סיכום שבועי

roey406

New member
../images/Emo211.gifסיכום שבועי

מה שלומכם?
שיר/י השבוע:
תוכנית/סרט השבוע:
(מוקדש לאורפז)תמונת השבוע:
מאכל השבוע:
בילוי השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
איך המזג אוויר לדעתכם?
מעדיפים את הקיץ כמו עכשיו או מחכים שהחורף יגיע?
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:
איך עבר השבוע מ1-10:
שבוע טוב!

roey406

New member
../images/Emo178.gifאיזה חוםםםםם

מה שלומכם?נחמד.. שיר/י השבוע:britney spears-lonely madonna-give it to me rihanna-disturbia jordin sparks feat. chris brown-no air תוכנית/סרט השבוע:זומזום,היפה והחנון(הרגו אותי עוד פעם!) (מוקדש לאורפז)תמונת השבוע:אין מאכל השבוע:פנקייק
בילוי השבוע:בריכה משהו טוב שקרה השבוע:האדום חזר אליי שוב! משהו רע שקרה השבוע:הבטן הרגה אותי אחרי שהרגו אותי ביפה והחנון =[ איך המזג אוויר לדעתכם?חםםםםםם מעדיפים את הקיץ כמו עכשיו או מחכים שהחורף יגיע?לא סובל קיץץץץ.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:מקווה שהכאב בטן יעבור,אולי שיהיה פחות חם,לצאת הרבה איך עבר השבוע מ1-10: 4 שבוע טוב!

מסכמת את שבועי [ :

מה שלומכם? הכל טווב :] מה איתכם ? [ : שיר/י השבוע: ישראל בר און ומעיין חג'בי - מיליונים . תוכנית/סרט השבוע: כוכב נולד , חשופים , הפיג'מות , רעש , מלא D: (מוקדש לאורפז)תמונת השבוע: אוררפפזי י'אפה שכמוווך . מאכל השבוע: ממ... גלייידה [ : בילוי השבוע: חברוות =] , חנצ'י [ : משהו טוב שקרה השבוע: חנוש? :) משהו רע שקרה השבוע: הרבה ריבים אני שומעת /= (לא אני D: ) איך המזג אוויר לדעתכם? ח=ם , מגעיל , רוצה אילת לפחות שמה חם אבל אין לחות D: מעדיפים את הקיץ כמו עכשיו או מחכים שהחורף יגיע? חוררררררף בוא כברר D: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: מממ .. יומהולללדת של חחברה [ : איך עבר השבוע מ1-10: 9 =] שבוע טוב! => תווודה גם לככם [ :

ממ .. מסכמת ^^ :)

מה שלומכם? נחמד :) מה איתך?
שיר/י השבוע: כל השירים של גוד שארלוט תוכנית/סרט השבוע: "אמא כפייתית" (מוקדש לאורפז)תמונת השבוע: אין מאכל השבוע: קוטג' D= בילוי השבוע: מממ יצאתי עם חבהר שלא ראיתי פוול מזן והיה כ''כ כייף =) משהו טוב שקרה השבוע: ממ נמנמ סתם מקרה שהיה עם חברה D= משהו רע שקרה השבוע: ממ חלומות זוועתיים =[ איך המזג אוויר לדעתכם? זוועה ! "גשם בוא.. רד עליי.." מעדיפים את הקיץ כמו עכשיו או מחכים שהחורף יגיע? ממ "חורף בוא.. רד עליי.."
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: ממ שבוע שלם של בייביסיטר בבית שמש XD .. אני מכחה לתשלום שבסופו D= איך עבר השבוע מ1-10: 8 שבוע טוב לכולםם :)

roey406

New member
חח "חורף בוא"?

משהו חדש הא? כמה את מקבלת על הבייביסיטר?

ממ גם החורף צריך הזמנה ../images/Emo3.gif ..ובקשר לבייביסיטר

אני נראלי מקבלת איזה 350 שקל.. אבל זאת אחותי חח אז אני ישנה שם ויש לי שם חדר לבד אז זה בסדר =)

roey406

New member
אהה חח

וכן החורף צריך הזמנה אבל ההזמנה היא רק לאמצע נובמבר ככה ורק אז הוא מגיע

roey406

New member
נראה לי שאין לי אותך באיסיקיו :|

תשלחי לי בבקשה מסר עם המספר אייסיקיו שלך ולפני כמה ימים הייתה בעיה עם התוכנה אז אורפז אם גם לך הייתה את הבעיה ולא הסתדרת דברי איתי

למעלה