שאלות/בקשות

ColdFear

New member
הממ..

אז בפרטי אפשר לשלוח? אם כן שמישהו ישלח לי בבקשה.

שאלה על מסך רחב..

לא יודע עד כמה זה קשור ישירות לפורום הזה, אבל שווה לנסות..
מישהו פה רואה את ערוץ YesStar על טלוויזיה מסך רחב? רכשנו אתמול טלוויזיה מסך רחב כדי שתתמוך ב- YesStar וכל הערוצים הרחבים של yes, אבל משום מה זה נראה כאילו הטלוויזיה לא מקבלת שידורים של מסך רחב, זה נראה כאילו היא פשוט מותחת את התמונה כשאומרים לה. האם אני צריך להגדיר איזשהו משהו בממיר של yes כדי לראות את השידורים כמו שצריך?

Aviad1987

New member
הסבר

צריך להיכנס להגדרות>אתחול מתקדם>מקלט טלוויזיה>מסך רחב 16:9 מקווה שיעזור
וסחטיין על המסך הרחב, הכי טוב.

תודה רבה!! ועוד משהו..

קודם כל, תודה רבה על התשובה, לא הייתי מוצא את זה בחיים לבד..
כשחיפשתי את זה בממיר ראיתי אתחול מתקדם, אבל לא רציתי לגעת בזה כדי לא להרוס (הייתי בטוח שזה מאתחל את כל ההגדרות). עכשיו עוד שאלה קטנה.. שמעתי שיש אפשרות שהממיר והטלוויזיה יהיו מתואמים בקשר לאופי השידור, כלומר שכאשר יש שידור מסך רחב הוא יוצג במסך רחב וכאשר יש שידור רגיל הוא יוצג רק על חלק מהמסך. כרגע לא מצאתי איך עושים את זה, אני יכול רק לבחור ידנית בטלוויזיה אם הוא יראה הכל על מסך שלם או יראה הכל על 3:4 מהמסך, כלומר אני צריך כל פעם ידנית להחליף בהגדרות של הטלוויזיה. יש לך רעיון איך אני יכול לסדר את זה? תודה, ניר

Aviad1987

New member
וואלה

בקשר לזה אין לי מושג. אני ממליץ להתקשר לשירות לקוחות של יס יש להם אחלה תמיכה טכנית ויש סיכוי לא רע שהם יצליחו לעזור לך
בהצלחה.

נמלטים שאלה בקשר לתכן הסדרה

ראיתי את הסדרה ואני צופה קבוע משום מה שכחתי או שלא יוד מה קרה משהו למאפיונר האיטלקי לאן הוא נעלם למה הוא לא בבריחה. ועוד משהו יצא שחרור של פרק 15

למעלה