הכל סבבה מה-12.4
M Mazi Love Brian New member 28/3/06 #22 ../images/Emo210.gif מקפיצה צה צה צה צה צה צה עוד מעט אוכלים מצות
נ נישנושית לנצח New member 29/3/06 #23 ../images/Emo115.gif ממ חפחפ אני בת"א שני הבא ...שוב בגלל הצבא הזה...פלאכס אני לא אוהבת לנסוע למיונים
../images/Emo115.gif ממ חפחפ אני בת"א שני הבא ...שוב בגלל הצבא הזה...פלאכס אני לא אוהבת לנסוע למיונים
V vered pop New member 29/3/06 #24 אני ...... =\ רוצה לבוא אבל אני ארגיש ממש לא קשורה , אני לא הרבה בפורום כי אני חיילת ואני פה רק בסופי שבוע ולא ממש מכירים אותי ככה ש.. :'( :'( :'(
אני ...... =\ רוצה לבוא אבל אני ארגיש ממש לא קשורה , אני לא הרבה בפורום כי אני חיילת ואני פה רק בסופי שבוע ולא ממש מכירים אותי ככה ש.. :'( :'( :'(
M Mazi Love Brian New member 29/3/06 #25 ../images/Emo210.gifאז מה, כל החלק של המיפגש זה להכיר אנשים. ואני מכירה ת'הרגשה הזאת לא להיות קשורה,.. אבל זה לא ייקרה.!
../images/Emo210.gifאז מה, כל החלק של המיפגש זה להכיר אנשים. ואני מכירה ת'הרגשה הזאת לא להיות קשורה,.. אבל זה לא ייקרה.!
R rachelMcfadden New member 29/3/06 #28 ../images/Emo185.gifנו באמת! אנחנו ניתן לך להרגיש קשורה! אין דבר כזה לא קשורה...
C chenwest New member 29/3/06 #26 לדעתי מזיץ תפתחי שרשור ברור של תאריכים הגיוניים (שזה אומר להוריד את ימי שישי וימים של החג ממש) ושכל אחת תשרשר איזה תאריך מתאים לה. עם השרשור לא נגיע לשום תאריך, כמו בנסיונות הקודמים לקבוע מפגש
לדעתי מזיץ תפתחי שרשור ברור של תאריכים הגיוניים (שזה אומר להוריד את ימי שישי וימים של החג ממש) ושכל אחת תשרשר איזה תאריך מתאים לה. עם השרשור לא נגיע לשום תאריך, כמו בנסיונות הקודמים לקבוע מפגש