3 השירים שלי.....

patito ƒeo

New member
אוי..קשה ../images/Emo107.gif

1. מפלס המצברוח - כי הוא שיר פשוט מיוחד כזה.. ונותן לי אנרגיות[: 2. בקרקס הזה - לא יודעת. שאני שומעת אותו אני נהיית ככה
3. טיפה טיפה - כי בזכות השיר הזה התחלתי לאהוב את מירי, אז תודה לו

LaviDavi

New member
זה ממש קשה../images/Emo122.gif

זה בערך הדיסק היחיד שאני לא מדלגת אף פעם על שירים! בכל זה אני אנסה: - באה אליכם - שיר תקווה - בקרקס הזה ואני חייבת עוד אחד
- תן לי סימן

pRimaVeriTaVIV

New member
ממ אין לי מושג

אני לא כזה מכיר שירים:$ נצל"ש-מישהו יכול לשים רשימת שירים מהדיסק?

ודאי ../images/Emo13.gif../images/Emo27.gif

נובמבר
אתה אף פעם
טיפה טיפה
מפלס מצב הרוח
בקרקס הזה
באה אליכם
אף אחת
טיול לילי
שיר התקווה
לשם
תן לי סימן
שני כוכבים
(רחוק מכאן)
הצל ואני

ladymadden

New member
שלי...!

במקום הראשון- מפלס המצב רוח. בגלל הקצב, המילים אמנם לא הכי עמוקות אבל השיר הזה מעורר בי חשק לקפוץ. זה שיר לבוקר ולנסיעות ולסתם שמחה. במקום השני- טיפה טיפה (
). בגלל המילים בעיקר. מבטא איזושהי עצמאות מסויימת של אישה, והרגשה פנימית טובה. וגם הלחן ממש יפה ומרגיע. במקום השלישי- טיול לילי. שיר עצבני כזה, כסחיסטי, כמו שאני אוהבת. לפעמים צריך גם אחד כזה כדי להוציא כעסים...לא? כמובן שיש עוד שירים, אבל אלו השלושה העיקריים שלי.

chiquitito15

New member
השירים שלי../images/Emo79.gif../images/Emo99.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

הצל ואני
שיר מדהים. אני לא מפסיק לשמוע אותו. הוא בהחלט הפייבוריט שלי מכולם. שמעתי את הגרסה המקורית של יהודה פוליקר(הרי ידוע שמירי עשתה קאוור לשיר הזה) והדרסה של מירי הרבה יותר יפה לדעתי
מדהים
אף אחת
השיר השני שאני הכי הכי אוהב
המילים, הלחן, הקול שמירי מגיעה בשיר הזה זה משהו מדהים ומצמרר בכל פעם שאני שומע את השיר הזה... שיר עם מלא מלא תוכן ומשמעות
לשם
שיר חמוד ביותר...
אני אוהב שמירי שרה על אהבה וכאלה...
(מחר יהיה לי את הדיסק שלה ואני אשמע את כולו... עד עכשיו שמעתי רק מעטים מהשירים...)

למעלה