שאלון.

Blue Aura

New member
../images/Emo210.gif שאלון. ../images/Emo3.gif

סתם כי בא לי.
(לקוח מפורום מכושפות.
) שם מלא: כינוי: תאריך לידה: גיל: מקום מגורים: שחקנית אהובה במכושפות: שחקן אהוב במכושפות: העונה הכי יפה במכושפות: זמר אהוב: זמרת אהובה: שיר אהוב: תחביב: קצת על עצמי: תמונה:

Blue Aura

New member
תיקון: ../images/Emo122.gif ../images/Emo189.gif

שם מלא: כינוי: תאריך לידה: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של קלי: שיר אהוב לא של קלי: תחביב: קצת על עצמי: תמונה:

Blue Aura

New member
עונה ראשונה. ../images/Emo189.gif

שם מלא: הילה סורגה. כינוי: אתם יודעים.
תאריך לידה: 16.2.1990. גיל: 16. מקום מגורים: קיבוץ באזור הכינרת. שיר אהוב של קלי: BOY. שיר אהוב לא של קלי: כל השירים של הגו גו דולס.
תחביב: מוזיקה.
קצת על עצמי: אוהבת בע"ח ובמגמת כלבנות. תמונה:

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifנו, עונה../images/Emo26.gif

תמונה אני אשים אחר כך, מהטיול שנתי... יצאתי שם חמודה עם הצמות
אני פשוט מחכה לחברה שלי שתביא לי ת'תמונות... שם מלא: אדר...
כינוי: ICדרוש
תאריך לידה:6.3.93 גיל: קשה לכם להסיק מהתאריך לידה?
...13 וקצת
מקום מגורים: בבית שיר אהוב של קלי: BTHE וAddicted שיר אהוב לא של קלי: Heaven
זהו, בחרתי את השיר האהוב שלי לא של קלי סופית!
תחביב: נו
מוזיקה, ריקוד, {לשגע את}ליאור, ליטל, אור, מורן ועוד רבים אחרים
...
קצת על עצמי: לא יודעת, אני אוהבת לישון...
{לא יודעת מה יש לכתוב פה
} תמונה: ברגע שחברה שלי מתחברת אני מעלה את התמונה, מבטיחה! {גם ליובל שמחכה לזה....
}

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאבל את זה כולם יודעים../images/Emo9.gif

במיוחד את, אז מה את חשה?
יש לך הכי הרבה נסיון בזה

Addicted To You

New member
אה כן

נזכרתי! רציתי לכתוב מקודם שheaven שיר מהממם ויש לי אותו בMP ומשמיעים אותו כל בוקר ברדיו! חחח

Outrageous boy

New member
נוו נזרום!

שם מלא:אור כינוי: אור תאריך לידה: 17.3.88 גיל: 18 מקום מגורים: חדרה שיר אהוב של קלי: Breakaway שיר אהוב לא של קלי: יש הרבהה...נגיד Christina Aguilera - Beautiful תחביב: אין קצת על עצמי: אין לי כוח תמונה: אין גם..חחח

תמרוש5

New member
אני../images/Emo3.gif

שם מלא:תמר.. כינוי:תמי תאריך לידה: 30.5 גיל: 15 מקום מגורים:ירושלים שיר אהוב של קלי:addicter ו anytime שיר אהוב לא של קלי: זה רק הלב שכוא בלך של אבי בגפן. תחביב:צופים... קצת על עצמי:נממ מה אני כבר יכולה להגיד על עצמי? סתם ילדה משועממת מירושלים. תמונה: קצת ישנה אבל נתגבר.

Bleed for Me

New member
עונה

שם מלא: דניאל כינוי: דני תאריך לידה: 4.5.89 גיל: 17 מקום מגורים:ר"ג שיר אהוב של קלי:BTHE,JMTT,BOY,adicted שיר אהוב לא של קלי:green day-time of your life תחביב:צילום,מוזיקה,באלגנים קצת על עצמי:אין.. תמונה:גם אין

Good 2b Me

New member
עונה../images/Emo26.gif ../images/Emo175.gif

שם מלא: ורד כהן
כינוי: יש כמה:ורדושקה, וי, ויצו, ח"ח <חסרת חושים
>
תאריך לידה: 23.9.89
מקום מגורים: קרית גת
שיר אהוב של קלי: WIYH, don't, AIK, BD, BOY
שיר אהוב לא של קלי:יש מלאא שירים שאני אוהבת..אין לי ככח לכתוב...
תחביב: לשחק ששבש..חח סתם לראות טי.וי, סרטים, מחשב, ממוזיקההה!! <וכל מה שנכלל בזה> , ולישון כמובן..
קצת על עצמי: אממ..מכורה לנס+שוקולד
תמונה: אינלי.. הילה, זה לא במקום ענייני מוזיקה זה בנוסף נכון

הילית15

New member
עונה:):):)

שם מלא:הילית כינוי:היל תאריך לידה:10.09.90 גיל: 15 ו8 חודשים מקום מגורים:אשדוד שיר אהוב של קלי:a moment like this שיר אהוב לא של קלי:hilary duff-beat of my heart תחביב: להיות במחשב, לראות טלויזיהה.. קצת על עצמי:מכורה לשוקווו! תמונה: יש לי אבל אין לי מושג איך מקטינים..

גל חביב

New member
עונה על השאלון

שם מלא: גל חביב כינוי: גל חביב תאריך לידה: 11.10.1991 אני לא רוצה לרשום "יום מושלם" כי זה לא גיל: 14 ו8 חודשים עוד 4 חודשים יום הולדת איזה מהר עובר הזמן מקום מגורים: עכו שיר אהוב של קלי:WALK AWAY שיר אהוב לא של קלי: "נבראתי לך" הגירסה של לירון לב תחביב: כמו כולם ולצייר על עץ.....זה שונה קצת על עצמי: משתדלת לא להיות כמו כולם אבל הם גוררים אותי תמונה:X

adida12

New member
עונה..

שם מלא: עדי ............... כינוי: adida12 תאריך לידה: 21.8.91 גיל: 14 מקום מגורים: ישוב ליד ירושלים שיר אהוב של קלי: bthe, boy שיר אהוב לא של קלי:שירה- מירי מסיקה תחביב: אממ... טניס.. קצת על עצמי: אממ... לא יודעת... תמונה:

Matan599

New member
עונה../images/Emo27.gif

שם מלא: מתן כינוי: Matan599 תאריך לידה: 2.5.06 גיל: 15 מקום מגורים:פ"ת שיר אהוב של קלי:GONE שיר אהוב לא של קלי:חום יולי אוגוסט תחביב:גיטרה קצת על עצמי:מתאמן במכון כושר,מנגן בגיטרה,אוהב סרטי אימה תמונה: ---

למעלה