עזרה!

../images/Emo210.gif עזרה!

יש לי חמישית מאוד קטנה, והמורה שלי מעירה לי עליה הרבה שאני צריכה לפתוח אותה כל הזמן. אני מאוד מנסה לפתוח אותה אבל אני פשוט לא מצליחה. הרי אנחנו יודעים שאי אפשר לפתוח מהרגליים אלא רק מהיריכיים ואני פשוט לא מצליחה. זאת החמישית שיש לי (בתמונה) ואין לי מושג למה היא מתכוונת. בבקשה אני ממש צריכה טיפים איך לפתוח אותה?

vashla

New member
אני אנסה לעזור../images/Emo13.gif

כשאת מול הבר שמקובע לקיר, תדחפי את כפות הרגליים כשאת בפלייה בחמישית כמו שצריך. הגוף יהיה נטוי קצת, אז תחזיקי בבר. עכשיו כשהחמישית שלך כמו שצריך, תיישרי את הרגליים לאט לאט ותנסי להישאר ככה. אם כואב לך, תפתחי קצת, זה יבוא לך עם הזמן. אבל באמת תזהרי עם זה, כי זה יכול להכאיב לברכיים.תשמרי קודם כל על הבריאות שלך, ואז על חמישית טובה

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifזה לא דופק את הברכיים ככה?../images/Emo12.gif

אמרו לי שגם אם לא מרגישים שום דבר בברכיים {כאב או רגישות או משהו כזה}, זה לא טוב לעשות את זה ככה כי הטרן אאוט בסופו של דבר נוצר רק מכפות הרגליים ולא מהירכיים... זה נכון?
.

talupa

New member
במובן מסויים-

זה נכון רק אם מישהי לא עושה את זה טוב כמו שהמורה מסבירה- לא מהיירכיים אלא מהכפות רגליים וככה זה לוחץ על הרצועות של הברך - אז אם מישהי עושה את זה ככ לא נכון והרבה מאוד זמן (כמה שנים) אז הבירכיים נדפקות- אבל אם עושים את זה כמו שהמורה מסבירה ולאט לאט אז לא צריך להיגרם שום נזק... :)

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifנו,אבל בפלייה הפתיחה באה לא מהירכיים.

זה שאת בפלייה לא אומרת שפתאום הפתיחה תבוא בקלות יורת מהירכיים
... לא משנה
.

עוד הערה לגבי החמישית -

כשעומדים בחמישית, העקב של הרגל הקדמית צריך להיות ממש מול האצבעות של הרגל האחורית. וכשתגיעי לטרן-אאוט מלא, גם האצבעות של הרגל הקדמית יהיו צמודות לעקב של הרגל האחורית. לפי מה שראיתי בתמונה, העקב הקדמי שלך נמצא מול כריות כף הרגל האחורית, ולא מול האצבעות... החמישית שלי היא בדיוק כמו שלך, וזה אחד ההסברים ששמעתי מהמורה שלי לגבי החמישית... בהצלחה!

vashla

New member
אה נכון, לא שמתי לב ממש לתמונה

צודקת. לנערת התות: כשאת מנסה להצמיד את הרגליים בחמישיתטובה כשאת בפלייה ואז מיישרת את הברכיים: כפות הרגליים יזוזו לך, תישארי אז בחמישית ככה שלא כואב לך.

dance shadow

New member
מה ההבדל בין חמישית לשלישית?

אין לי מושג! וסליחה כמובן על הבורות!

למעלה