../images/Emo40.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo115.gif

בפורום נאבקים באלימות יתארח היום בשעה 18:00 מר אהרון שוורץ ממפלגת לח"ם אשר חרתה על דיגלה את המאבק במחדלים החברתיים בארץ ויענה לשאלות הגולשים. |http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=227&msgid=74131144
דורלי רוזנשטיין, מטפלת נוירו-התפתחותית במרכז "כישורי למידה" בהנהלת רמי כץ, תתארח היום בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD ותייעץ בנושאים הקשורים לעיכובים התפתחותיים, לקויות התנהגות, לקויות למידה ושיתוק מוחין (CP). שרשור השאלות אליה כבר נפתח ואתם מוזמנים להוסיף אליו את שאלותיכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=74124993
יש לכם כבר תוכניות ליום הבחירות? ביום ג', 28 במרץ, יתקיים הפנינג הטיסנאות הגדול של פורום טיסנאות ואתם מוזמנים. כל הפרטים בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=358&msgid=74125692

o0Invisible0o

New member
אני שונאאאאאאאאאאאאאתתתתתתתתתת

את ליאת.
ואת נעה.
ואת אורטל הבכיינית הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!:X וענת שהיא לחוצת בית.
ולענת השנייה כיף, כי היא עוברת ל8200 סגור. שזה בעצם, מה שאני ביקשתי! אבל לא לדאוג, גם איילת תעבור ל8200 סגור.
נכון? פשוט זה יקח קצת זמן.
וליאת הזאת כזאת פוסטמה. ונעה עוד יותר, כאילו..למה נראה לך שאם לא היה לי ידע קודם הייתי מצליחה לעשות את זה? אההההה????? אה? זה יצא ממש במקרה!
ומחר יש טיול שבטח יהיה חרא.:X ובלה.
לישון?
ואחותי. בלה.:X גם עצבנה אותי ועכשיו אין לי סרטים.
ואנשים מזמרים בטלוויזיה בספרדית וזה מעצבן.
[למה אמא רואה ויוה?] וכן אני בשעת התבכיינות עכשיו.
זהו.:X

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifיהיה בסדר.

וכמו שאמרו חכמים^^, "אני גם שונאת אותן!" . ><

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

תודה כולן!
טוב בלה. היום היה דווקא נחמד. הגעתי למסקנה שגם אלה שכבר מעצבנות אותי [אורטל וענת.:X] בסה"כ יחד איתי שונאות את כל התמזיו"ת הנוכחיות! נו מה לעשות שהן פקאצות מפונקות כאלה?
היום "קצינת ההדרכות" שהיא בעצם רבטי"ת, ליאת! התיישבה באמצע המסלול והתבכיינה שאין לה כוח להמשיך, שהיא לא ממשיכה והיא נשארת כאן לנצח!
וכן, היא אמורה לשמש לנו דוגמא!XD היא כזאת מפונקת-מתבכיינת-מפגרת-מעצבנת.:X
אז זה כבר היה קצת מצחיק כזה.
אה, ומישהי ישבה עלי כי היא סתומה..וניסיתי לרמוז לה שזה מפריע לי.
לא עזר.
וסבטה כזאת חמודה, מה הייתי עושה בלי מדור הדרכות?
רק איתן אנחנו [החדשות] מסתדרות!
טוב בלה. די, לא מעניין אתכם.
אני אלך לראות זוב"י.

Girl From Mars

New member
היי אנשים.../images/Emo3.gif

מצטערת ש... בימים האחרונים לא הייתי הכי פעילה בפורום. אבל יש הרבה דברים וזה. היו לי השבוע שני זימונים ולא הייתי כל היום בבית, לדוגמה, ובשבוע וחצי לפני פורים - עבדנו על פעילות פורים במושב כל הזמן. וזהו.
(וד"א, כשנכנסתי מדי פעם לכמה דקות די התאכזבתי לראות את כל ההודעות שמתרוצצות פה למרות שאפשר היה לשרשר אותן.)

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo24.gif

איזה זימונים היו לך ואיך היה?
וזה בסדר!
גם אני קצת הזנחתי את הפורום לכמה ימים, מה לעשות שהשפעת אכזרית ממני.

Girl From Mars

New member
חחחחחחחח *עונה לכולם*

אממ אממ מדריכת סימולטורים^_________________^ יש שם גם חונכת פיזיקה ומתמטיקה של פרחי טייס.
(אלו שני התפקידים השווים) ואז יש גם חונכת משהו במכללות של חיל האוויר וחונכת אנגלית או אנא ערף שאלה תפקידים ממש ממש גרועים נשמעים. (האנגלית זה אנגלית טכנית לטכנאים שבקושי יודעים לדבר אנגלית, זה נמשע ממש מש משעמם.)

o0Invisible0o

New member
יואו. את נבחנת לכ"כ הרבה תפקידים

מעולים!
כיף לך.
מקווה שתקבלי בסוף משו טוב..

למעלה