סקר

MiChELLey

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo27.gifסקר../images/Emo37.gif

לקוח מפורום "סקרים ושאלונים".....בהצלחה
שמי: גיל: אזור בארץ: זה או זה-? פורום או קומונה? טלפון או פלאפון? טלויזיה או מחשב? א' או 1? מחנכת או מחנך? ספרות או היסטוריה? שמפו או מרכך? כדורגל או כדורסל? להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? נביעות או מי עדן? נינט או שירי? סקעת או מויאל? יהודה סעדו או עמיר בניון? הדברים ש... אני הכי אוהב: אני הכי שונא: הכי מצחיקים אותי: גורמים לי לבכות: מתי בפעם האחרונה... בכית: צחקת: אכלת: דיברת: צעקת: התעצבנת: האם אתה... מתעצבן הרבה? בוכה הרבה? אוכל הרבה? שותה הרבה? נמצא הרבה שעות ביום במחשב? נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? שומע הרבה מוסיקה? קורא הורוסקופ? עונה על חידונים? מקשיב לאנשים? מגן על חלשים? משוחח הרבה בטלפון? ברוגז עם מישהו? מאוהב?

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif|משועממת|

שמי: מור. גיל: 1049683463 שנים. אזור בארץ: - זה או זה-? פורום או קומונה? פורום. טלפון או פלאפון? לא זה ולא זה. טלויזיה או מחשב? מחשב. א' או 1? א'. מחנכת או מחנך? מחנכת. ספרות או היסטוריה? ספרות. שמפו או מרכך? מרכך. כדורגל או כדורסל? כדורגלץ להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? לא יודעת.. נביעות או מי עדן? שניהם. נינט או שירי? אף אחת. סקעת או מויאל? אחד אחד. יהודה סעדו או עמיר בניון? מה...? הדברים ש... אני הכי אוהב: מוסיקה, בלט, ישראל, ובלאט. אני הכי שונא: אי צדק בעיקר
הכי מצחיקים אותי: סיקה
[חברה מפה.] גורמים לי לבכות: הרצון למשהו. מתי בפעם האחרונה... בכית: לפני כמה דקות. [סרט עצוב] צחקת: בבית ספר אני משערת. אכלת: לפני כמה שעות. ארוחת ערב. דיברת: לפני 5 דקות. צעקת: ממזמן. התעצבנת: המפ.... לא זוכרת. האם אתה... מתעצבן הרבה?
בוכה הרבה? כבר לא
אוכל הרבה? כנ"ל! [יאי] שותה הרבה?
נמצא הרבה שעות ביום במחשב? במשך השבוע, לא. סוף שבוע- כן. נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? כנ"ל. שומע הרבה מוסיקה?
קורא הורוסקופ?
עונה על חידונים?
מקשיב לאנשים?
מגן על חלשים? מנסה... משוחח הרבה בטלפון?
ברוגז עם מישהו? לצערי]: מאוהב?
[אמן.]

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifאיתך.

חוץ מהרשימה הארוכה של הבנות מכיתה שלי. עלק "ברוגז".

«Nitzan»

