5X12

../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif5X12../images/Emo58.gif

עודמעט יהיה לי :) *נא לא לשכוח לסמן ספוילרים*

LIA07

New member
511 ../images/Emo58.gif

אייייי, פרק חמוד...תאמת ציפיתי ליותר אז בקיצור: אז דן השתחרר, וכבר מצא לעצמו סטוץ... רייצל נעלמה..עם הרבה כסף... וקטוריה פוטרה...(הגיע הזמן) וצייס הופיע...זה היה טוב!!!!! לגיימי קשה לראות את ההורים שלו בניפרד - הם כ"כ עומדים לחזור אין מצב שלא..זה ניילי. משהו בספר של לוקאס גרם להיילי לשנות את דעתה בנוגע לחתונה..והוא כ"כ עומד לחזור לפייטון זה ברור...למרות שהייתי (כמו רבים אחרים) שיפסיקו כבר עם הפיטון לוקאס ביחד לחוד אז היו כבר פרקים יותר טובים... צפיה נעימה לכולם

DotCom05

New member
../images/Emo58.gif יאאאאאא

צ'ייס חזררררררררררררר
איזה כיף היה לראות אותו!!! הוא התחתך לווווו לגמריי הרבה יותר חתיך מאוון חחח איזה חמוד הוא!! אהבתי רצח את הקטע שהם נסעו במכונית ואז אוון גילה שברוק של צ'ייס זו הברוק הזאת חחחח ובווין הייתה ממש מוזרה!!! כי כילו היא שיחקה את הטיפשה עדיין אבל בעונה רביעית פרק 13 (עם המשימה של התמונות בשיעור..) היה קטע שהיא אמרה לרייצ'ל כזה ברצינות "אני רק משחקת אותה טיפשה אני לא באמת טיפשה אחרי הבצפר אני אתחיל הכל מחדש..." אבל מה הקטע שהיא עדיין טיפשה?! חחחח אה כן, והיא התחתנה עם טים!?!?!?!? OMG איזה כיף שדן השתחרר! אני מתה לראות את הקטע שהוא וג'יימי יפגשו..מסכנה הסטוץ שלו עלק "הרגע השתחררתי מהכלא כי רצחתי את אח שלי" חחחחח כמה שהוא רשע אני מחבבת אותו. אממ מה עוד..ניילי חייבים לחזור. וגם פייטון ולוקואס בטוח יחזרו. ומאות' ומיליסנט ממש חמודים. ואני מקווה שרייצ'ל תחזור ותעשה טררם גדול. ואיזה כיף שברוק התעמתה עם ויקטוריה! ו....זהו סיימתי את החפירה :] יאללה פרק הבא פרק המאה!!

John L

New member
וואוווו ../images/Emo58.gif

כרגיל פרק מהמם ... פרק ממש ממש מרגש ... פרק הבא פרק המאה .. כולם יחזרו בטוחחחחח

John L

New member
גבירותיי ורבותיי ......... הפרומו לפרק המאה!!

http://www.youtube.com/watch?v=i9hDQjOdLZQ וווואוווווווווו ....................

Beyonce Knowles

New member
אומייגאד ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אני כבר לא יכולה לחכות!!! למה יש לי הרגשה שנני קארי הפוסטמה תחטוף את ג'יימי???????????? :0 אני יהרוג אותה!

לוידעת

New member
נראה לי שאת צודקת...../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

גמאני זה מה שחשבתי!!!שקראתי ת'ספויילרים (פאתט...אני יודעת...) והיה כתוב שהוא נחטף,ושזה לא דן, אז זה היה די ברור שזו הנני הפוסטמה הזו!!! אבל מה שהיא לא חשבה עליו זה שבטח בגלל שהוא ייחטף אז זה כאילו ייאחד כזה את ניילי...בקיצר-נחכה ונראה!!!:p

מההההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo58.gif

נשואה לטים
למה

כי......./images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

כשהיה את הפרק עם הסיפריה טים אמר שלילד שלו גם קוראים נייתן, כנראה זה אותו ילד והם נשואים

לוידעת

New member
פרק טובב!!!../images/Emo58.gif

בווין וטים???זה היה קורע!!!!XD ניית'ן כזה מסכנוושש!!!וגם ג'יימי-איזה חאמווד!!!והיילי ממש מעצבנת בעונה הזאת!!!!גם היא לא שמה על ניית'ן שלא עשה כלום..וגם היא ממש רעה לג'יימי-מסכן...:( וגם שבוע לפני החתונה היא אומרת ללוקאס שלא יתחתן עם לינדסי??אחרי ששניה לפני היא אומרת לו כמה הם הזוג המושלם.... ברוקק מהממת כתמיד-היה קטע טוב במכונית שהוא גילה שזו הייתה ברוק והוא כזה-come on!!!
סה"כ פרק סבבה...היו טובים יותר.......נחכה לפרק מאהה!!!!!! אהה!!!דן יצא מהכלא!!ונכון המוכרת שהתחילה איתו כזה, אז נכון היא ממש נראית כמו הזונה שסייכו דרק לקח ושם לא פאה וכו'???? בכל מקרה.......מחכים לשבוע הבא!!!פרק מאה!!!:)חסר להם אם זה יהיה LAME!!!!

lior21 האחד

New member
זוגתו של דן

את האמת כשראיתי את הקטע אז קפתץי במקום כי זו ממש נראתה היא!!

Dark and Twisty

New member
פרק ממש נחמד!../images/Emo58.gif

צ'ייס
!$#@ איזה כיף שהוא חזר אוון גבוה מידי
איזה כיף שברוק פיתרה את ויקטוריה פרק טוב... ממש מקווה שניילי יחזרו! וכבר ממש לא אכפת לי מה יקרה עם לינדזי-לוקאס-פייטון חח.. חפרו על זה!

mihs

New member
../images/Emo58.gifמסכימה לגבי הערה האחרונה

באמת כבר שום תרחיש שיקרה לא יפתיע אותי או שלוקאס ולינזי התחתנו או שלוקאס יבטל ברגע האחרון ויהיה עם פיטון או שלינזי תבטל ותהיה עם פיטון הכל אפשרי.....

D e l i l a h

New member
פרק טוב ../images/Emo58.gif

התגובה שם
כי בידיוק שבאתי לשלוח זה סגר והספקתי רק לצלם מסך :S

Mc Dreamy

New member
אחלה פרק ../images/Emo58.gif

איזה כיף שצ'ייס חזר . ואיי בווין הזאת כל כך סתומה חחח איך היא דיברה .. ניילי אוףף אני לא רוצה שהם יפרדו .. אני מתה עליהם .. בגללם בעיקר אני רואה את הסדרה . כרגיל ג'יימי מתוק כל כך !!
איכ דן פשוט מגעיל אותי . למה שיחררו אותו ושהוא שכב עם הפרחולה הזאת מגעיל . אהבתי שצ'ייס נישק את פייטון ושהיא נישקה אותו .. אחלה פרק !

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif511

בווין - פרייסלס. ממש שמחתי לראות אותה שוב
הקטעים במכונית - מעולה! צ'ייס ממש חמוד פתאום
אני שמחה לראות שברוק סופסוף גידלה לעצמה זוג ביצים והעיפה את ויקטוריה.. אבל לדעתי זה הולך לעלות לה ביוקר.. נראה איך זה יתפתח. רק לי ממש נמאס מפייטון-לוקאס-לינדזי?

תמרוש5

New member
אוף! לא יורד:\\

יש למישהו מאיפה? [אני יודעת שאסור על גבי הפורום,אז אם יש למישהו אני אשמח למסר
]

למעלה