שאלון.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifעונה :)

שם מלא:נגה כינוי:בעיקר נגי..חלק קוראים לי נוני [אהמאהמכינויאהמאהמ] תאריך לידה:25.12.92 גיל:13 מקום מגורים:כפ"ס שיר אהוב של קלי:אממ יש כמה
BTHE,AMLT וJNTT שיר אהוב לא של קלי:here without you
של three doors down תחביב:הרבה הרבה הרבה מוזיקה
קצת על עצמי:ממ מה יש להגיד?לא יודעת
תמונה:

תמרוש5

New member
נוניי../images/Emo47.gif

ואל רשמת עוד תחביב.. לאכול,ללכת עם תמרה לסרטים שבסוף לא יוקרנו,ולעמוד בצומת

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifסרטים../images/Emo122.gifאני כבר מפחדת

לקבוע איתך אפילו ללכת לסרט!אני את סרטים הופעות זה לא הולך ביחד! לא עם קלי,לא עם למראית אבל נקווה שBEP ישברו את הקללה

Addicted To You

New member
יאא בא לי על הארוך!

הרי גם אני addicted to charmed! אז נעשה משולב...
שם מלא: ליאור ארביב כינוי: אממ...אורי, אור, עוד כמה בסגנון, ובזמן האחרון חברה שלי החליטה לקרוא לי קלי...:S תאריך לידה: 1.1.90 גיל: 16 מקום מגורים: ראשל"צ שחקנית אהובה במכושפות: אליסה מילאנו שחקן אהוב במכושפות: דרו פולר הכוסון
תתת העונה הכי יפה במכושפות: 2+8 שיר אהוב של קלי: Addicted&Hear Me שיר אהוב לא של קלי: בסקט קייס של גרין דיי תחביב: בימים האחרונים זה היה לדבר עם אדר בפלא (וקצת עם חברות שלה...בדיוק לדקה..:S) בהפסקות ולשמוע באותו זמן שירים של קלי שהורדתי לחברה בפלא קצת על עצמי: בריטית גאה! תמונה: אחת שעוד לא שמתי פה...אני ואוצ'ו ---->>>> הודגש באמצעות מדגישומטיק

daphnef

New member
עונההההה

שם: דפני כינוי: פדני {חחחחחח
} תאריך לידה: 20.7.93 גיל: ב-20 ביולי 13
מקום מגורים: חיפה שיר אהוב של קלי: SUBG YFM BATH שיר אהוב לא של קלי: Hip's don't lie של שאקירה.. ו- תחביב: לשחק {תאטרון},לרקוד, לשיר (לעצמי---במקלחת..חח), ואממ... קצת על עצמי: אני אוהבת בע"ח כמובן! ואממ.. אני ילדת לילה כזאת..חח בבוקר ובצהריים אני עייפה, ובערב לילה, אני מתעוררת לחיים! תמונה: אני בדיוק מחר טסה לאילת, אז כשאני אחזור אני אשים תמונה שלי!

תמרוש5

New member
חח גמאני ככה..ביום עייפה..

ואז בלילה אני מתעוררת לחיים
תהני באילת

חלי13

New member
איזה יפייים:)

שם מלא: חלי כינוי: אתם לא רוצים לדעת
תאריך לידה: 6.9.91 גיל: 14 וחצי
מקום מגורים: הרצליה שיר אהוב של קלי:BOY, ANYTIME שיר אהוב לא של קלי:ATWA-SYSTEM OF A DOWN תחביב: לישון
קצת על עצמי: מכורה למוזיקה
טוב כמו כולם:p תמונה:לא:|

ליטול B

New member
טוב נענה!!

שם מלא:ליטל ניסים כינוי:ליטול B,צ'יקן ליטל,ליטל ביט ויש עוד המון... תאריך לידה:04.01.1990 גיל:16 ומשהו מקום מגורים:קרית אתא שחקנית אהובה במכושפות:אמממ זאתי אמממ שדומה להיא אממ אני לא רואה!!
שחקן אהוב במכושפות:החתיך ההוא
חח
העונה הכי יפה במכושפות:העונה ה18!! תאמינו לי עוד יהיה!!
זמר אהוב:אממ ג'ורג מייקל חחח סתם!
זמרת אהובה:קלי
שיר אהוב:יש המוןןן אני לא יודעת!! תחביב:לשחק
קצת על עצמי:מצחיקה,מעצבנת,חמודה,יודעת להנות ילדה רגילה שכזאת!
תמונה:הפעם נוותר!! ולכל אלה שתהו לאן נעלמתי... תמשיכו לתהות אני לא יגיד!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאז אני אגיד...