New member
יאללה בא לי../images/Emo3.gif

מישהו שם לב שנעלמתי?
שמי:
ניצי
צפון זה או זה-? פורום או קומונה?
פורום טלפון או פלאפון?
פלאפון טלויזיה או מחשב?
מחשב א' או 1?
1 מחנכת או מחנך?
מחנכת ספרות או היסטוריה?
ספרות שמפו או מרכך?
מרכך כדורגל או כדורסל?
כדורגל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?
לא זה ולא זה נביעות או מי עדן?
מי עדן רולזזז
נינט או שירי?
שירי סקעת או מויאל?
מויאל יהודה סעדו או עמיר בניון?
עמיר בניון. איכס סעדו הדברים ש... אני הכי אוהב:
לצחוק, טניס, חברים לא יודעת עוד..
אני הכי שונא:
שמשקרים לי, צביעות
הכי מצחיקים אותי:
חברות גורמים לי לבכות:
שאני נזכרת כמה אני לא קשורה לשום מקום וכמה אני צריכה חבר כרגע...
מתי בפעם האחרונה... בכית:
לא זוכרת צחקת:
אתמול אני מניחה אכלת:
אתמול בערב דיברת:
לפני רבע שעה צעקת:
אתמול לא זוכרת מתי...
התעצבנת:
אתמול
האם אתה... מתעצבן הרבה?
לא נראה לי בוכה הרבה?
אמממ
אוכל הרבה?
בזמן מחזור
סתם זה תקופות שותה הרבה?
שותה מה? מים?
נמצא הרבה שעות ביום במחשב?
נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?
שומע הרבה מוסיקה?
קורא הורוסקופ?
עונה על חידונים?
מקשיב לאנשים?
מגן על חלשים?
משתדלת משוחח הרבה בטלפון
?ברוגז עם מישהו?
או נקודה חלשה... כשצריך אז כן... אני לא סולחת על שפוגעים בי ממש... היסטוריה ארוכה..
מאוהב?
זהו שלום. וביי

MiChELLey

New member
../images/Emo210.gifו..שאת לא קשורה לשום מקום?../images/Emo2.gif

זה לא נכון
את קשורה אלינו,לפורום, למשפחה שלך,לחברים,לחברות...

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifיאלללהה נו...../images/Emo3.gif

שמי: אור
גיל: 17 אזור בארץ: מרכז זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? פלאפון
טלויזיה או מחשב? מממ... מחשב א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? לא אכפת ליי... ספרות או היסטוריה? ממממ...וואי קשהה שמפו או מרכך?שמפו כדורגל או כדורסל?כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עשיר ואחלה בן אדם
נביעות או מי עדן?לא משנה ליי...
נינט או שירי?מממ שתיהן סקעת או מויאל?וואי כרגע.. מויאל.. פעם הייתי ממש סקעת יהודה סעדו או עמיר בניון?לא זה ולא זה הדברים ש... אני הכי אוהב:שוקולד
חחח אני הכי שונא:פטריות הכי מצחיקים אותי:הרבה דברים מצחיקים אותי, כמעט כל דבר גורמים לי לבכות:וואי.. אממ... דברים עצובים מן הסתם.. מתי בפעם האחרונה... בכית:שבוע שעבר.. צחקת:אתמול בלילה אכלת:אתמול בערב דיברת:הרגע צעקת:אתמול מתישהו התעצבנת:אתמול מתישהו האם אתה... מתעצבן הרבה?ממ תלוי בוכה הרבה?לא אוכל הרבה?
כןן שותה הרבה?לא נמצא הרבה שעות ביום במחשב?מתי שיוצא לי נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?אם יש משהו מעניין שומע הרבה מוסיקה?כןן
קורא הורוסקופ?לפעמים עונה על חידונים?לא מקשיב לאנשים?תמיד מגן על חלשים?אם צריך משוחח הרבה בטלפון?כן ברוגז עם מישהו?לא מאוהב?כרגע... לא

יאללה משעמם לי../images/Emo13.gif

שמי:
שני גיל:
עוד חודשיים 16 אזור בארץ:
ת"א זה או זה-?
זה פורום או קומונה?
פורום טלפון או פלאפון?
טלפון טלויזיה או מחשב?
טלויזיה...או מחשב? א' או 1?
1 מחנכת או מחנך?
מחנכת ספרות או היסטוריה?
היסטוריה שמפו או מרכך?
מרכך כדורגל או כדורסל?
כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?
עשיר ואחלה בנאדם
נביעות או מי עדן?
מי עדן נינט או שירי?
? סקעת או מויאל?
יהודה סעדו או עמיר בניון?
הדברים ש... אני הכי אוהב:
מוזיקה, חברים ואוכל
אני הכי שונא:
בצפר,צביעות הכי מצחיקים אותי:
חברים גורמים לי לבכות:
... מתי בפעם האחרונה... בכית:
לא זוכרת צחקת:
היום אכלת:
היום דיברת:
היום צעקת:
היום התעצבנת:
היום האם אתה... מתעצבן הרבה?
כן..קצת בוכה הרבה?
כבר לא אוכל הרבה?
שותה הרבה?
נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?
ככה ככה שומע הרבה מוסיקה?
קורא הורוסקופ?
בסופ"ש עונה על חידונים?
לא מקשיב לאנשים?
מגן על חלשים?
לפעמים משוחח הרבה בטלפון?
ברוגז עם מישהו?
מאוהב?
...

