משקר
לא את/ה נוהג לשקר הרבה
לא למי את/ה משקר הכי הרבה
אממ לא יודעת.. אני לא אוהבת לשקר בדר"כ.. אב לפעמים צריך שקרים לבנים להורים. למה דווקא לו/ לה
כי ככה זה
היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר
כן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת
ברור.. כל אחד משקר לפעמים... גנבת פעם
כן, אבל לא משהו רציני!! רצחת
לא נאפת
לא בגדת
לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה
לא הרבצת
כן למי
בת דודה שלי וחברות.. אבל בצחוק... למה
סתם... לא זוכרת אפילו. יש לך זיכרון טוב
יש לי הרבה זכרונות טובים מה הטעם שלך במוסיקה
רוק וישראלית. מהי הלהקה האהובה עליך
אוונסנס הזמר האהוב
עברי לידר הזמרת האהובה
נינט וכריסטינה אגילרה השחקן האהוב
עפר שכטר, יהודה לוי השחקנית האהובה
יעל שרוני, לימור אטיאס הסרט האהוב
יעד סופי הסדרה האהובה
השמינייה למה דווקא הסדרה הזאת
כי זאת אחלה סדרה.. היא מעניינת... ממליץ/ה עליה
כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: אימה, קומדיה, מתח ז'אנר אהוב בספרות: מתח ואהבה מאכל אהוב
ה-כ-ל!!!!! למה דווקא המאכל הזה
אני אוהבת את כל המאכלים=( איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת
אמרתי שהכל
כמה כסף יש לך בקופה
אין לי=\ זה הרבה לדעתך
המון! כמה את/ה מבזבז/ת ביום
0 ש"ח:) על מה בעיקר
על כל מה שבאלי! באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב
TNT ובלו בירד. עם מי
אמא למה דווקא איתו/איתה
כי איתה אני הכי קונה בגדים מה האייקון האהוב עלייך
למה דווקא הוא
כי הוא חמוד! כואב לך משהו עכשיו
לא מה
כלום למה
כי לא עשו לי משהו רע. מה הספקת לעשות היום
לטייל בצפון ולהיות בהחלקה על הקרח. כמה זמן את/ה מול המחשב היום
שעה וחצי בערך. משעמם לך עכשיו
לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך
מחפשת אתרים לגלוש בהם, עונה על שאלונים...

...

שם: רתם שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין גיל: 14.5 מין: נקבה מספר זהות: סוג דם: אין לי מושג אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: גובה: משקל: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? ממוצע.. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? מה זה משנה באיזה גודל הלב שלי? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 10 ש"ח ומעלה את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? תלוי באיזו תדירות זה נאמר את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 00:26 איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? כי זה הכי זמין מה הצלצול של הפלאפון שלך? צלצול ג'אז כזה מתי הורדת אותו? לא הורדתי, פלאפון חדש מהיום.. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? לא היה מה לשים, אבל הוא נחמד את/ה עייף/ה עכשיו? קצת למה? כי אני ערה הרבה שעות מתי הלכת אתמול לישון? 1 בערך מה עשית עד אז? הייתי עם חברים יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן.. היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? 3 וביפ למה? כי יש אחלה תוכניות איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? חברים, סיינפלד, סימפסון, וב3 מה שיש, כמעט הכל כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה שיוצא כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? לא הרבה זה הרבה לדעתך? מה את/ה עושה במחשב? מדברת עם חברים, מוזיקה, ופורומים את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? לא יודעת למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? ברור שכן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? לא גנבת פעם? לא רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? למה? במסגרת אימון יש לך זיכרון טוב? לא ממש מה הטעם שלך במוסיקה? ישראלי בעיקר מהי הלהקה האהובה עליך? לא יודעת.. הזמר האהוב? יזהר אשדות הזמרת האהובה? השחקן האהוב? יו גרנט השחקנית האהובה? ג'וליה רוברטס הסרט האהוב? הנסיכה הקסומה הסדרה האהובה? חברים למה דווקא הסדרה הזאת? מצחיק ממליץ/ה עליה? כמובן ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה ז'אנר אהוב בספרות: הכל. מאכל אהוב? שניצל תירס ופסטה למה דווקא המאכל הזה? טעים.. איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? שקשוקה כמה כסף יש לך בקופה? לא יודעת זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? תלוי איפה אני נמצאת.. בדר"כ לא הרבה על מה בעיקר? מתנות, עגילים.. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? עם מי? חברים למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו? כן מה? הרגל למה? מהאימון מה הספקת לעשות היום? להיות באימון כמה זמן את/ה מול המחשב היום? משעמם לך עכשיו? מאוד מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? מחפשת תעסוקה

