תנוער נוערD:

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifתנוער נוערD:

סתם מתוך התעניינות. אתם נמצאים בתנועות נוער כלשהן? באיזו אם כן? ספרו על התנועה שלכם קצת, ולמה היא הכי מאגניבה

FartherAway

New member
איכס תנועות נוער, בעיקר מכבי ../images/Emo11.gif

כל האלה במכבי סתם פוזרים מסריחים
מה? יש פה מישהו ממכבי? ~תמים~ סתם נו
אני לא בשום תנועת נוער

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifרצהלבכותבפינה.

יאללה. כל מי שבמכבי בפורום לעלות עליו;[ יוני, חבל על הפרצוץ היפה שלך.

Snow fairy

New member
אני במכבי צעיר.

לא נראה לי שאת מכירה...D: אחלה תנועה בסה"כ. אני מדריכה ח' מודיעין
ממש ממש כיף לי שם. אחלה צוות והכל^^ הפעולות מגניבות ממש, החניכים חמודים, יש לנו הוואי סניף מטורףףף. [סניף מכבים
]. וזהו בעיקרון. אנחנו תנועה מגניבה כזו^^ ויש שם איזה צוות... אממ... נראה לי קוראים לו גזברות? בכל אופן, יש שם ילדה אחת, קוראים לה יעל, ואני אוהבתתתת אותהההההההההההD:::

yaelhr

New member
לא נשמע משהו בכלל../images/Emo11.gif

אבל הילדה הזאת בגזברות נשמעת כאילו יש לה יומולדת עוד 3 ימיםD:

FartherAway

New member
יש לכם הוואי סניף? ../images/Emo6.gif

את מתכוונת הווי, אולי
למרות שהלוואי והייתי עכשיו בהוואי

Angel On Earth

New member
הנוער העובד והלומד ../images/Emo47.gif

אפילו הדרכתי כיתות ה' איזה 3 פעמים
אבל פרשתי כי אין זמן...

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif נוער מנהיג למען הקהילה!

(או: נוער לנוער לשעבר, יוצאי סניף יהוד.) ארגון נוער מתנדב מכיתות ז'-יב'. הופכים להיות חלק רשמי מהסניף בכיתה ט', השנתיים שלפני עוברות בלי שמכריחים אותך (מכריחים? זה כיף!
) להתנדב אחת לשבוע. הערכים: עזרה לזולת, מנהיגות עצמית (כלומר- אין רכזים או מבוגר אחד בסביבה, הכל מנוהל על ידי נוער), אהבת הארץ וקשר עם התפוצות. אממ. למה אנחנו הכי מגניבים? קודם כל יש את כל ההווי התנועתי שאין בתנועות אחרות, שומרים על הערכים שלנו מול הנושאים החברתיים, אנחנו ממש מגובשים ויש לנו מסורות כיפיות נורא..

noname202

New member
צופים :)

כי זה רולז. וקצת יותר בהרחבה..
אני מדריכת ח' בשבט שלי, שבט עידן קריית מוצקין :] התנועה שלנו מבוססת על הערכים שמצורפים בקובץ [התפיסה הערכית המאגניבה שלנו], וכל פעולה נבנית על בסיס של ערך אחד או יותר מתוך הדף הזה [זאת התפיסה הערכית מתוך תוכנית הדרכה בשם "הדרכה 2000", שנועדה ליישר קו בתנועה.] בנוסף, יש לנו את 10 דיברות הצופה: 1) הצופה - דברו אמת. 2) הצופה נאמן לעמו , ארצו, מדינתו ושפתו. 3) הצופה חבר מועיל בחברה, אוהב עבודה ועוזר לזולת. 4) הצופה רע לכל אדם ואח לכל צופה. 5) הצופה אדיב. 6) הצופה חובב את החי והצומח ומגן עליהם. 7) הצופה איש משמעת. 8) הצופה אינו נופל ברוחו ובצר לו מצטחק. 9) הצופה חסכן. 10) הצופה טהור בדיבורו ובמעשיו. ואת ארבעת ערכי הליבה - מעורבות חברתית, דמוקרטיה, רב תרבותיות וזהות ישראלית יהודית. [יש לציין שכל הנאמר למעלה מתייחס לתנועת הצופים העבריים בישראל]. בנוסף, התנועה שלנו מבוססת על עקרונות הצופיות - לצופיות יש 5 עקרונות - שדאות, עמלנות [יצירה מהטבע], התמצאות, מחנאות וחברה/מנהיגות. הצופיות היותר מוכרת היא המבנים [יש דוגמה למבנה לא כ"כ גדול בקישור, אבל תהנו] הצופיים, הבנויים מכפיתות [חיבור סנדות=עצים על ידי חבלים].

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifמכבי צעיררר../images/Emo47.gif

וכיף לי שם, והאנשים מגניבים, וההווי הסניפי שלנו ענק, ויש לי תפקיד סטלני במיוחד.
ככה ש.. אין לי הרבה מה לעשות:X ויש איזה מכוערת אחת שמדריכה מודיעין, שאני מזה חולה לה על התחת
והיא יפה

השו, השו שו שו

השומר הצעיר
ווהו:) כי חולצה כחולה ושרוך לבד זה הדבר הכי חתיך שקיים ולנו יש ערכים(ציונות סוציאליזם ואחוות עמים), יש אנשים טובים, יש קיבוצניקים(|כתר), בקיצור השומר הצעיר, חזק ואמץ! [קן צפית אימפריה]

assafein

New member
תנועת נוער זה סתם....

מקום מגניב
מכבי צעיר כמובן
רכז טכני

noyy

New member
../images/Emo28.gifהנוער העובד והלומד

נחמד שם, אבל אנחנו לא הכי מגניבים. אני הכי מגניבה

למעלה