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifטוב נוווווווווווווו

שמי:
רוני גיל:
16 אזור בארץ:
ת"א זה או זה-? פורום או קומונה?
פורום טלפון או פלאפון?
פלאפון טלויזיה או מחשב?
מחשב א' או 1?
1 מחנכת או מחנך?
מחנכת ספרות או היסטוריה?
היסטוריה שמפו או מרכך?
שמפו+מרכך כדורגל או כדורסל?
כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?
עני ואחלה בנאדם נביעות או מי עדן?
מי עדן נינט או שירי?
נינט?
סקעת או מויאל?
ממש לא משנה לי יהודה סעדו או עמיר בניון?
איכ אף אחד הדברים ש... אני הכי אוהב:
המשפחה שלי, כלבה, חברות, קמילה, המורדים והפורום גם נמצא איפשהוא ברשימה אני הכי שונא:
שרקים ואנשים מגעילים כאלה
הכי מצחיקים אותי:
חברה שלי גורמים לי לבכות:
הרבה דברים מתי בפעם האחרונה... בכית:
כשראיתי אהבת נעורים
צחקת:
אתמול אכלת:
אתמול בערב דיברת:
לפני רגע צעקת:
לא יודעת התעצבנת:
אתמול על אח שלי
האם אתה... מתעצבן הרבה?
לפעמים בוכה הרבה?
לפעמים אוכל הרבה?
לפעמים
שותה הרבה?
לפעמים
יותר מידי נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?
לא שומע הרבה מוסיקה?
כן קורא הורוסקופ?
לא ממש עונה על חידונים?
חחח כבר לא כל כך הרבה מקשיב לאנשים?
כל הזמן מגן על חלשים?
? משוחח הרבה בטלפון?
פעם דיברתי שעותתתתתתתתתת בטלפון, עכשיו כבר לא ברוגז עם מישהו?
לא
מאוהב?
לא
מי שקראה מלכה

MiChELLey

New member
../images/Emo210.gifאני מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif שרקיםםם../images/Emo6.gif

כתבת במקום שקרים שרקים וחשבתי שהתכוונת שאת כאילו שונאת את שרק, אז אנשים כמוהו-שרקים

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifיאללה בלאגןןן

שמי: מאיה גיל: 16 אזור בארץ: מרכז? זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? אף אחד מהם.. טלויזיה או מחשב? טלויזיה א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? מחנכת ספרות או היסטוריה? ספרות שמפו או מרכך? מרכך כדורגל או כדורסל? פח אנערף להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עשיר ואחלה בנאדם (איזו צפויה אני שיואו). נביעות או מי עדן? לוידת מה שיותר זול חח נינט או שירי? אנערף סקעת או מויאל? אנערף יהודה סעדו או עמיר בניון? טוב די! הדברים ש... אני הכי אוהב: אוכל, חברים, משפחה, ספרים, ריקוד, פסנתר, לישון אני הכי שונא: ללמוד הכי מצחיקים אותי: כשאנשים נופלים/מקבלים מכות גורמים לי לבכות: כשפוגעים בי (דה) מתי בפעם האחרונה... בכית: וואלה מזמן. צחקת: לפני כמה דקות אכלת: לפני כמה דקות דיברת: לפני כמה דקות (זה הכל היה ביחד) צעקת: אתמול התעצבנת: אתמול האם אתה... מתעצבן הרבה? לא בוכה הרבה? כן אוכל הרבה? כן שותה הרבה? לא נמצא הרבה שעות ביום במחשב? לא נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? לא שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לא עונה על חידונים? לפעמים מקשיב לאנשים? לפעמים
מגן על חלשים? תלוי משוחח הרבה בטלפון? בזמן האחרון כן למרות שאני שונאת ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? ממ..

