שרשור הכרות [:

../images/Emo210.gif שרשור הכרות [:../images/Emo24.gif

שם: גיל : תאריך ליידה: עיסוקים: תמונה[שלך]: אייסי : מסנג'ר: בויז אהוב:

../images/Emo210.gif עונה [:

שם: אוראל סנדלר
גיל : 13 תכף , תאריך ליידה: עיסוקים: לומדת , כרגע חופש , אז ים , בריכה צפון , דרום ,... D= תמונה[שלך]: אח"כ :] אייסי : תבקשו P: מסנג'ר: - בויז אהוב: שרון, ואושרי :] אבל שרון כבש [ =
ברוכות הבאות לחדשות , או לחדשים .. :] D:

עונה :]

שם:נופר בוסקילה . גיל :15 תאריך ליידה:26.8 עיסוקים:מחשב, :) . תמונה[שלך]: ניייס טו מייט יו ( : [מושפעת מהפיג'מות] D ;; 11 !! אייסי :לא נותת \;; מסנג'ר:כנ''ל .$ : בויז אהוב:לא אוהבת אותם , אבל אם כבר אז אושרי ( ;

../images/Emo210.gif אה ובנות ?! אני מבקשת לענות על זה

בלי תגובות מיותרות של "כפרה עלייך " או "איזה יפה את " כי זה מה שעושה תבלגן , לילה טוב [:

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif עונה../images/Emo36.gif

שם: שירלי גיל : 14 וחצי תאריך לידה: 8.12.92 עיסוקים: --- תמונה[שלך]:
אייסי : 215389917 מסנג'ר:[email protected] בויז אהוב:
אדם

../images/Emo141.gifעונה ליפשלי../images/Emo23.gif

שם:ספיר=] גיל :15 וחצי תאריך ליידה:21.12.1991 עיסוקים:מחשב=]]]] תמונה[שלך]:מהבריכה בבית שלי=]]]חחח סתם תמונה לא משו=\ אייסי : 251713457 מסנג'ר:אין כרגע
בויז אהוב:ברור שאדם
=]

lililulu

New member
אניייי [:

שם: עמית גיל : 14 ו-10 חודשים
היום אמרו לי
תאריך ליידה: 09.09.92 עיסוקים: NEXT תמונה[שלך]: נכון שאני יפה?! D; אייסי : אין מסנג'ר: תבקשו יפה תקבלו בויז אהוב: אורן כדורי - הגיים בוי השישיD:

../images/Emo108.gifעונהה:]]

שם:מריה גיל :עוד מעט 14 תאריך ליידה:7.9.93 עיסוקים:כל מיני...:] תמונה[שלך]: אחרכך(אולי חחח) אייסי :254109065 מסנג'ר:---- בויז אהוב:
ש
ר
ו
ן

MaStuLa76

New member
"..אף אחד לא יגדיר את החופש שלי.." ../images/Emo79.gif

שם:שירה . גיל :16. תאריך ליידה:7.6 עיסוקים:ציור,שירה במקלחת,ריקוד בחצר D; תמונה[שלך]:בא לי תמונה של פאניק [: אייסי : - מסנג'ר:-

שנולד אני קראתי לו אביב, או דילן. D:

שם: רותם. גיל: 15 ו-5 חודשים. תאריך ליידה: 25.2.92 עיסוקים: ריקוד. תמונה[שלך]: הם יותר יפים. דילן הקטן
אייסי: לא. מסנג'ר: לא. נעמון אני אוהבת אותך.

lililulu

New member
מי קורא לבן שלו דילן?!

הוא בטח יהיה נרקומן כבר בגיל 5

lililulu

New member
לא לא לא [:

התינוק/ת הכי יפה מזה שנים זאת דניאלללללל
סקס עם האקס ודניאל אסייגD;

איכככככככככככככככככככככ

אמא שלי אמרה שהוא ילד יפההההההההההההההההההההה ואחותי אמרה שאביב גפן חתיךךךךךךךךך

למעלה