פרק 179

khzh120

New member
לכל מי שרוצה:

השיר שהיה בסצנות האחרונות עם אלינור וזיווה , קאסי (קארין ואסי) : Breathe Me של Sia מקווה שעזרתי לכל השואלים למיניהם.. אממ... לילה טוב וחלומות אני (פז) חח בגן ילדה אחת תמיד אמרה לי אפילו בשעות היום: חלומות את ! חחח...

זהו, באתי להגיד שעדי שיחקה דווקא טוב את

השיכורה... ודווקא לירון הציקה לי היום, הסצינת בכי שלה עם טובה התחילה ממש טוב כקומית אבל היא הלכה עם זה וואי-טו-פאר.... גם ראו שהיא סתם עושה את ה'וואההה ואאאההה' הזה של הבכי כי דמעות-לא היו לה, רק בתחילת הסצנה...

[לא חברה ב]פורום] לדעתי זה חלום של אסי או

קארין, כי בתקצירים הנשיקה אמורה להיות בפרק של יום חמישי! אם זה באמת אמיתי אני כ"כ שמחה, ואם לא אז אני כבר מחכה לנשיקה O:

liaush

New member
יואו כ"כ ריחמתי על מילי ../images/Emo10.gif

במיוחד כשהיא שאלה מה לא בסדר בה
מה היא באמת לא רואה מה לא בסדר בה? כ"כ ריחמתי עליה בקטע הזה כי היא אוהבת את סער היא רוצה להיות איתו והוא לא רוצה אותה. והטובה הזו כל הזמן משתלטת לה על החיים.. איזו סצנה עצובה
לירון שחקנית אדירה!
קארינאסייי
הם כ"כ מתאימים :] (טוב אבל זה היה ברור שהם יהיו ביחד). והכל יסתבך כשהיא תפרסם את הכתבה ואז על הדרך הוא גם יגלה שהיא לא ניקי אלא קארין חח כ"כ טלנובליXD. ליאן קצת הגעילה אותי אבל הפרק היה ממש נחמד

julie90

New member
מה לא בסדר בה?!? ../images/Emo2.gif

היא אומנם קצת קרציה ותאוותנית אבל לדעתי מילי היא אחלה!! בכל מקרה עדיפה על ליאן התת-אדם הזאתי...

liaush

New member
בדיוק ../images/Emo13.gif

אבל כשמילי שאלה את זה היא נראית כמו ילדה תמימה ומסכנה שלא מבינה מה כולם נתפלים עליה היא לא מבינה מה לא בסדר במה שהיא עושה ובאיך שהיא מתנהגת. והכל בגלל טובה!
ממש ריחמתי עליה בקטע הזה וגם לדעתי מילי עדיפה על ליאן.

julie90

New member
חחח

אני דווקא יותר הזדהיתי איתה בקטע שהיא בוכה לטובה. קטע נורא חזק. הוא מראה שסער הוא כמו סם בשבילה...

HILA46

New member
כלכך מגעילה.

עד כמה נמוך היא תרד אלוהים. קאריןן ואסיי@%#%

expected

New member
יש! יש! יש!

אני חושבת שאסי וקארין מהממים! אני מקווה שזה לא נחלם בידי אחד מהם. אז אלינור מתחילה לעבור צד? (השיר שהיה ברקע ממש יפה.)

ישש הסוף היום הוא לא סער ולא ליאן..!!!

דיי כבר דיי נשבר לי מזה שכל סוף קשור בהם.. למרות שלדעתי הם הכי מעניינים. אולי הם עשו לנו את החלום של אלינור לפני כדיי שנחשוב זה חלום, יש מצב, לא? אניווי, המבטים של סער וליאן הראו שכן אכפת להם אחד מהשני וכן, אפילו לסער. אבל כמו תמיד, סער הוא הגבר וליאן היא הסמרטוט שנסחט מעליו. זה פשוט מדהים לראות איך לא מפסיקה לאהוב אותו אחרי שהוא צועק עליה ובמובן מסויים "תוקף" אותה, אחרי שהוא רוקד עם שתי בחורות מול העניים שלה.. כאילו פאק תתעוררי מהבועה שאת חייה בה. היה אחלה סוף, עושה חשק לראות את הפרק הבא..

זה רק מסמל,עד כמה שהגיבורים לא חשובים,לדעתי

דמות/שחקנית/אישה-כמו עופרי(קארין) לא הייתה בהאלופה..לדעתי היא הייתה גרועה....היא פשוט ממיסה....אחותי אמרה שהיא ממש ממש מכוערת..אבל יש בה איזה משו קשום..שאי אפשר להתכחש אליו...אני באמת באמת מאוהב בעופרי...כמו שאני מאוהב במיכל..ככה בעופרי...פשוט שחרקנית מדהימה... ושלא לדבר על דנה-הפתיעה ברמות כשחקנית...פשוט מצוין.....

Black Jane

New member
ממש ממש מכוערת?../images/Emo12.gif

על טעם ועל ריח...
אני חושבת שעופרי מהממת. יש לה מראה ייחודי אבל יפה, כרזמטי כזה...

למעלה