lucia 18

New member
עונה לפני השינה ../images/Emo13.gif

שמי: לוסיה גיל:18 אזור בארץ:מרכז זה או זה-? פורום או קומונה?פורום טלפון או פלאפון?פאלפון טלויזיה או מחשב?מחשב א' או 1?1 מחנכת או מחנך?מחנכת ספרות או היסטוריה?ספרות שמפו או מרכך?שמפו כדורגל או כדורסל?כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?עני ואלה בן אדם נביעות או מי עדן?מי עדן נינט או שירי?שתיהן סקעת או מויאל?שניהם יהודה סעדו או עמיר בניון?יהודה הדברים ש... אני הכי אוהב:כל המשפחה אני הכי שונא:אישי הכי מצחיקים אותי:יעלוש גורמים לי לבכות:אנשים צבועים אבל הם לא גורמים לי לבכות מכאב אלה מרחמים.. מתי בפעם האחרונה... בכית:אתמול צחקת:היום אכלת:לפני דקה דיברת:לפני 5 דקות צעקת:אממ נידמה לי שלשום התעצבנת:בבוקר האם אתה... מתעצבן הרבה?כן בוכה הרבה?לא אוכל הרבה?כןן שותה הרבה?לא מש נמצא הרבה שעות ביום במחשב?לא נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?לא שומע הרבה מוסיקה?כן קורא הורוסקופ?לא עונה על חידונים?לפעמים מקשיב לאנשים?כן מגן על חלשים?אם צריך משוחח הרבה בטלפון?לא ברוגז עם מישהו?לא מאוהב?לא

בובה151

New member
עונההה

לקוח מפורום "סקרים ושאלונים".....בהצלחה שמי: אדווה גיל: 15 אזור בארץ: אשקלון זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? פלאפון טלויזיה או מחשב? אי אפשר להחליטטטטטטט א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? אם הוא חתיך אז......חחחחח ספרות או היסטוריה? אממ בעעע שונאת- אבל עדיף ספרות שמפו או מרכך? אמממ שניהם.. כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זהההה להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עשיר ואלחה של בנאדם...חחחח נביעות או מי עדן? מי עדן נינט או שירי? נינט סקעת או מויאל? מויאל....... יהודה סעדו או עמיר בניון? יהודה סעדו חחחחח הדברים ש... אני הכי אוהב: ממתקים,מחשב,טלויזיה אני הכי שונא: בית ספררררר הכי מצחיקים אותי: הכלבה שלי ופיספוסים של אנשים אחרים.. גורמים לי לבכות: טיטניק.........חחחחחחחחחחחחחחח מתי בפעם האחרונה... בכית: היום בבוקר צחקת: לפני 10 דק' אכלת: עוגיות בבוקר דיברת: לפני 5 דק' צעקת: אני חולה עכשיו קשה לי לצעוק חחחח התעצבנת: אני לא ילדה עצבנית חחחחחחחחח האם אתה... מתעצבן הרבה? לאאא בוכה הרבה? לא אוכל הרבה? חחחחחחחחחחחח שותה הרבה? לא ממש נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כןןןןןןןןן נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? כןןןןןןן שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לאאאאא עונה על חידונים? כןןןןןן מקשיב לאנשים? לאאא חחח סתם לפעמים מגן על חלשים? לפעמים משוחח הרבה בטלפון? כן ברוגז עם מישהו? לא חחחח מאוהב? אממממ

