סיפור בהמשכים

../images/Emo15.gif תתחילי להצטרף

האנטיתזיות שלי מתחילה לקחת שליטה. דרך אגב- מי סאמה- אקירה או היקארו? (היקארו!)

../images/Emo15.gif מה שנכון נכון

זה באמת ימשך לנצח. לאף אחד מהם אין מספיק נקודות בקגורייה בשביל לסווג אותו.... אני אסווג אותם בתור מעורבים וזהו. אולי הם עושים תורות, מי יודע.

Mor L

New member
סוף סוף פתרון הגיוני

הם ועוד איך מתחלפים ביניהם אם את רוצה יש לי את הדוג'ינשי הכי טוב שלהם אי פעם, לדעתי, שבו מראים את שניהם כשולטים ונשלטים. את יכולה לתאר לעצמך איזה תגובות והבעות פנים היו לי כשקראתי את אקירה שולט

../images/Emo15.gif את יודעת מה עלה לי בראש?

"זה תורי הפעם!" "לא נכון אתה היית בפעם האחרונה!" "לא נכון!" "כן נכון!" "לא נכון!" "נגריל!" "הטלת מטבע?" "עץ אני מנצח פלי אתה מפסיד!" ^^ "הי! זה לא פייר! חשבת שתצליח לעבוד עלי עם התעלול הישן הזה?" "זה עבד בחמש הפעם הקודמות... ^^;" "זהו! אני למעלה הפעם!" "אבל זה תורי!" "לא נכון!" "אבן נייר ומספריים!" "אחת שתיים שלוש!" "מה זה צריך להביע?" "זו אש, מנצח הכול!" "גם בלון מים?" ואפשר להמשיך לנצח!

Mor L

New member
זהו זה

אני שולחת לך את הדוג'ינשים את חייבת לראות את אקירה כשהוא כועס... זה הדבר הכי יפה בעולם!!

../images/Emo15.gif ואת צריכה לראות

את היקארו מחורמן על אקירה שיכור (אחחח אין כמו הדוג'ין הזה... אני מתכוונת, פאק, כמה כוסות של מידורי אקירה שתה? הרבה מאוד, כמסתבר {למרות שהיקארו וואיה דאגו לתת לו תוספת אלכוהול}) זה היה בערך הדבר הכי שווה שקראתי. כמה חבל שהוא אבד ;;

../images/Emo15.gif ממשיכה

"אז.. מה אתה חושב על אקירה צ'אן?" שאלה אותו מינה בשעה שעזרה להיקארו לפלס דרכו בקהל. כנראה שהיכולת להידחף הייתה משפחתית. "הוא שחקן מדהים, הייתי מת להגיע לרמה שלו" אמר היקארו "אבל אני מניח שיקח לי זמן... למרות שאני מתקדם לא רע בכלל" "זו מעין תכונה משפחתית" אמרה מינה וחייכה "לכול אחד מאיתנו יש את האובססיה המטורפת שלו. קיט והסיפורים שלה, מינאטו והגיטרה, יוקיאו והמשחק, אני והפסיכולוגיה, וכמובן- אקירה והגו שלו." "אתם משפחה משונה ביותר" אמרה היקארו בכנות. "הו, אין לך מושג עד כמה"

חיחי ^^

"אבל שונות היא מושג שכל אחד נותן לו הגדרה אחרת" מלמלה מינה ולבסוף הגיעה לאקירה ולבנות-דודתיו, תפסה באוזנה של יוקיאו ומשכה אותה אחורה מאקירה, ששמח לנשום שוב ושלח לעברה חיוך שהבהיר לה שהיא המושיעה שלו. "שינדו, בוא ונלך מכאן" אמר אקירה במהירות ,קם, לפת את זרועו של היקארו בחדות ומשך אותו לכיוון השירותים. "ואני חשבתי שרק בנות הולכות לשירותים יחד" גיחכה מינאטו בחיוך לועג והפריחה לעבר ראשו הירקרק של אקירה הבולט בין שאר הראשים נשיקה בלתי נראית בעוד שיוקיאו החלה בניסיונות לשחרר את אוזנה ,שהפכה להיות אדומה. "הם כמו זוג נשוי" אמרה קיט כמתוך חלום ,עיניה מוצפות ערפילית ולחייה סמוקות מעט בהתרגשות. "את חושבת מה שאני חושבת ?" שאלה מינאטו את קיט ועיניה של יוקיאו ,הנאבקת במינה שסירבה לשחררה ,נצצו בברק מבהיל ומרתיע. "אני כן !!! בואו נקפוץ עליהם מאחורה ונצלם אותם מתמזמזים !!!" קראה יוקיאו. "אני דווקא חשבתי יותר בכיוון של לדחוף את הראש שלך לאסלה, אבל מה זה משנה ..." הפטירה מינאטו והניפה את ידה המלכותית בביטול. "בנות, רגע ...", אמרה לפתע מינה ותרה את סביבתה במבט של נץ. "איפה קיט ?". הן החליפו מבטים. "השירותים !!!".

../images/Emo15.gif הדבקת המשכים!

