מתפרקת.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifמתפרקת.

הרבה חרא. אולי ממש ממש כיף לי בזמן האחרון מכירה אנשים חדשים, חצי מהבנים בעולם מתחילים איתי פתאום וכולם החליטו שאני כוסית וסקסית ושבא להם לזיין אותי. פתאום אני מבלה כל יום עם חברות ופתאום יש לי חיים. אני לא מתעוררת בזמן לביתספר והלימודים מתדרדרים. אני ישנה המון והייתי כל שבוע במסיבה. כמעט נגמר לי הכסף כי אני כל הזמן מבזבזת על אוכל ויציאות. וכל זה כיף. אבל כלום לעומת מה שהולך עם החבר. אני כלכך מתגעגעת אליו ופשוט מתפרקת. פעם אחרונה הוא יצא לפני שבוע אחרי שסגר 21. השבוע סגר והיה אמור לצאת בשישי הבא. אבל לא.. הוא עושה שטויות. קיבל שבת. הולך לסגור עכשיו 21 ואחרכך ב18.3 יש לו טקס סוף מסלול והוא יוצא חמשוש. כמעט כולם מקבלים רגילה עד ה25.3 וב-22.3 זה היומולדת 18 שלי. אבל נחשו מה - כמו שזה כמעט כולם - הוא לא מקבל. למה? כי המפקדים שלו לא מוציאים אותו למכי"ם. למה לעזאזל?! העיקר לפני כמה חודשים ששלחו לו הודעה שהוא מתאים לצאת לקצונה בחיל רפואה כל המפקדים שלו מכל הדרגות אמרו לו "לא. אנחנו רוצים להוציא אותך בקצונה בהנדסה." אז דפקו לו זין בפנים!! כי הוא נשאר ואכל חרא ושבתות רק בשביל לקבל מכי"ם וקצונה בהנדסה. והם לא נותנים לו בסוף. תוקעים אותו באיזה חור בגבול לבנון עם יציאות שכנראה יהיו 16-4 אומשהו. הא.. והם לא יוצאים בליל סדר. וקשה לי. כלכך קשה. כי הוא סוגר 21. כי הוא לא מקבל רגילה. כי הוא לא יהיה ביום של היומולדת 18 שלי. כי הוא לא יהיה ביומולדת 18 שלי במועדון המוסד. כי הוא לא יהיה ביומולדת שלי עם המשפחה המצומצמת. כי הוא לא יהיה ביומולדת שלי ושל אח שלי עם כל המשפחה. כי הוא לא יהיה ביומולדת שלי עם כל השכבה והחברים במועדון. כי הוא לא יהיה בליל סדר. כי הוא לא יהיה בבית כל פסח. כי בכל חודש מרץ אני הולכת לראות אותו רק 3 ימים רצופים. ובפברואר ראיתי אותו 4 ימים. ובינואר 2 ימים. ובדצמבר 2 ימים.

דניאל7707

New member
הייי

אני יכולה לנחם אותך בזה שלא ראיתי את חבר שלי חודש וחצי ועד שאראה אותו עוד שבועיים זה יהיה חודשיים . ב24.2 היה לי יומולדת והוא לא היה וזה היה הכי מבאס בעולם!!!!!!!! כשארה אותו בחמישי עוד שבועיים לו תיהיה יומולדת לפחות זה... תמיד יש יותר גרוע,תדברי איתו שפעם הבאה לא יעשה שטויות כדי שהוא יצא בזמן..... תאמיני לי שגם הוא סובל מזה,ולא כיף לו לקבל עונש. מקווה שעזרתי..תתעודדי

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

כבר קרה פעם אחת שהוא קיבל ריתוק 28 אחרי שהוא כבר היה 19 ימים בבסיס.. ככה שיצא 47 ימים :\ (צדמבר-ינואר) למרות שביקרתי אותו אחרי 36 ימים.. זה לא אותו דבר. אמרתי לו שיפסיק לעשות שטויות כי בסוף שנינו נפגעים מיזה.. זה דיי מעצבן כזה שהוא באימון שהם אמורים לצאת שבועיים רצוף ואז לסגור שבת אחת ובגלל האי סדר של הצבא הוא סגר פעמיים 14 ופעם אחת 21.. ועכשיו בגלל העונש שוב 21. אוף.. אני מקווה שיהיה טוב :) תודה.

