סופ"שארון!

../images/Emo210.gifסופ"שארון!../images/Emo20.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מדגישארון סוף שבוע מגניב לכם!

It Snow In Hell

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:Mother Earth שיר/י השבוע לא של ווית'ין:עידן רייכל-ממעמקים אלבום השבוע:אין מה את/ה שומע/ת עכשיו:- דבר טוב שקרה השבוע:עברתי את המבחנים והתקבלתי לבית ספר חדש,שארון ילדה. דבר רע שקרה השבוע:המורה למדעים כ"כ מעצבנת. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שיחות אישיות אתר השבוע:פייסבוק מאכל השבוע:- ספר השבוע:- סרט/סדרת השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:

Brombit

New member
חשבתי על משהו ../images/Emo115.gif

הם חושבים על זה שיוולד/נולד להם תינוק, אז הם נושכים כל מה שנותנים להם כמו תינוק
זה ההסבר היחיד שיכולתי למצוא

Brombit

New member
...אבל אם הם עושים את זה כל הזמן ... ../images/Emo115.gif

אז אנ'לא יודעת

SheWillBeLoved

New member
moi :)

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Lie של דיוויד קוק, Here Comes The Sun
של הביטלס, If You're Not The One של דניאל בדינגפילד ועוד ועוד. :) אלבום השבוע: דיוויד קוק?
מה את/ה שומע/ת עכשיו: מיסיס רובינסון של הביטלס
דבר טוב שקרה השבוע: שעבר ממש מהר יחסית. דבר רע שקרה השבוע: מה לא.. אמ, החום המזעזע [הייתי 4 דק' מאילת אז אמ, כן, חמים שם], הסנג'ורים, החוסר שינה.. התרגיל המעפן הזה.. בקיצור, צבא :) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לקבל חדר כבר.. ושיסתיים מהר כמובן.. אתר השבוע: פייסבוק? מאכל השבוע: נמ. ספר השבוע: לא שקראתי סרט/סדרת השבוע: לא שצפיתי :| ציטוט השבוע: "אני רוצה לעבודדדדד תן לי עבודה!!" - בדיחה אישית :) תמונת השבוע: דמיינו יעלים לועסים עשב.. מסתבר שזו חיה נפוצה שם.

Amir Noy

New member
מי זה דיוויד קוק שמוזכר בכ"כ הרבה מקומות?../images/Emo12.gif

Amir Noy

New member
להלהלהP:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Frozen (מקרה בשאפל הוא יצאXD) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Apocalyptica – Faraway אלבום השבוע: Apocalyptica - Apocalyptica מה את/ה שומע/ת עכשיו: הזוועות של כריס קורנל. דבר טוב שקרה השבוע: חופש. דבר רע שקרה השבוע: מגן בהיסטוריה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להצליח בבגרות בתנ"ך ובמגן בכימיה שעדיין לא התחלתי ללמוד אליו>_>" אתר השבוע: פייסבוק/לאסט אפ אמ מאכל השבוע: סושי מריברP: ספר השבוע: יואל גבע - היסטוריה ב' סרט/סדרת השבוע: דת' נוט!!! D: ציטוט השבוע: ~באמצע משחק טאקי ב3 בלילה עם ידידה שלי וחבר~ אני: תשבעי בקאסוטו היא: מזה? הוא: לא מזה, מי זה!!! אני: זה ראש המפיה בארצות הברית היא: חכו רגע אני אשאל את חבר שלי XDDDDDDDDDDDDDDDD תמונת השבוע: -

^^

מה את/ה שומע/ת עכשיו: The Chosen - טארוט
דבר טוב שקרה השבוע: היה נחמד כזה לבד בבית. היה גם נחמד שההורים חזרו. ++ והביאו אותם מיליון שוקולדים ובושם.
ויש לי את עונה 4 של מכושפות! D:
דבר רע שקרה השבוע: מתכונת בהיסטוריה. וצו ראשון, לא היה כיף.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להצליח בבגרות בביולוגיה. :{ ולהתחיל לנהל את הפורום אני מניחה :0 (עם עלע ולא אחרת!
)
מאכל השבוע: אכלתי מיליון פשטידת פזי... XD הממ ממולאים צמחוניים שהכינו לי אתמול, בורקס פטריות ובורקס פזי שאבא הכין אתמול, שוקולדים...
ספר השבוע: קראתי קצת כזב וכישוף
סרט/סדרת השבוע: מכושפות!
ובנות גילמור, והמומינים, וראיתי איזה פרק אחד של פוקמון.
ציטוט השבוע:
קורל על הגוש של שארון שנולד פג: אוי, פג?++ לא נורא זה יגדלD:
משגיח במתכונת בהיסטוריה: הרצל אמר לשבת. מישהו: הרצל אפשר ללכת לשרותים? מישהו אחר: להרצל יש קקי.
חברה על ישיבת מורים: זה כמו ועידת ואנזה - הרבה אנשים ששונאים אותנו מתכנסים ומחליטים על הפתרון הסופי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

yael627

New member
מכושפות!! ../images/Emo99.gif

אני מרגישה כ"כ זקנה...
חחחח ממש הצחקת אותי עם הציטוט על הפתרון הסופי!

yael627

New member
כי זאת סדרה ממש ישנה...

וכי הייתי חורשת עליה בצורה מטורפת לפני כמה שנים

היא לא עדדדדד כדי כך ישנה...

אני זוכרת איך פעם, באמצע-סוף היסודי כזה, אולי? הייתי רואה מדי פעם פרקים בטלויזיה ואהבתי את זה אבל אף פעם לא עקבתי. נראה לי שראיתי בעיקר מעונה 3 אבל אני לא בטוחה. יום אחד התחלתי לעקוב וראיתי לדעתי מעונה 3, בשלב מסויים עצרו את זה, יום אחד חזרו מההתחלה... איכשהו יצא שאת עונה... 5 או 6? אחת מהן, בחיים לא יצא לי לראות! XD או שתיהן... אחת מהן שודרה חופש גדול אחד באיזה 2 בלילה וראיתי את רובה ככה. אבל בסופו של דבר ראיתי את כל הפרקים, חלקם יותר מאחרים... אחח, מכושפות
~בירבור נוסטלגיה~

yael627

New member
נו... לפני.. 4-5 שנים בערך...

זה נחשב ישן... יואו אני זוכרת איך אהבתי את זה... ולא סלחתי להם כשהם הרגו את פרו... והחליפו אותה בקרציה השניה... וליאו היה כזה חמוווד
אכן חפירה...

פרו../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

דווקא פייג' ממש חמודה בעונה 4! בהמשך קצת פחות, אבל בעיקרון היא חמודה. בכל מקרה פייפר הכי מגניבה תמיד.
ליאוווווו. D:

yael627

New member
אף פעם לא אהבתי את פייג'...

ופייפר באמת הכי חמודה.. אבל גם פיבי סבבה

למעלה