בינתיים הלכה לה קיט, בתמהוניות שכה אופיינית לה, לעבר השירותים, מצמידה את אוזנה החדה לדלת (אפילו שסבתא תמיד אמרה שזה לא יפה לצוטט) "אתה חייב לעזור לי!" אקירה היה על סף בכי "הן יחסלו אותי!" "אבל מינה עוזרת לך, לא?" שאל היקארו. "כן, אבל היא אחת מהן" אמר אקירה "היא בצד שלהן, אפילו שהיא קצת יותר שפויה. אנחנו צריכים לברר מה הן מתכננות ולמנוע מזה לקרות, או שאני לא אוכל לצאת יותר לרחוב מרוב בושה!" "מה הן כבר יכולות לעשות לך, אקירה?" שאל היקארו "זה לא יכול להיות כל כך נורא!" "הו, אתה לא מכיר אותן!" נאנח אקירה "בגיל שש יוקיאו ואני הלכו ללונפארק והיא חשבה שיהיה משעשע לסדר אותי... אני אומר לך ששבוע אחר כך אנשים שהיו שם עדיין צחקו כשהם ראו אותי עובר!" "נו באמת, זה לא יכול להיות עד כדי כך נורא" "קיט!" נשמעה לחישה נוקבת באוזנה "מה הם אומרים?" "שששש!~" לחשה קיט "הם מדברים!" ".... ואז הכול נמרח עלי" סיים אקירה את הסיפור "אני אומר לך שכמעט הכיתי!" היקארו צחק. "ףהן מערבות גם אותך בזה" אמר אקירה "הן רוצות לשדך אותנו, אני חושב" דממה, למרות שקיט יכלה כמעט לשמוע את ההבעה ההמומה על פניו של היקארו. "הן מה?!" אקירה נאנח. "יוקיאו, קיט, מינאטו ולמרות שקשה להבחין בזה- גם מינה.. יש להן אובססיה לסדרות אנימה, מאז גיל 11 בערך. הן שטפו לעצמן את המוחות בסדרות הזויות, התחברו לכול היצורים המשונים ביותר בעולם, ובאיזשהו שלב- בגלל שזה בלתי נמנע- הן התחילו לצפות בקומדיות האלו.... אתה יודע על מה אני מדבר" היקארו הינהן. לא היה בן זכר מתבגר שלא הכיר לפחות בחורה אחת שסבלה מהאבססיה המדבקת להומואים. "בכול אופן" נאנח אקירה "נראה שהן מתכוונות ליישם את כל הרעיונות המוזרים להן עלינו. מינה לא תנסה לעצור אותן, היא מסכימה איתן, אני מכיר אותה.... נכון שהיא מסוגלת לגרום להן להירגע, אבל היא חושבת בצורה דמוה לשלהן" "המשפחה שלך נראית לי הזויה יותר מרגע לרגע..." אמר היקארו "אז מה נעשה?" "לא יודע... נצטרך לחשוב על משהו, עכשיו בוא נצא לפני שהן יתחילו לחשוב שאנחנו מתמזמזים פה" "הם יוצאים!" הכריזה קיט, ושניה אחר כך כשדלת שירותי הבנים נפתחה עמדו הבנות בפוזות תמימות לחלוטין (קיט בהתה בתקרה, וסילסלה קצוות שיער חום סביב אצבעה, מזמזמת לעצמה, מינאטו הייתה עם מצלמה בהיכון על איזה בן אדם שבדיוק החליק על שלוחן גו, מינה דיברה עם יוקיאו). "נו, הצלחתם לחטוף כמה שניות יחד?" שאלה יוקיאו בפרצוף זומם את אקירה. "תרדי מזה כבר!" ביקש אקירה. "לא ולא!" הכריזה יוקיאו והציאה לשון. "די להיות ילדה קטנה יוקיאו, את בת 18, לא בת 8!" אמרה מינה "במשחקים צריכים להתחיל כל רגע! "מצויין" אמר היקארו בחיוך "בסיבוב הבא אני נגד מישהו בשם ריוגה אוטאצ'י" "ואני נגד הימקו מיזומי" אמר אקירה "שמעתי שהיא לא רעה בכלל" "רק אל תפסיד לפני שיוצא לנו לשחק יחד, הא?" שאל היקארו בהתגרות, תוכנית מתגבשת במוחו. "נראה לך?!" "אני אומר לך שאני מנצח אותך הפעם" אמר היקארו "יש לי תחושה כזו!" "אתה אומר את זה כל הזמן! אבל לא ניצחת אפילו פעם אחת!" אמר אקירה בציניות קרירה, לא מבין על מה היקארו חושב בכלל "ואני לא קוראה שום סיבה שהפעם תצליח אם לא הצלחת מאז שהינו בני 12... ואנחנו כבר בני 17" "טכנית אז זה היה אני.." אמר סאי, אבל כמובן שאיש מלבד היקארו לא שמע אותו. מינאטו, יוקיאו, מינה, ובאופן מעורפל גם קיט הביטו אחת בשניה מעל לראשיהם של שני היריבים. יוקיאו קרצה למינה קריצה שמשמעותה הייתה: "עבודה טובה, אני רואה שצדקת לגבי האובססיה ההדדית הזו, והצלחת להרגיע את אקירה צ'אן ואת היקארו קון. סיימת את העבודה שלך, עכשיו לכי, תשבי בצד ותהני מהמופע, אני והאחרות נעשה את השאר" ואז מינה השיבה בקריצה שמשמעותה הייתה: "אני הולכת להנות מזה ועוד איך, יוקיאו, רק חסר לך שאתן מפשלות אחרי כל מה שארגנתן פה" כמובן שכל זה קרה בפחות משתי שניות ובלי שאיש ישים לב מלבד ארבע בנות הדוד. "שחקנים- גשו לבני הזוג שלכם!" קרא הקריין. מינאטו הלכה אחרי היקארו לצפות במשחק- בזמן שקיט, מינה ויוקיאו ישבו והביטו באקירה משחק. "שלום לך סיצ'ייוג'י! מה את עושה פה?" שאל להפתעתו של היקארו ריוגה. "מסתכלת על חבר של בן דוד שלי משחק, אתה יודע שאני בת דודה של אקירה טויה, אמא שלו ושלי אחיות" אמרה מינאטו בחיוך מושלם "לא ידעתי שאתה מקצוען ריוגה" "אני עברתי בנס" הוטדה הנער וצחקק "את האחרונה שציפיתי לפגוש פה" "נראה שגם אקירה חשב ככה" אמרה מינאטו וחייכה "אני ראיתי קצת את היקארו קון משחק, אם אתה לא תסתכל טוב טוב הוא יכסח אותך" היקארו הסמיק מהמחמאה. "שבו! יש לכל שחקן חצי שעה! בהצלחה!" קרא הקריין- והמשחק נגד ריוגה החל.