דניאל7707

New member
אני באמת

מקווה בשביל את הכי טוב שיש!!!!!!!! אל תשכי שזו רק תקופה וזה יעבור עם כל הקושי

busted3

New member
אמנם לא יכולה להזדהות לגמרי

כי החבר הוא לא קרבי, אבל הוא לא היה ביומולדת האחרונה שלי ואני לא הייתי בגיוס שלו.. אז אני בערך מבינה על מה את מדברת. הדבר היחיד שעודד אותי בזמנו, זה לחשוב על העתיד שלנו יחד. אם את מאמינה שמעבר לשנה ל10 חודשים שלכם, יש לכם עוד חודשים רבים טובים יחד, אז ייצא לו להיות איתך בעוד כמה ימי הולדת, לא? זה מגמד הכל, באמת. מעבר לזה, אני בטוחה שהוא רוצה. תחשבי על זה ברצינות, זה לא בשליטתו, זה הצבא. אז נכון, אבל יכולה להגיד שהצבא זונה ושדופקים אותו וכל מה שנכון- אבל עדיין זו המציאות. קחי אותה כמו שהיא, ותתחילי לחשוב שזה המצב, ואיתו את מתמודדת
ברור שזה קשה, אבל ככה זה. אני בטוחה שעברתם דברים יותר קשים. אני גם בטוחה שהוא עדיין יכין לך משהו, שהוא יקנה לך משהו, שהוא אפילו ישלח פרחים מהצבא. אני מבינה שזה קשה לראות את חבר שלך רק שלושה ימים בחודש, אבל את צריכה "לראות מעבר" [ככה החבר ואני מגדירים עניינים בזמן משבר]. את צריכה לראות את החיים שלך איתו אחרי הצבא, ושתוכלי לחשוב לעצמך "וואלה, בזמן שיונתן היה בצבא, היו לי חודשים נוראיים שראיתי אותו ימים ספורים בכל חודש, אבל מה, אנחנו עדיין ביחד". מקווה שתראי את זה ככה, אחרי החפירה המטורפת שלי..
ומזל טוב

FallOutGirl

New member

אני מאמינה שזה לא רק עתיד של חודשים.. זה עתיד של שנים על גבי שנים שאנחנו מתכננים :) כן.. אבל.. זה יומולדת 18. רוב הגדוד מקבל רגילה על היומולדת שלי.. בשיא המקריות חח אבל פאק.. כאילו הוא היה יכול להיות ביומולדת שלי, לצאת לסיבוב פאבים ב12 בלילה חחחח כי הוא שונא מסיבות והבטחתי לו שיהיה לי 18 נוכל ללכת לאן שהוא רוצה. אני יודעת שזה לא בשליטתו.. אבל הצבא הזה.. ארגגגגג. חח וברור שהוא יקנה או יכין משהו.. למרות שהוא מתבכיין לי כל הזמן שאין לו כסף.. כי חצי מהמשכורת שלו הולכת כל חודש לקופת חיסכון שהלכתי לפתוח איתו ביחד כדי שיהיה לנו כסף אחרי הצבא. המ.. אבל הוא בטח ימצא משהו. סומכת עליו. הוא קנה לי מצלמה ב900 שקל ליומולדת 17.. אז יהיה טוב :) אמרתי לו שגם משהו ב10 שקלים שיש לו משעמות עצומה זה מספיק ^^ נווו וברור שאני מסתכלת על העתיד. כל יום. כל הזמן. זה רק מדכא יותר שיש עוד זמן עד שזה יקרה חחחחח תודה רבה :) כל התגובות פה כבר מעלות לי קצת חיוך.

