שאלון D:

../images/Emo3.gif

5 משקאות אהובים - מים, קולה, נסטי ענבים ומנגו[?] 5 מאכלים אהובים - לזניה, שקשוקה, אורז דביק, פופקורן וצ'יפס. 5 בילוים אהובים - לצאת עם חברים, לראות סרטים, להאזין למוזיקה, לישון [זה בילוי
] וסתם להשתעמם עם מישהו. 5 ערים אהובות - בישראל? חדרה [*אני לא שורק*], ת"א, ירושלים, חיפה ועפולה נראלי. 5 חטיפים אהובים - צ'יפס, ביסלי, במבה, טובלרון [זה חטיף לא?
] וצ'יטוס. 5 סרטים אהובים - מתלצעוק [כלהסדרה, למרות שלא ראיתי הכל], הארי פוטר, שודדי הקאריביים, 12 במחיר אחד
ו..סרטי דיסני זה מגניב
5 תוכניות טלויזה אהובות - הפיג'מות, הבורר, מועדון לילה [ז"ל
], הכלדבש, [סימפסאות'פארנשואיםפלוס]. 5 טעמי גלידה אהובים - אני אוהב את כל הטעמים האמת.
5 ארצות אהובות - הכל הולך ובא. 5 מספרים אהובים D: - האמת שהשנה לא יצא לי כ"כ לקרוא ספרים אז אני לא זוכר כלכך [סניליות
]

mafakit

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifשניצל?!?!?|אלפקה|../images/Emo218.gif

מה אתה עושה פה? ממתי אתה כאן? למה אף פעם לא ראיתי אותך פה?

mafakit

New member
../images/Emo11.gifעדיין לא עובד../images/Emo7.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

יש לך אייסיקיו..? לפחות לשם זה מתחבר..
אה.. עדיין לא ענית לי!!! מה אתה עושה כאן?!

../images/Emo42.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifמה אתה עושה פההה?!

אתה מצטרף כאילוו? ותספיק לסנן אותי במסנננ!#
ומה אתה עושה פה?

shaharrr53

New member
עונה.

5 משקאות אהובים -קולה,נסטי,תפוזים,בירה,נסקפה 5 מאכלים אהובים -אורז,ספגטי,צ'יפס,בשר,מלוואח 5 בילוים אהובים -קולנוע,הופעות,בתים של אנשים,חוף הים ובריכה 5 ערים אהובות -ת"א,רעננה,נתניה,י-ם,לונדון 5 חטיפים אהובים -צ'יפס,במבה,דוריטוס,אפרופו ומצ'ולצ'לים 5 סרטים אהובים -הממ...אין 5 תוכניות טלויזה אהובות -הדבר גדול הבא,הבורר וזהו D: 5 טעמי גלידה אהובים -שוקולד,שוקולד צ'יפס,בננה,תות ואין עוד 5 ארצות אהובות -צרפת,אנגליה,ישראל,איטליה ושוויץ 5 מספרים אהובים-2,8,23,6,9

I L O V E MCR

New member
וואן יו גוו ווד יו איבן טרן טו סיי../images/Emo129.gif

איי דונט לאב יו לייק איי דיד יסטרדי
~מיי וואדינג סונגXP!~ המבין יבין:] 5 משקאות אהובים - קולה,פאנטה,מלקשייק,מנגו
,לימון:] 5 מאכלים אהובים - זה משתנה..אז מממ כל סוגיהגלידהD: 5 בילוים אהובים - באולינג,כינרת,ים בלילה,קיריון וסרט עם חברים בקולנוע. 5 ערים אהובות - נוי ג'רזי
אני יודעת? כל הניו יורק מנהטן וזה.. 5 חטיפים אהובים - במבהP: דוריטוס-הטבעי דוריטוס-גריל אפרופו
צ'יטוס:] 5 סרטים אהובים - הצעיף הצבעוני קינג קונג היום שאחרי מחר החתיכה הלוהטת[לא זה לא מה שאתם חושבים שזה..זה נקרא גם"חתיכה בהפתעה] שרק 3:] 5 תוכניות טלויזה אהובות - אפקט הפחד השרדות מצעדי רוק למיניהםD: כוכב נולד טופ מודל:} 5 טעמי גלידה אהובים - ווניל ווניל פליק ווניל עוגיות ווניל איטלקי פיסטוק
5 ארצות אהובות - ארה"ב:} 5 מספרים אהובים D: - 2 4 6 8 0אני לאהוב מספרים זוגיים:]