../images/Emo15.gif ממשיכה- כי נקטעתי

"יו! אקירה!" קראה מינה "איך הלך?" "הוא כיסח לו תצ'ורה!" קראה יוקיאו באושר "אכל אותו בלי מלח!" "אתן מוכנות להיות בשקט? האוזניים שלי!" קרא אקירה "איך הלך היקארו?" "מצויין" אמר היקארו בחיוך "בסיבוב הבא אני נגד מישהו בשם ריוגה אוטאצ'י" "ואני נגד הימקו מיזומי" אמר אקירה "שמעתי שהיא לא רעה בכלל" "רק אל תפסיד לפני שיוצא לנו לשחק יחד, הא?" שאל היקארו בהתגרות. "נראה לך?!" "אני אומר לך שאני מנצח אותך הפעם" אמר היקארו "יש לי תחושה כזו!" "אתה אומר את זה כל הזמן! אבל לא ניצחת אפילו פעם אחת!" אמר אקירה "ואני לא קוראה שום סיבה שהפעם תצליח אם לא הצלחת מאז שהינו בני 12... ואנחנו כבר בני 17" "טכנית אז זה היה אני.." אמר סאי, אבל כמובן שאיש מלבד היקארו לא שמע אותו. מינאטו,, יוקיאו, מינה, ובאופן מעורפל גם קיט הביטו אחת בשניה מעל לראשיהם של שני היריבים. יוקיאו קרצה למינה קריצה שמשמעותה הייתה: "עבודה טובה, אני רואה שצדקת לגבי האובססיה ההדדית הזו, והצלחת להרגיע את אקירה צ'אן ואת היקארו קון. סיימת את העבודה שלך, עכשיו לכי, תשבי בצד ותהני מהמופע, אני והאחרות נעשה את השאר" ואז מינה השיבה בקריצה שמשמעותה הייתה: "אני הולכת להנות מזה ועוד איך, יוקיאו, רק חסר לך שאתן מפשלות אחרי כל מה שארגנתן פה" כמובן שכל זה קרה בפחות משתי שניות ובלי שאיש ישים לב מלבד ארבע בנות הדוד. "שחקנים- גשו לבני הזוג שלכם!" קרא הקריין. מינאטו הלכה אחרי היקארו לצפות במשחק- בזמן שקיט, מינה ויוקיאו ישבו והביטו באקירה משחק. "שלום לך סיצ'ייוג'י! מה את עושה פה?" שאל להפתעתו של היקארו ריוגה. "מסתכלת על חבר של בן דוד שלי משחק, אתה יודע שאני בת דודה של אקירה טויה, אמא שלו ושלי אחיות" אמרה מינאטו בחיוך מושלם "לא ידעתי שאתה מקצוען ריוגה" "אני עברתי בנס" הוטדה הנער וצחקק "את האחרונה שציפיתי לפגוש פה" "נראה שגם אקירה חשב ככה" אמרה מינאטו וחייכה "אני ראיתי קצת את היקארו קון משחק, אם אתה לא תסתכל טוב טוב הוא יכסח אותך" היקארו הסמיק מהמחמאה. "שבו! יש לכל שחקן חצי שעה! בהצלחה!" קרא הקריין- והמשחק נגד ריוגה החל.

למעלה