TanTanIM

New member
../images/Emo201.gif

אני יכולה לתאר לעצמי עד כמה קשה, אני כנראה לא אראה את החבר עד ה29 לחודש, ואני כבר מתחילה להתשגע ואין לי מושג איך אני יעבור את זה.... אולי תנסעי אליו? וגם תדברי איתו שלא יעשה שטויות בצבא כדי שלא יקבל שבתות... בטכלס הדבר היחיד שאני יכולה זה למסור לך חיבוק ושבסופו של דבר יהיה בסדר.

FallOutGirl

New member

אני יכולה לבקר אותו.. אבל זה שעתיים נסיעה לפחות. אמא שלו נסעה את זה כבר פעמיים ואבא שלו עשה טובה ונסע פעם אחת.. אז אין להם כוח שוב. השבוע הוא גם סוגר בכלל במקום אחר ולא בבסיס.. אז אמא שלו אמרה שאולי באמת ניסע אליו. אבל זה לא משנה את זה שאחרכך אין לו רגילה כמו כולם והוא סוגר ליל סדר :\ תודה רבה :)

dandi99

New member
שולחת ../images/Emo24.gif ענקיייי

אני אעבור פה לפי מה שכתבת.. לגבי קודם כל ה"כמעט נגמר לי הכסף"-אם זה כ"כ קשה לך אולי למתן את עצמך קצת עם יציאות ואוכל? לא כל יציאה חייבת להיגמר ב50 שקל + .אפשר גם לעשות מה שאני עשיתי עם חברים שכל אחד מכין משהו בבית מביא את זה לבית של חבר כלשהו(כולם ביחד לאותו בית ,כן?) ופשוט עושים ערב אוכל מגוון גם טעים וגם בלי לבזבז כ"כ הרבה.(את יכולה אפילו לעשות את העוגיות שאת בד"כ מכינה לחבר שלך). בקשר לקטע עם החודשים ועונשים.. אני מכירה את זה כ"כ מקרוב...חבר שלי גם קיבל כמה וכמה עונשים ולא יצא וריתוקים וכל מיני כאלה וכן זה קשה אבל עוברים את זה. ביומולדת שלי הוא גם היה בצבא ואפילו היה שם 3 שבועות(הוא הגיע לפלוגה חדשה). והיה פעם שלא ראיתי אותו חודש שלם (אלא אם כן לנסוע עד לצפון הרחוק כדי לראות אותו למשך שעה עם כל המשפחה נחשב ). ואני רואה שאת אוהבת אותו באמת באמת...אז נכון עכשיו קצת קשה..אבל בסוף?בסוף הכל יהיה בסדר :).

FallOutGirl

New member

חח כן :\ יש לי 550 שקל בצד. אבל אני חוסכת אותם. אז תכ'לס מהכסף בארנק נשארו לי 20 שקל... האא ואני מקבלת השבוע 320 מיחצנו"ת. אבל עדיין באמת כדאי לי למתן את עצמי. הוווווווו זה רעיון מגניב D: למרות שבדרך כלל היציאות יוצאות כזה "הממ.. יש לי שעה חופשית ואחרכך שיעור משעמם.. בואי לקפה קפה" כן.. גם לי היה ככה שהוא סגר 47 ימים בגלל עונשים וזה.. ואחרי 36 ימים נסעתי עם אמא שלו וחבר שלה והייתי איתו איזה 3 שעות. כבר כמה חודשים שזה קשה :\ כאילו אני ממש ממש מתפרקת בחודשים האחרונים כאילו שמרתי הכל בבטן במשך שנה שלמה ועכשיו אני קולטת פתאום שהוא בצבא ורחוק. מזל שנהיה לי קשה באמצע השירות שלו כי אז אפשר לחשוב בצורה חיובית שאנחנו כבר בחצי :) תודה רבה :)

למעלה