ערן כותב !

../images/Emo210.gif ערן כותב !

** הפורום הרשמי לערן ** "פורום יקררררר שלי!! מה נשמע...? אני יודע שאני לא כותב לכם הרבה-ואני מצטער.. אבל יש לי לשתף אותכם בחיים שלי כרגע.. אני מתחיל ללמוד בספטמבר(לימודי עיצוב עם התמקדות באופנה.. ) ואני ממש נרגש לחזור ללמוד!.. כל תקופת הסיום שלי בצבא הרגשתי שאני חייב ללכת ללמוד כבר.. ממש מן בעירה כזו. אני מתאר לעצמי שאתם לא מבינים למה לי לחזור להיות תלמיד(סטודנט) כי אתם בשלב שרק רוצים לסיים עם הלימודים-וזה לגיטימי,גם אני הייתי במצב הזה כשהייתי בחטיבה ובתיכון... והנה כבר סיימתי תיכון וצבא.. והגיע הזמן לחיים האמיתיים! ממש התחלה חדשה כזו, מעבר לזה. אני מתכנן נסיעה לחו"ל -טיול של אחרי צבא.. אבל זה עוד בשלב תכנון כיוון שמרבית חברי עוד משרתים בצה"ל. במקביל לחיים החדשים שלי-אנחנו עובדים כל-כך חזק על התקליט הבא שלנו שהולך להיות פגזזזז!!!!! וואי אני מזה מתרגש ממנו..איזה שירים.. איזה קצב.. עוד מעט מצטלם לו הקליפ הבא מהתקליט הבא.. אני ממש מקווה שתאהבו אותו.. כיוון נוסף שצרפנו אלינו... תקליט שייתן בראש.. חומרים שלנו.. ועוד אנשים מדהימים..... בקיצור.. בנות ובנים.. המון בהצלחה .. תהנו לכם בחופש הגדול.. תמיד תזכרו כי "הכל אני יכול בחופש הגדול..." תעשו חיים!!נשיקות !!
אוהב אותכם,ערן.

חן XD

New member
מתורכיה לישראל!!

*אביחי כתב ברשמי* כמובן שאני יעלה לכם D: אלה מי ---------------------------------------- שלום לכולם!! מה קורה?? נכנסתי לספר לכם.. שבדיוק לפני שעתיים נחתתי בישראל... הייתי בתורכיה עם האהבה שלי (זוכרים שסיפרתי לכם עליה בערך לפני שבוע?).. אז טסנו שתינו לבד, והיה מ-ד-ה-י-ם ! המון המון זמן לא נהנתי ככה, ולא הרגשתי קצת פרטיות ויכולת לעשות מה שבא לי באמת! והיה מקסים, היינו באי בתורכיה לבדנו, כל הלילה, בשמיכה, וכתבנו שירים, ואין אין.. באמת היה מהמם. הייתי זקוק לחופשה הזו המון זמן1 למרות שזה היה רק ל3 ימים, זה היה שווה כל רגע! מומלץ בחום. אבל בנינו הישראליות הכי יפות שיש! נקודה. וחוץ מזה, לקחו אותי בהשדה תעופה ישר לב"ש, לסופ"ש עם המשפחה, להנות ולפנות להם קצת זמן! בכל מקרה, אנחנו עובדים על התקליט השני במרץ, ותאמינו לי שיש למה לחכות! וראיתי שאהבתם את התמונות ברייטינג שבוע הבא אני אכניס תמונות חדשות שלי מבוק מקצועי, תמונות שלא תבינו מי זה אביחי. יש לי אותם, אבל אני צריך להגיע לת"א ואז אני אשים בפורום! אז חמודות שלי.. אוהב אתכן! ותהנו לכם! ותזכרו תמיד תמיד.. תמיד לחייך, החיים הם הפתעה אחת גדולה, שלא מצפים, זה מגיע!".. זכרו טוב טוב את המשפט הזה כי הוא כזה נכון. אוהב ביחו'ש ה

../images/Emo135.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:

מה שתגידי D:

../images/Emo41.gif גם אושרי כותב ...

