שאלון D:

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif שאלון D: ../images/Emo57.gif

היישר מעמוד 77 בארכיון [ל תשאלו למה הייתי שם
] שאלות
הוספתי כמה D: 5 משקאות אהובים - 5 מאכלים אהובים - 5 בילוים אהובים - 5 ערים אהובות - 5 חטיפים אהובים - 5 סרטים אהובים - 5 תוכניות טלויזה אהובות - 5 טעמי גלידה אהובים - 5 ארצות אהובות - 5 מספרים אהובים D: -

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif נענה לעצמי או לא נענה לעצמי....

טוב משעמם לי אז תסבלו
5 משקאות אהובים - 1.פרישייק 2. מילקשייק 3. דיאט נסטי 4. דיאט קולה 5. דיאט ספרייט 5 מאכלים אהובים - 1. אבטיח עם בולגרית 2. פיטנס שקדים עם דבש 3. סלט [אבל מושקע
] 4.פסטה 5. וואפל בלגי? D: 5 בילוים אהובים - מסיבה, קניון, ים, מסעדה, סרט 5 ערים אהובות - לונדון, פריז, ת"א, אילת, ציריך. 5 חטיפים אהובים - תפוצ'יפס שום ועירית [הכתום זה לא זוכרת P:], ביסלי בצל, כיפלי טבעות, במבה, ביסלי גריל? 5 סרטים אהובים - 1. בית השעווה
, 2. שרק 3, 3. שרק 1, 4. ריקוד צמוד 5. מעודדות צמודות 1 5 תוכניות טלויזה אהובות - 1.נמלטים, 2. הישרדות 3. ראש גדול 4. המרוץ למיליון 5. בובי D: 5 טעמי גלידה אהובים - וניל, פסיפולרה, שוקולד, מנגו, אגוזים 5 ארצות אהובות - 1.ישראל 2.אנגליה 3.צרפת 4.שוויץ 5. איטליה 5 מספרים אהובים - 7,8,0,1,1234 D:

ראשונה? D=

היישר מעמוד 77 בארכיון [ל תשאלו למה הייתי שם ] שאלות הוספתי כמה D: 5 משקאות אהובים - מים, פאנטה, פטל, שוקו, וקולה? 5 מאכלים אהובים - לא יודעת 5 בילוים אהובים - לא יודעת 5 ערים אהובות - לא יודעת 5 חטיפים אהובים - ביסלי, ביסלי, סוכריה, מסטיק וביסלי :] 5 סרטים אהובים - יש לה ביצים, מילים ולחן, נורביט, שרק וסיפור אהבה בלתי נשכח.. 5 תוכניות טלויזה אהובות - אני בקושי רואה. 5 טעמי גלידה אהובים - פיסטוק, שוקולד, תות, מוקה ו..וניל עם עוגיות :] 5 ארצות אהובות - הונגריה, ארה"ב, יוון, איטליה, תאילנד. 5 מספרים אהובים - 4,6,8,2,3,0 :]

I R i T 94

New member
עונה D: ../images/Emo217.gif

5 משקאות אהובים - מים מנגו~~~~~~~~~~ שוקו קר תירוש
מיץ תפוזים שאני מכינה XP 5 מאכלים אהובים - שוקולד ניוקיס סלטונה עוגיות גלידה 5 בילוים אהובים - סרט באולינג בריכה ים והכי חשוב זה החברים D: 5 ערים אהובות - טאריכה, באונוס איירס, משגב O-O [זו לו עירXD] ת"א, ספוקן (אי שם באמריקהXD) 5 חטיפים אהובים - ביסלי אפרופו במבה וזהו>< 5 סרטים אהובים - אין X: 5 תוכניות טלויזה אהובות - חברים דרייק וג'וש מדריך ההשרדות של נד תוכניות MTV2 למינהן ספונג' בוב *-* 5 טעמי גלידה אהובים - שוקולד טריפל שוקולד פיצפוצים שוקולד מקופלת וכל הטעמים שיש בפרדו
5 ארצות אהובות - ישראל איטליה ארגנטינה בוליביה ארה"ב. 5 מספרים אהובים D: - 2 3 94 1 201 P:

I R i T 94

New member
אני שונאת ייןXD אבל תירוש זה דבר טעים ../images/Emo217.gif

אני חושבת שגם כשאני אהיה גדולה אני אוהב את זהD: אני שונאת מיץ ענבים
אבל את זה כן ^^

MushrooMush

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

שהייתי קטנה הייתי מתה על תירוש הייתי אומרת לאבא שלי "אבא תביא לי מיץ אמן" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mafakit

New member
שומבלליקה!!|אלפקה|../images/Emo218.gif

5 משקאות אהובים - מים, אשוכליות, למונדה, תפוזים, למונענע 5 מאכלים אהובים - במבה!!! שניצלים של אמא, פתיתים של אמא, פירה של אבא, תפו"א ואפונה של אבא 5 בילוים אהובים - לישון כל החבר'ה אצל אחד החברים, להזמין עם החבר'ה פיצה ולראות סרט, לצאת לאנשהו עם החברים, סתם להסתובב עם חברים שלי וליהנות ביחד..
5 ערים אהובות - צריך בארץ? המ.. לאדעת..XD לא ממש מתחברת לערים בארצנו.. 5 חטיפים אהובים - במבה!!!!!!, קינדר בואנו, צ'יפס גריל [אבל רק אלה עם הפסים!], קליק בסקוויט, פסק זמן למיניהם.. 5 סרטים אהובים - מת לצעוק[כל הסרטים], משפחת סימפסון, שרק[כל הרטים], במבי, אה..לאדעת.. נראה לי הצלצול או משו.. 5 תוכניות טלויזה אהובות -איש משפחה, משפחת סימפסון, ליטל בריטיין, גיבורים, האנטומיה של גריי [יואוו!! יש כל כך הרבה!!! אני לא יכולה 5!!] 5 טעמי גלידה אהובים -שוקולד מריר, תות, לימון, קפה, וניל עוגיות. 5 ארצות אהובות -ישראל, אוסטרליה, קליפורניה, סין, אנגליה. 5 מספרים אהובים- 1, ,3 ,6 ,7 ,9

עונה../images/Emo3.gif

5 משקאות אהובים - מים, לימונדה, קולה, ענבים, מנגו 5 מאכלים אהובים - פסטה, המבורגר, אורז, שמנת עם סחוג
, פיצה 5 בילוים אהובים - הוממ סרט, הופעה, יציאה עם חברים, ללכת לחבר, ים או בריכה 5 ערים אהובות - ניו יורק, אשדוד, ת"א, רמת גן, אילת 5 חטיפים אהובים - שוקולד, במבה, ביסלי, ציטוס גבינה, והמשולשים האלה .. שכחתי איך קוראים להם
5 סרטים אהובים - קליק, הארי פוטר, 101 כלבים וגנבים
, סיפור סינדרלה, אני תמיד אדע מה עשית בקיץ האחרון <ועוד מלא של אימה> 5 תוכניות טלויזה אהובות - חברים, סיינפלד, זאק וקודי
, לא כל כך יפה, האלופה 5 טעמי גלידה אהובים - תות, וניל עם פצפוצים, שוקולד, בננה, הומממ לע דעת .. אפרסק אולי .. או מנגו 5 ארצות אהובות - ישראל, ארה"ב, הוואי<לא בטוחה שזה ארץ>, איטליה, הוממ ברזיל 5 מספרים אהובים D: - 8,2,4,16,6

למעלה