שאלת בדים~

coral chan

New member
../images/Emo210.gifשאלת בדים~

החליפה של קורורו מהאנטרXהאנטר, מאיזה בד נראה לכם שכדאי להכין אותה? בהנחה שהמכונת תפירה לא יכולה לתפור ויניל ודומיו יש למישהו רעיון? עינב? >: נתקלתי פעם באיזה בד שהוא קצת יותר עבה ועמיד מכותנה רגילה, וגם קצת מבריק. למישהו יש מושג? @@

krysta1525

New member
ממ

לי זה נראה כמו קטיפה*מפה*.... אבל אני לא מומחית גדולה...מה שכן קטיפה עבה וכבדה אז יהיה לה משקל והיא לא "תיפול" לך.

coral chan

New member
../images/Emo210.gif ד..דווקא לא. XDDD

סבתא שלו תופרת את זה, ואלו הדרישות של המכונה שלה. אונד. P: אני היחידה שזה לא נראה לה כמו קטיפה? ;~; אבל תודה על העצות! אני עדיין אנסה לחפש את השם של הבד שאני מדברת עליו.

akane

New member
באמת תתאים לזה קטיפה~

אבל אז השאלה היא איך זה ישב על הבחור ם,ם אולי עם בטנה טובה וקשיחה זה יעמוד ממש טוב, אבל למי יש כח להשקיע בבטנה למעיל תחפושתי :X ודווקא נראה לי שנתקלתי בבד כמו זה שאת מתארת :ם יש לי בשקי שאריות בד (סגול XD) כותנה מעורב עם עוד משהו, עבה ויציב, לא נמתח וקצת מחזיר אור בצורה פריקית. אני אשאל את אמא איך לעזאזל קוראים לבד שכזה. אגב, אם המכונה לא תופרת ויניל עדיין שווה לנסות חיקוי עור דק. קניתי בזמנו חתיכה בשביל תיק, והמכונה של סבתא (חלשה ואומללה עד מאוד לעומת המכונה שלי) תפרה אותו בסדר גמור~ לא עזרתי בשיט, אבל היה שווה לנסות כי גרמת לי לראות כמה שאריות בדים יש לי פה מתחת למיטה XD

coral chan

New member
../images/Emo210.gif זהו, אני פוחדת שפרווה תפיל את הקטיפה

וזה יראה נורא ואיום כשהכל ביחד יתחבר. ואני לא יודעת אם למי ששתפור יהיה כוח\ידע לעשות בטנה. X_X וזה בדיוק הבד שאת מתארת!!1 אני צריכה לצלם את הבד הזה. זה נראה לי הבד האולטימטיבי. 3:

למעלה