אז נתחיל בנשיקותתתתתתתתתת לכולכם (מוווואאאההה) כבר התחלה טובה למי שראה בריטיינג אז תפסו אותנו מתאמנים על הסינגל החדש בידיוק לפני ההקלטות שלו באולפן של יעקב למאי וטל שגב,שאחראים בין היתר על אלבומה האחרון של שרית חדד. הסינגל מתוכנן לצאת בשבוע גג בשבועיים הקרובים,גם קליפ נצלם לשיר הזה וזה יקרה עד סוף אוגוסט. שבוע הבא מתקיימת ההופעה במרום הגליל,חסר לכן שלא תהיו(כמובן מי שיכולה ואין לה בעיות של מרחק) עידן יניב חבריינו הטוב גם הוא יופיע, בנפרד הפעם,יהיה כייף שמש מוזיקה אנחנו +אתם (שזה תמיד בא ביחד כי אנחנו פשוט לא יכולים בלעדיכם) אנחנו כרגע בעבודה אינטנסיבית על האלבום השני אז זה שראיתם אותנו בים זה היה במקרה לא יצא לנו עוד ימי חופש כאלה בקרוב ואביחי שברח לו לתורכיה בספונטניות מרשימה גם הוא יוכל לשכוח מחופשה בקרוב,במיוחד לא החודש הזה. אוהב המון ורוצה כבר שניפגש במפגש מעריצים שיתקיים(בעזרת השם) החודש ובמיוחד להשמיע לכם את הסינגל החדש,שתבינו קצת מה הולך להיות. נשיקות וחיביקים חזקים שלכם אושרי אלמוריש שמרגיש ומרגיש כמה אהבה יש אצלכן בלב במיוחד בשבילנו.

חן XD

New member
ראיתם מתי הוא כתב ברשמי? ב2 וחצי בלילה ! !

חחח טוב שהייתי ערה D: הגבתי לו בין הראשונות :]

../images/Emo41.gif גם אדם כותב ....

"שלום לכולם מהממות שלי הכל טוב? לפני הכל פתחו לי איזה פורום יפה לאללה כתבתי שם ולא מאמינים לי שזה אני כי נכנסתי בשם אחר אז אל דאגה זה אני כתבתי ואתן יכולות להיות רגועות אז כפי ששמתכן לב קצת נעלמו אך הכל לטובה אנחנו עובדים על תקליט 2 וזה לוקח המון זמן האיסוף חומרים גיים בויז הולכים לקראת שינוי ,השינוי בא לידי ביטוי בדגש יותר על השירה עצמה ועל נגנים שכנראה ילוו אותנו בהופעות שימו לב שהתקליט הבא יותר בסגנון של רוק מאשר מה שהיה עד עכשיו ואני בטוח שתאהבו אותו ,והוא יהיה לכם נעים באוזן.. אני מאמין שאתם נהנים מהחופש שלכם הלוואי וגם לי היה ככה חופש ללכת לים לבריכה לעשות חיים משוגעים כל הזמן תהנו מזה כמה שאפשר תאמינו לי שהגיל שלכם הוא הכי מדהים בעולם אז נשמות יפות של אדם תמשיכו להתאזר בסבלנות עוד קצת הסינגל החדש ממש ממש לקראת יציאה עוד שבוע עד שבועיים הוא כבר בחוץ אנחנו צריכים את כל הכוח שלכם בהצבעות בכל המצעדים זה יעזור לנו מאוד בנוגע אליי אצלי הכל טוב ברוך השם אני מרגיש מצויין תשמרו על עצמכם באהבה רבה אדם יוסף-גיים בויז "

איזה חמוווווווווווווווווווד !!

אין אין אני פשוט חולעליוווו.. מאוהבתתת בווו קשוותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת... איזה חמוד איך הוא רשם לנו "נשמות יפות של אדם" חחחח איזה מאמיי...|
|

למעלה