פרק 179

Black Jane

New member
../images/Emo210.gifפרק 179../images/Emo125.gif

יהיה מותח, יהיה מעניין
כל מה שקשור לפרק, לכאן
צפייה מהנה

khzh120

New member
צפייה נעימה ../images/Emo9.gif

כמו שאביטל אמרה, יהיה מותח , יהיה מעניין במיוחד
. צפייה מהנה.

khzh120

New member
פרק מדהים ../images/Emo9.gif

אסי וויקי
... פשוט זוג השנה!!!!!!!! ניקי
היא פשוט מדהימה... וגם יעל וקארין!!! 3 המלכות!!!! יש!!!!! סוף סוף הם התנשקו!!!!! ליאן. ליאן פשוט מסכנה. מ-ס-כ-נ-ה... פרק פשוט מדהים . מיוחד בסוגו .

Jessica L

New member
מישהו יודע

איך קוראים לשיר שהיה בסוף הפרק?? (בקטעים עם קארין ואסי וזיוה ואלינור)

tiny danna

New member
גאד זה מפחיד

נכנסתי לפורום כדי לשאול את אותה שאלה תודההההההה!! :) שיר מדהים.

julie90

New member
חחחחחחחח זה כבר אבסורדי

כשאני כבר חושבת שליאן הגיעה לשפל המדרגה היא מצליחה להפתיע אותי כל פעם מחדש. "אני אוהבת שאתה מלטף אותי... או סער...אל תלך!! לא סעררררר בבקשה אל תלך!!!!!!!!!" אההההההההההההה הצילו!

wounded animal

New member
אוווףף שיחזרו הליאן וסער האלו../images/Emo54.gif

גאד.. קארין ואסי היו הדבר שהכי עשה לי את זה הפרק

julie90

New member
אני לא מבינה ת'ליאן הזאת

סבבה אהוב בנאדם. סבבה לאהוב אובססבי. אבל מה שקורה לה זה כבר פרה-נורמלי. מה היא מתרפסת ככה? פאק, אשה תתעשתי ומהר! בקשר לאסי וקארין זה באמת היה קטע טוב. סופסוף הצליחו לסיים פרק בצורה יפה ומעניינת.

daeve1

New member
יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!

הם התנשקו
הלוואי הלוואי הלוואי שהיא או הוא לא חלמו את זה והם באמת התנשקו. קאסי (קארין + אסי) לשלטון!!!!!!

SpongeGil

New member
רק לי זה נראה כאילו

מחר ייראו שגם אלינור חלמה את זה?

julie90

New member
גם אני חושבת ככה

שקארין חלמה את זה. מפני שקראתי קצת בתקצירים לפרקים הבאים (עוד 3-4) והיה כתוב שאסי מנשק את קארין. למה שזאת תהיה כזאת סנסציה אם זה כבר קרה?...כנראה שזה חלום (נקווה שלא
)

לולי 180

New member
ואו, לשם שינוי היה פרק מצויין !!!

ולשם שינוי עדי הפתיעה אותי לטובה, היא שיחקה דיי טוב הפעם... כנ"ל לירון ויסמן וכנ"ל כולם! אה..וגם לשם שינוי אני ממש מרחמת כבר על ליאן... אני לא שונאת אותה או משהו..רק מרחמת. היא כל כך אוהבת את סער שהיא הרגה בגללו, והיא הרסה תחיים שלה בגללו והיא עכשיו גם משפילה את עצמה ומתחננת אליו שיהיה איתה. ועדי דווקא משחקת את זה טוב מאד. ודרך אגב [בלי התנפלויות] לדעתי קארין ואסי לא זוג כזה יפה :| בקיצור פרק יפה, מקווה שיהיו עוד כאלה.

למעלה