עם הדגש על "אגיד"...
אז ככה, ליטל, ברחה לקוסטה ריקה, וכרגע היא בחופשה עם לא אחרת מאשר {לא, לא קלי
} ג'ורג' בוש ליטל וג'ורג' גילו אחד את השנייה כאשר ליטל טסה לאמריקה לחפש אחר קלי (שאמרה לה בשיחת טלפון איפה היא...ולא הייתה! כי היא אנטישמית וכו' וכו' וכו'...}, ושם ג'ורג' נתקל בליטל, שם הם התחילו לדבר ובילו בכל מקום אפשרי באמריקה... בקיצורררר ג'ורג' הפגיש בין ליטל לקלי, כי זה בעצם מה שליטל חיפשה באמריקה {כמובן שזאת הייתה הפתעה} אז עכשיו ליטל מבלה בנעימים עם קלי {האנטישמית הזאת}! כמובן שקלי קשורה, שלא תברח ליהודייה הזאת שניצבת מולה... זהו, הייתי חייבת לספר להם ליטל, מצטערת
אין לי שמץ מה הקשר!
|חבולמאודמאודמאוד|

TheMoonLight

New member
../images/Emo191.gif

שם מלא: מורן ארגוב (ולא,
אני לא קרובה של זוהר ארגוב...) כינוי: מורני, מורי, מורנוש...
תאריך לידה: 14.2.90 גיל: 16 מקום מגורים: נתניה שחקנית אהובה במכושפות: פייג' שחקן אהוב במכושפות: אממ... אהוב? יש הרבה... העונה הכי יפה במכושפות: השנייה זמר אהוב: הסולן של לינקין. זמרת אהובה: קלי? דה? שיר אהוב: לא עולה לי משו לראש, יש הרבה... תחביב: לצייר קצת על עצמי: מדריכה בבנ"ע, אוהבת לקרוא, פמיניסטית, מצב כפית 23 אחוז מהיום. תמונה: אף פעם אני לא מצליחה להעלות תמונה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifנו, למה זה תמיד קורה לי?../images/Emo122.gif

|בוּר| מזה לעזאזל שליט"ה? {ראשי תיבות של...?}

TheMoonLight

New member
נמ...../images/Emo9.gif

זה יכול להיות: "שיחיה לימים טובים ארוכים" (אבל זה שליט"א עם א'...) לודעת נו, כמו שולט!
יעני מצב כפית לשלטון... משו כזה
רררר למה את גורמת לי להסתבך עם עצמי? חשבתי שהתגברתי על זה!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifבשביל זה אני כאן!../images/Emo24.gif

כדי להפיל את כולכם
מואהאהאהאהאהאהאהאאהאהאאהאה
סתם
נמממ...אז אני לא יצאתי סטופידית
ואני יודעת שזה כאילו שליטה, אבל רציתי לדעת מה הראשי תיבות של זה, אבל אני מגלה שזה לא בדיוק מדוייק {
לא בדיוק מדוייק...} אז זהו

TheMoonLight

New member
מה חשבת שזה?../images/Emo3.gif

ולא, את לא תמרדי בהורים שלך.
(עדיין לא הבנתי אם אני הבעל או האשה... ליאור?
הלפ..)

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאת האישה../images/Emo3.gif

ואני כן אמרוד בכם! מחר אני הולכת לעשות עגיל באף
אוף, אני רוצה עגיל באף...

TheMoonLight

New member
../images/Emo46.gifעגיל באף?? ככה חינכנו אותך?!

עגיל באף......
אם לא הייתי מפחדת מזמן היית מחוררת את עצמי!

The lawnmower

New member
עונהה

שם מלא: יובל תאריך לידה: 8.4.93 גיל:13 מקום מגורים: ביייפפפ שחקנית אהובה במכושפות: מה זה? שחקן אהוב במכושפות: העונה הכי יפה במכושפות: זמר אהוב: אין זמרת אהובה: קלי שיר אהוב של קלי: SUBG תחביב: לשחק כדורגל ו.....זהו... קצת על עצמי: קוראים לי יובל................נו מה אמרתם קצת!... תמונה: X

למעלה