תנוער נוערD:

Phoebe D best

New member
מד"צים עירוניים...

נשמע מעאפ בהתחלה אבל הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים שלי! כאילו זאת תנועה ששינת אותי לגמרי... אז את התנועה הזאת אין בהמון מקומות אבל ברעננה היא מתחילה ממש להתפתח היא מתחילה להיות כמו התנועות נוער האחרות.. מה שמיוחד בתנועה הזזאת שהיא בעקרון מתחילה בכתה ו'.. כתות ו'-ח' מדריכים אותם מדריכים בי'.. כתה ט' זה קורס הדרכה שמעבירים אותו בני 26-27 ככה.. ובכתה י' מדריכים את הכתות או גילאים קטנים יותר בכל מיני מתנסים של העירייה וספריות.. עכשיו בסוף כתה ט' מקבלים גם מהעירייה וגם ממשרד החינוך כרטיס רשמי של הדרכה שאיתו אתה יכול לעבוד בהמון מקומות (כאילו זה נחשב ממש המון בשביל המעסיקים הכרטיס הזה..) קיצר הרוב נכנסים לזה בכתה ט'.. כי אז זה הכי חשוב.. אני נכנסתי בט' הכרתי המון אנשים חדשים והשתנתי לגמרי! ואני הכי שמחה בעולם בגלל זה... חוצמזה גם יש את האנשים והטיולים הכי מגניבים שרק אפשר לבקש! כאילו בפסח היה טיול 3 ימים לאכסנייה עם חוף פרטי בכנרת (טלוויזיות ומקררים בחדרים.. איזה פאקצות אהה?) ובתחילת החופש הגדול היה סמינר של שבוע באכסנייה בתל חי (ממש לפני המלחמה) הכרתי שם מלא מלא אנשים והיה ממש כיף! הקטע הוא שמה שעושים בטיולים עצמם לא דומה לתנועות נוער האחרות.. כאילו אנחנו מקבלים שם הדרכות מצוות של בוגרים 20+ ובין ההפעלות והערבים המיוחדים יש ימי כיף (באולינג, בריכה ומסיבה) כאילו בזמן הטיול עצמו.. ויש מלא הפסקות שבהם הרוב או ישנים או נמצאים עם חברים...
איך אני מתגעגעת...
קיצר תנועה ממש שווה... ועכשיו אני מדריכה ח'! וזה בגלל שקיבלתי מדריכה מצטיינת...

למעלה