../images/Emo19.gif|תתו|יאללההה

שמי:אדוה גיל:17 אזור בארץ: גלילתחתון
זה או זה-? פורום או קומונה?מממ פורום. טלפון או פלאפון?פלא טלויזיה או מחשב?מחשב...כי אפשר לראות טלויזיה במחשב. א' או 1?א מחנכת או מחנך?אף פעם לא היה לי מחנך..
(מקופחת) ספרות או היסטוריה?היסטוריה שמפו או מרכך?מרכך..
כדורגל או כדורסל?כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?NONE OFTHE ABOVE נביעות או מי עדן?מי עדן נינט או שירי?נינטטטטטטטט
סקעת או מויאל?מויאל נשמה
יהודה סעדו או עמיר בניון?בניון הדברים ש... אני הכי אוהב:אממממ לישון, מחשב, חברים,מוזיקה אני הכי שונא:צביעות, שקרים, לקום בשעות אפס. הכי מצחיקים אותי:מממ החברים מהקומונה
גורמים לי לבכות:וואו...סרטים עצובים... ריבים עם אנשים שאני אוהבת.. מתי בפעם האחרונה... בכית:אתמול.. אני בוכה כשאניע ייפה.. משהו לא נשלט כזה צחקת:מממ לפני כמה דקות.. נכנסתי לתוך שיעור מחשבים של יא' והם חנג'ים שזה לא יאומן!! אכלת:ממממ לפני שתי שיעורים.. סנדביץ'... עכשוי יש לי תיאבון נו
דיברת:לפני כמה דקות עם ידיד צעקת:בהפסקה. התעצבנת:אתמול האם אתה... מתעצבן הרבה? חחחח מצאתם את מי לשאול
בוכה הרבה?ממש לא אוכל הרבה?מממממ
שותה הרבה?תלוי על איזה שתייה מדובר
נמצא הרבה שעות ביום במחשב?יותר מדי לפי אבאלה נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?לא שומע הרבה מוסיקה?המון קורא הורוסקופ?כשמשעמם.. עונה על חידונים?חח כן מקשיב לאנשים?תמיד,אחד התכונות הטובות שלי מגן על חלשים?בד"כ משוחח הרבה בטלפון?בזמן האחרון כן..ולצערי על חשבוני.. ברוגז עם מישהו?לא מאוהב?ממממ..

../images/Emo187.gif../images/Emo215.gifבא לייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שמי:מוחמד עלה השלישי
אזור בארץ:הוד השרון
זה או זה-?
פורום או קומונה?פורום
טלפון או פלאפון?טלפון
טלויזיה או מחשב?אמממ נראה לי מחשב
א' או 1?א' מחנכת או מחנך? מחנכת
ספרות או היסטוריה?ס-פ-ר-ו-ת
שונאת היסטוריה
שמפו או מרכך?מרכך כדורגל או כדורסל?כדורסל
להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?מה זאת השאלה הזאת
נביעות או מי עדן?מי עדן
נינט או שירי?נינט.. סקעת או מויאל?שאלה רטורית
יהודה סעדו או עמיר בניון?אף אחד
הדברים ש...
אני הכי אוהב:WTF
אני הכי שונא:ע"ע אני הכי אוהב הכי מצחיקים אותי:יציאות של אנשים לא קשורים..או סדרות טלווזיה(שנות השבעים/חברים/O.C לפעמים גם..הגגמנות
)
גורמים לי לבכות:אני בוכה כמעט מהכל |קרמבומתי בפעם האחרונה...
בכית:אממ בגלל שאני בוכה כמעט מהכל אז תמיד יש לי התפרצויות של דמעה או שתיים אבל בכי רציני..נראה לי לפני שבוע+ככה צחקת:לפני שעה בערך
אכלת:לפני 4 שעות
דיברת:לפני חמש דקות
צעקת:לא זוכרת
התעצבנת:בשמונה בבוקר,במבחן במתמטיקה
האם אתה...
מתעצבן הרבה?כן בוכה הרבה?כן אוכל הרבה?עכשיו לא כ עוד שבוע טיול שנתי
שותה הרבה?נראה לי שכן..
נמצא הרבה שעות ביום במחשב?כן נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? כן שומע הרבה מוסיקה?כ-ל הזמן
קורא הורוסקופ?רק שיש לידי מעריב לנוער/ראש 1/GO עונה על חידונים?לא.. מקשיב לאנשים?תלוי מי מדבר.. מגן על חלשים? נגיד שכן משוחח הרבה בטלפון?"משוחח"
חח כן
ברוגז עם מישהו?ברוגז..איזה מילה של גן..אבל כן מאוהב?קשות

למעלה