3 השירים שלי.....

../images/Emo210.gif 3 השירים שלי.....

למירי יש דיי הרבה שירים בדיסק... ואני בטוחה שאתם אוהבים את כולם... אבל זה דיי טבעי שמתחברים לאחד יותר ולשני קצת פחות... למרות שכל השירים של מירי מדהימים ומרגשים במיוחד. בגלל המילים, הקצב, הרגש.. כמובן שכל אחד מסיבתו שלו. בשרשור הזה תכתבו את השלושה שירים שלכם. לא חובה לפי הסדר... אבל תכתבו למה דווקא אליהם יותר... אני מקווה שלא עשו כזה שרשור....
רעות

viko222

New member
השירים שלי

אתה אף פעם נובמבר אף אחת ויש עוד 2 חח אני חורג שיר לשירה תודה לחיים

../images/Emo210.gifיאאלה אנייי......./images/Emo210.gif

טיפה טיפה- השיר הראשון של מירי שבאמת הרגשתי מחוברת אליה... למרות שגם ל"לשם" נורא התחברתי וזה בעצם מה שגרם לי לרצות לשמוע אותה עוד... אבל טיפה טיפה ששמעתי אותו... עוד שניה נחנקתי פשוט... שיר מדהים... היא מספרת את התחושות שלה לא בתור בכי.. אלה עם קצת קצב... כאילו קצב + סיפור דיי עצוב.. חוץ מזה שזה גם שיר שכל אחת שעוברת פרידה יכולה להתחבר לשיר הזה אחרי תקופה מסויימת...
מפלס מצב הרוח-התרופה הכי טובה לקום איתה בבוקר... אתה שומע את השיר הזה בבוקר... כל היום שלך עם מצב רוח... הפזמון פשוט מקפיץ ועושה נורא טוב לדעתי... לקראת מבחן או משהו :" יש לי הרגשה טובה הנוף חולף בלי מחשבה..." "זה מן רגש נבואי שמבטיח עוד תראי וזה מרים בי את מפלס מצב הרוח".... שמעתי את השיר הזה לפני הבגרות שלי במטמתיקה... כולי הרגשתי בעננים לפני המבחן... באמת הרגשתי טוב בגלל השיר הזה...
תן לי סימן- טוב זה דיי ברור למה... ששמעתי את השיר הזה הרגשתי כאילו הוא נכתב עלי ....

EVGIRL

New member
השירים שלי../images/Emo9.gif

טיפה טיפה תן לי סימן לשם\מפלס מצב הרוח!

raziela

New member
../images/Emo221.gifmy songs../images/Emo221.gif

בראש ובראשונה-- תן לי סימן למה? כי אני פשוט מזדהה עם המילים
שני--- בקרקס הזה מדוע?גם הזדהות
שלישי---ווע אני לא יודעת

../images/Emo42.gifהשירים שלי ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

שירים מהדיסק:
אף אחת - כי זה שיר מאוד מרגש ויפה.
לשם - זה שיר כ"כ יפה!!! לא יודעת למה, אבל אני אוהבת אוהבת
באה אליכם - צריך הסבר!?
שירים שייצאו באלבום הבא..:
בנות - שיר מאממת!!! ווא חרשתי על הסירטון שעדי (נסיכה
) הסריטה בהופעה
אני זוכרת אותו כבר בע"פ
שיר לשירה - שיר יפה ומרגש, אני אוהבת אותו כי החידוש לפי דעתי יותר מוצלח מהמקור..
שירים מ"שלמה המלך ושלמי הסנדלר"
שמש מוף - זה שיר כ"כ יפה!!! מגניב כזה לשמוע את מירי שרה אותו
לא נישמעה כזאת - מ=א=מ=ם=!
שיר המריבה - שיר קופצני כזה, מלא אנרגיות
ממממירו
דו מי אה צ'יילד!#

MissPop

New member
השרים שלי

1. שני כוכבים 2. בקרקס הזה 3. אף אחת (במאבק צמוד עם "תן לי סימן")

למעלה