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo98.gif

5 משקאות אהובים -קולה!!, נסטי, רדבול,תפוזים ו..שוקו?
5 מאכלים אהובים -פרינגלס P:, ספגטי! ,אבטיח, פיצה, 5 בילוים אהובים -ים, הופעות, טיולים בטבע, מסיבות 5 ערים אהובות - פריז,ת"א, לונדון, ג'רוזלם ויבנה.. :) 5 חטיפים אהובים -פרינגלס! ,תפוצ'יפס, דוריטוס, במבה ואפרופו ^^ 5 סרטים אהובים - אוף תמיד ששואלים אותי את זה לא עולה לי כלום :S 5 תוכניות טלויזה אהובות - אין D: 5 טעמי גלידה אהובים -תות, ריבת חלב, וניל, שוקולד-צ'יפס ופיצוץ עם M&M 5 ארצות אהובות - צרפת!,ישראל, אני אוהבת את אר"הב למרות שעוד לא הייתי שם!D: 5 מספרים אהובים D: -4,5,6,10,8?..

I L O V E MCR

New member
טעמת פיצוץ עם אוראו ?../images/Emo129.gif

זה ממש ממש טעיםD: וחברה שלי לקחה פעם עם אוראו וסוכריות זה היה כל כך טעיםP;

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifבטח שטעמתי! גם על זה אני מתה../images/Emo6.gif

חח אחלה שילוב עם סוכריות

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifוואלה!!../images/Emo2.gif נזכרתי שאני אוהבת את

דרייק וג'וש!
וגם את חברים..! ואני ממשיכה עם הבורר בויאודי. סדרה מעולה!

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifאתה כל כך שולח לי קישור../images/Emo3.gif

אם לא אני אתנפל עלייך בחיבוקים XD

One Click Hil

New member
עונה

5 משקאות אהובים - קולה, מיץ ענבים, משקאות אלכוהוליים עם פירות, מיץ תפוחים, ליקר שוקולד 5 מאכלים אהובים - לזניה וסושי הכייי, פשטידת אספרגוס, סלט חצילים של סבתא, רביולי תרד \ בטטה 5 בילוים אהובים - סרט, ים, בית קפה, הופעות, סתם להסתובב 5 ערים אהובות - סאן פרנסיסקו, אמסטרדם, ונקובר, מדריד, ניו יורק 5 חטיפים אהובים - במבה, ביסלי, צ'יטוס גבינה, דוריטוס, פרינגלס 5 סרטים אהובים - קיץ של אהבה, טראנסאמריקה, קליק, השטן לובשת פרדה, מחבואים...אני לא בטוחה שאלה האהובים עליי, הם פשוט היחידים שעולים לי עכשיו 5 תוכניות טלויזה אהובות - חברים, איך פגשתי את אמא, סמולוויל, כוכב נולד, פחות ממושלמת 5 טעמי גלידה אהובים - שוקולד, וניל, נוטלה, ביסקוויט, וניל עוגיות 5 ארצות אהובות - ארה"ב, ישראל, קנדה, ספרד, הולנד 5 מספרים אהובים - 2,5,6,4,20

אספיר85

New member
5 דברים אהובים../images/Emo54.gif

5 משקאות אהובים - פטל קולה לימונענע טבעי מיץ תפוחים טבעי מיץ תפוזים טבעי 5 מאכלים אהובים - פיצה המבורגר של ביסבר או אגאדיר קציצות בשר של אבאחורג של מייקי
אורז לבן/אדום מלוואח פיצה 5 בילוים אהובים - בבית בקולנוע לראות סרט עם מישהו במרתף לשחק "מי רוצה להיות מיליונר" (משחק קופסא שולט חושרמוטע) להסתובב בעיר/בקניון 5 ערים אהובות - ראשון לציון תל אביב חיפה אילת תל-חי 5 חטיפים אהובים - צ'יפס דוריטוס במבה בייגלה נישנושים 5 סרטים אהובים - הנסיכה הקסומה ספרות זולה בחזרה לעתיד (למרות שזה 3 סרטים><) טיטאניק פאמילי גאי - הסרט 5 תוכניות טלויזה אהובות - איך פגשתי את אמא סקראבס קוראים לי ארל פאמילי גאי האנטומיה של גריי 5 טעמי גלידה אהובים - וניל אוריאוז שוקולד סורבה כלשהו תות בננה 5 ארצות אהובות - (כולן חוץ מישראל, זה מבחינת תיירות וכד') ישראל בלגיה אנגליה צרפת איטליה 5 מספרים אהובים D: - 7 4 6 15 8

למעלה