סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo210.gifסקר חדש../images/Emo210.gif

כמה פעמים מי שרציתם שיזכה בתואר האיידול, באמת זכה בו? תצביעו בסקר על מספר הפעמים וספרו מי היו הפייבוריטים שלכם שזכו. בסקר הקודם הצבענו על האיידול מהעונה השמינית שעוד לא הוחתם ואנחנו מקווים שיחתימו אותו- מאט ג'ירוד שהגיע למקום חמישי בעונה עצמה, קיבל את מספר הקולות הרב ביותר
לכל המצביעים

LeAnnDylan

Well-known member
אממ

בעיקרון רק קלי וקרי לדעתי היו ראויות מבחינתי לתואר כשצפיתי בעונות שלהן. אבל ראיתי את העונות האלה רק לאחר שהן שודרו אז זה לא כל כך נחשב ><" מעונה 5 התחלתי לצפות בקצב המקורי של השידורים. טיילור לא היה הפייבוריט שלי לגמר מההתחלה אבל כשזה היה הוא או קת' העדפתי אותו בעונה 6 לא אהבתי אף אחד מהטופ 3 אז אף אחד >< בעונה ה-7 בגמר עצמו קיוויתי שקוק ינצח אבל במבט לאחור עכשיו חבל לי שארצ'י לא ניצח. ובעונה 8 בגמר אדם-קריס רציתי שקריס ינצח. אני אצביע לאפשרות של פעמיים בגלל שאני נוטה להאמין שהייתי אוהבת את קלי גם אם לא הייתי יודעת שהיא זכתה. ואת קרי היה ברור לי שאני אוהב בלי קשר לכלום אז..

naama59

New member
משתי העונות שראיתי במלואן

פעמיים
שווה לעקוב אחרי הפייבוריטים שלי כנראה

Mikey Weiss

New member
מאחר וצפיתי בכל העונות בזמן שידורן

כי אני פסיכוזה... ארבע - קלי, קוקי, קארי וקריס. שזה דווקא אחוז לא רע, למרות שבעונה האחרונה זה היה קריס בדיפולט כי לא ממש אהבתי אף אחד אחר, והאובר פימפינג של אדם הוציא אותי מדעתי. את עונות 2 ו 3 לא אהבתי בכלל, ובין טיילור למקפי העדפתי אז את קת'רין, היום פשוט לא הייתי צופה בפינאלה כי גם אותה אני לא סובלת, אבל אותו לא סבלתי לכל האורך.

LoLo16

New member
מעונה רביעית:

עונה 4: רציתי שבו ינצח
עונה 5: רציתי שכריס ד'וטרי יינצח, ובין שני הפיינליסטים קת'רין
עונה 6: לא אהבתי אף אחד, אבל אם כבר מלינדה דוליטל
עונה 7: דייויד קוק אול דה וואי
עונה 8: או אליסון או אדם

Lady in red2

New member
המממ

עונה 4 - רציתי שבו ינצח (ראיתי רק את הגמר). עונה 5 - רציתי שכריס ינצח. אחרי שהוא הודח רציתי שאליוט ינצח. אחרי שהוא הודח העדפתי את טיילור, אבל לא הייתי מחשיבה את זה בסקר. עונה 6 - חיבבתי את שניהם, אבל העדפתי את בלייק. אז גם זה לא נחשב. עונה 7 - העונה היחידה מבחינתי של פייבוריט זוכה - קוק
עונה 8 - קריס חמוד, אבל העדפתי את אדם. סה"כ - זוכה 1.

nini18

New member
ראיתי את כל העונות

היחיד שרציתי שיזכה וזכה היה קוקי אז רק 1

אמ... 2 פעמים. ../images/Emo3.gif

קלי ודיוויד קוק. את האמת בעונה ה-7 לא היה לי אכפת מי ינצח, קוק או ארצ'י, אבל בתוך תוכי תמיד רציתי את דיוויד קוק.

SHTRUDIDI

New member
2 פעמים

עונה 3 פנטזיה ועונה 7 קוקי. את עונה 1 ואת 2 ראיתי אחרי שכבר ידעתי מי ניצח ואהבתי את קלי ואת רובן במהלך העונה אבל היו לי פייבוריטים אחרים. בעונה 4 רציתי שבו ינצח. בעונה 5 כריס היה הפייבוריט שלי. בעונה 6 העדפתי את בלייק. בעונה 8 אדם היה הפייבוריט שלי.

jess r

New member
2 מתוך 2 ../images/Emo3.gif

דיוויד וקריס. למרות שהיו לי פייבוריטים אחרים לאורך העונה, בגמר הייתי בעדם.

frhx

New member
2 מתוך 3

עונה 6 - רציתי בלייק יצא ג'ורדן עונה 7 - רציתי קוק קיבלתי קוק עונה 8 - רציתי קריס קיבלתי קריס אגב, בלייק היה הפייבוריט שלי מהאודישן שלו. קוק היה הפייבוריט שלי מהתוכנית הראשונה וקריס היה הפיבוריט שלי מהתוכנית הראשונה :)

למעלה