1Shir

New member
../images/Emo137.gif

שם: שיר שם משפחה: הולצמן חבר/ חברה/ בעל/ אישה: לא, אין לי
גיל: 24 מין: בת מספר זהות: טוב זאת הגזמה סוג דם: אין לי מושג אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: נו אולי די עם שאלות מעצבנות גובה: 1.67 משקל: 50 בערך תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? לא אכפת לך מזה? לא למה? כי לא מעניינים אותי דברים כאלה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? די הרבה, שאני ארוויח משהו את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? כמעט ולא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? אולי כן ואולי לא, בכל אופן נראה לי שאני נרקיסיסיטית את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא הבנתי את השאלה לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה? מה השעה עכשיו? 12:55 איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? מעצבן כזה כמו שעון מעורר קצת מתי הורדת אותו? לא הורדתי את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? משהו באמצע את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? כי אני עירנית בלילות מתי הלכת אתמול לישון? שש בבוקר מה עשית עד אז? שמעתי מוזיקה יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? 3 למה? סדרות ואין פרסומות איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? טלנובלה בע"מ ופלקון ביץ' כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? שלושתרבעי שעה וביום ראשון שעה וחצי כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? כמה שעות בטח זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? תפוז את/ה מסתכל/ת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? אין כזה למה דווקא לו/ לה? אין היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא משקרת את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? יש מצב גנבת פעם? דברים קטנים מזמן רצחת? חס וחלילה נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? רק בתור ילדה למי? ילדים שעיצבנו אותי למה? כי התפתחו הצקות ומריבות יש לך זיכרון טוב? תלוי למה מה הטעם שלך במוסיקה? פופ/רוק שקט בעיקר מהי הלהקה האהובה עליך? הקראנבריז הזמר האהוב? מקסימיליאן הקר הזמרת האהובה? ג'ול השחקן האהוב? ג'ון טרבולטה ואשטון קוצ'ר כרגע השחקנית האהובה? ג'וליאן מור הסרט האהוב? PLAYING BY HEART "משחקים מהלב" הסדרה האהובה? עקרות בית נואשות, מכושפות, תיקים באפלה, דוסון קריק, אלי מקביל למה דווקא הסדרה הזאת? שילוב של אירוניה, הומור, רגש ואקשן ממליץ/ה עליה? ברור, אחרת הייתי אוהבת? ז'אנר אהוב בטלויזיה: דרמה עם הרבה הומור ז'אנר אהוב בספרות: אקשן משולב ברגש מאכל אהוב? סלט למה דווקא המאכל הזה? כי זה משלב כמה טעמים וזה רענן כזה איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? פנקייק, פשטידה, ביצה, חטיפים כמה כסף יש לך בקופה? איזו קופה? יש לי בארנק 150 בערך זה הרבה לדעתך? זה סביר כמה את/ה מבזבז/ת ביום? יש ימים שכלום, יש ימים שכמה עשרות שקלים על מה בעיקר? אוכל ואולי נסיעות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? דיסקים וספרים עם מי? חברים או אמא למה דווקא איתו/איתה? כי אני אוהבת אותם וכיף איתם ויש להם סבלנות מה האייקון האהוב עלייך? לב למה דווקא הוא? חמוד ורומנטי כזה כואב לך משהו עכשיו? הלב קצת.. מה? מבחינה נפשית.. למה? עצבות... מה הספקת לעשות היום? בעיקר להיפגש עם אנשים כמה זמן את/ה מול המחשב היום? רק עכשיו הגעתי משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? האמת שזה לא קורה לי אבל יש מחשב, וידאו, לטלפן למישהו, לקרוא ספר וכו'

עונההה../images/Emo110.gif

שם: סמדר שם משפחה: שרוני
חבר/ חברה/ בעל/ אישה: יש לי הרבה חברות וחברים
אבל אני לא כלב, אז אין לי בעלים. גיל: 15 מין: עוד לא, מוקדם לי
מספר זהות: 003484737345 סוג דם: ABCDE מאיפה לי אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: 345:| גובה: 1.53 וחצי
משקל: זה משנה? תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? אה.... נחמד [?
] את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן! אכפת לך מזה? לא! למה? כי חורף בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? חמש שקלXD את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? מקווה שלא
לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? אולי מה השעה עכשיו? 9:35 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? סינדרלה רוקפלה מתי הורדת אותו? מזמן את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? מטורפת עליו את/ה עייף/ה עכשיו? קצת למה? כי חורף מתי הלכת אתמול לישון? 1 ורבע מה עשית עד אז? מחשב וזה יש לך יס או הוט? יס מרוצה ממה שיש לך? לפעמים היית רוצה להחליף? הייתי רוצה גם וגם
מה הערוץ המועדף עליך? א.. 10 ו2 למה? כי חורף!!!!!!1
איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמעט הכלXD כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? הרבה
כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? כל היום [?] זה הרבה לדעתך? לא. זין על הלימודים מה את/ה עושה במחשב? פורומים ופוטושופ את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא
את/ה משקר? בד"כ לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? ההורים למה דווקא לו/ לה? כי הם זבל היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? >< גנבת פעם? לא רצחת? לא, אבל זה עוד יקרה אם אנשים לא יתחילו לשרשר בפורום שלי
נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? הרבה למה? כי חורף יש לך זיכרון טוב? לא מה הטעם שלך במוסיקה? רוק מהי הלהקה האהובה עליך? מיי כימיקל רומאנס , היהודים , שייגעצ , AFI הזמר האהוב? א... לא יודעת
הזמרת האהובה? אנסטסיה, קרן פלס השחקן האהוב? ליאור אשכנזי השחקנית האהובה? יעל שרוני
*מזילהריר* הסרט האהוב? שודדי הקאריביים הסדרה האהובה? השיר שלנו, משחק החיים למה דווקא הסדרה הזאת? כי יעל
ממליץ/ה עליה? כן!
ז'אנר אהוב בטלויזיה: הכל ז'אנר אהוב בספרות: פחות או יותר הכל, בעיקר מחזות מאכל אהוב? פיצה למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? א.. הרבה
כמה כסף יש לך בקופה? הרבה
זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? לא הרבה על מה בעיקר? ---- באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בגדים
עם מי? לא חשוב לי למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי חורף
כואב לך משהו עכשיו? לא מה? ----- למה? ------ מה הספקת לעשות היום? ללמוד תושב"ע ומתמטיקה
כמה זמן את/ה מול המחשב היום? לא יודעתXD עשיתי הפסקת לימודים משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? רואה סרטונים מהש"ש הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה