סופשבוע

../images/Emo210.gif סופשבוע ../images/Emo210.gif

קודם לפני - רציתי לומר לכולן תודה כאן! על השיתוף , העזרה , התמיכה! כולנו כאן צריכות את זה ומחזקות אחת את השנייה
משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הקרוב-

pc girl

New member
:)

משהו טוב שקרה לך השבוע:בית,שופינג משהו רע שקרה לך השבוע:דייט, סיוט בבסיס אכזבת השבוע:אכזבת השנה-החייל שיר שלא הפסקת לשמוע:לפני שהלילה נגמר-ריטה תוכנית השבוע:איש משפחה סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:סופלה שוקולד יציאת השבוע:שופינג לפנים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:בסיס? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:לא רע תוכניות להיום [חמישי]-יוצאת עם חברות תוכניות למחר [שישי]-חברות תוכניות למחרתיים [שבת]-חברות תוכניות לשבוע הקרוב-בסיס

../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הפלאפון חזר מתיקון סופסוף
משהו רע שקרה לך השבוע: קצת אי וודאות בקשר לדברים , אבל הכל הסתדר
אכזבת השבוע: סבא וסבתא מעפנים
שיר שלא הפסקת לשמוע: בחור רגיש- דודו אהרון תוכנית השבוע: שמש
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: "סימפוניה" – מגדל שכבות של מוס שוקולד מריר, דפדפי שוקולד וגנאש שוקולד משובח. יציאת השבוע: אתמול - מופע סטנדאפ של דניאל אסייג
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הברית של בנדוד שלי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מאוווד
מה שלום החייל? עייף אך מאווושר מאווד
יוצא / סוגר? יוצא- מחר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבוע ו5 ימים תוכניות להיום [חמישי]-לארגן תיק לפגישה עם אהובי לשישי שבת
ולצאת עם חברות קצת ... תוכניות למחר [שישי]-לנסוע להיות עם החייל שלי
תוכניות למחרתיים [שבת]- להיות עם החייל שלי כמה שיותר
ועם המשפחה קצת .... תוכניות לשבוע הקרוב- חברות , להתארגן לבצפר ומקווה לראות את אהובי גם שבוע הבא אם לא יסגור

Miss KuChit

New member
עונה../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי מחו"ל וראיתי מלא אנשים שהתגעגעתי אליהם.
משהו רע שקרה לך השבוע: חזרתי מחו"ל? היה כ"כ כיף!
אכזבת השבוע: חברה טובה שלי. שוב.
שיר שלא הפסקת לשמוע: השיר פתיחה של "המפץ הגדול"
תוכנית השבוע: המפץ הגדול.
סרט השבוע: שרק החדש
ספר השבוע: האומן ומרגריטה
מאכל השבוע: המבורגר!
יציאת השבוע: בעיקר התנחלויות אצלי בבית D=
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
בע"ה בלי עין הרע מלח מים שום בצל טפו טפו טפו הוא יוווווווווצאאאאאאאא!!!111111
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: דרמתי אך נחמד.
מה שלום החייל? נחמד מאוד. היום היה לו מסע אז מחכה לשמוע ממנו איך היה.
יוצא / סוגר? ברור שסוגר. כאילו דה.
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני 4 שבועות. מצער ביותר.
תוכניות להיום [חמישי]- לפרוק סוף סוף מזוודות ולהתקשר לאמא שלו לשאול אם הם נוסעים אליו בשבת, ובערב כנראה לצאת.
תוכניות למחר [שישי]- בבוקר ללכת לקוסמטיקאית ובערב כנראה גלידה עם ידיד או מסיבה עם חברות. או שניהם.
תוכניות למחרתיים [שבת]-
כנראה לנסוע אליו לבסיס ולראות אותו סוף סוף!
תוכניות לשבוע הקרוב- למות מציפייה דרוכה ליום שישי, כפי הנראה
ואם ממש יהיה לי כוח לברר מה קורה עם העבודה שלי ולפתוח סוף סוף חשבון בנק.

Eden1818

New member
עונה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: השבוע טס, כמעט לא היה רגע משעמם :) משהו רע שקרה לך השבוע:חברה עיצבנה יותר מהרגיל ! אכזבת השבוע:החברה.. שיר שלא הפסקת לשמוע:wild world - cat stevens תוכנית השבוע:שני גברים וחצי :) סרט השבוע:מפריז באהבה .. חמוד ספר השבוע: מאכל השבוע:רביולי אלפרדו
יציאת השבוע:אתמול פאב טוב עם חברים שלא ראיתי הרבה זמן
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:חודשיים עם החבר ביום שישי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:כיףףף ומהררר ! מה שלום החייל?נשמע לי גמור יוצא / סוגר?מקווה לדעת בערב ..
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?יום שישי ל10 דקות תוכניות להיום [חמישי]-לצאת עם חברים לאכול או לשתות משהו במסעדה בחוף תוכניות למחר [שישי]-אם החבר בא אז איתו, אם לא אז שבת אצל אבא .. תוכניות למחרתיים [שבת]-כנ"ל תוכניות לשבוע הקרוב-לנצל את החופש עד הדקה האחרונה .

GrowingMadness

New member
יאללה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ... משהו רע שקרה לך השבוע: טחנתי גיוסים ושמירות כמו איזה בבון. אכזבת השבוע: השותפה שלי לתפקיד ממש אכזבה אותי
שיר שלא הפסקת לשמוע: מי הספיק לשמוע מוזיקה השבוע בכלל ): תוכנית השבוע: מלאמלאמלא ביס VOD החדש בטלוויזיה החדשה D: בעיקר סרוגים וכאלה. סרט השבוע:
ספר השבוע: סיימתי את 19 דקות! וואווווווווו איזה ספר מדהים! מאכל השבוע: פוטטוס של מקדונלדס
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הבנאדם השנוא עליי ביקום משתחרר! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר! מה שלום החייל? סבבה. בעיר הבירה. בלעדיי.
יוצא / סוגר? יצא. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ראשון שעבר. כייף שהוא יוצא כל סופש D: תוכניות להיום [חמישי]- ללכת לישון. יש עירה הבירה ונחשו למי אין איך להגיע? תוכניות למחר [שישי]- חבר! תוכניות למחרתיים [שבת]- כנ"ל.
תוכניות לשבוע הקרוב- שופינג עם אמא, שמירה, ובחמישי איזה בילוי משפחתי בבאולינג או משהו.

מלודי21

New member
עונה:

משהו טוב שקרה לך השבוע: השבוע עבר מהר! משהו רע שקרה לך השבוע: החום הבלתי נסבל הזה!!! אכזבת השבוע: אין שיר שלא הפסקת לשמוע: אין תוכנית השבוע: וויל וגרייס סרט השבוע: סטאפ אפ בקולנוע ספר השבוע: אין מאכל השבוע: קציצות יציאת השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרי... מה שלום החייל? בסדר יוצא / סוגר?יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים תוכניות להיום [חמישי]- לנוח אחרי עבודה תוכניות למחר [שישי]- אולי לצאת עם החבר תוכניות למחרתיים [שבת]- להיות עם המשפחה תוכניות לשבוע הקרוב- עבודה , עבודה ,עבודה !!!

החייל המצטיין שלי חזר הביתה../images/Emo99.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עבדתי הרבה! החייל שלי הוא המצטיין השבועי
אני כל כך גאה בו! משהו רע שקרה לך השבוע: אחותי התאומה התגייסה
אכזבת השבוע: אין שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: שולחן לחמישה
סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: עם חברה למקס ברנר:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מלא בגעגוע, אבל מהר! מה שלום החייל? טוב, אבל עוד לא ראיתי אותו! יוצא / סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יצא לפני שבועיים, אבל ביקרתי אותו ביום שבת. תוכניות להיום [חמישי]- עבדתי. תוכניות למחר [שישי]- להיות עם האהוב שלי. תוכניות למחרתיים [שבת]- כנל. תוכניות לשבוע הקרוב- לעבוד והדברים הרגילים.

0LoVe GiRl0

New member
אופס זה שלח לי לפני שהספקתי לכתוב

משהו טוב שקרה לך השבוע:שסיימתי כבר עם המבחן במתמטיקה שהייתי חייבת לעשות.. משהו רע שקרה לך השבוע:שאני יודעת שיכולתי לעשות אותו יותר טוב והזמן ממש הלחיץ אותי:S אכזבת השבוע: ניראלי המבחן :D שיר שלא הפסקת לשמוע:איןן.. תוכנית השבוע: הרווק בפעם האלף חחח סרט השבוע: סטאפ אפ בתלת מימד ספר השבוע:אין... מאכל השבוע: סושי כמו תמיד
יציאת השבוע: מפגש עם כמה חבר'ה מהכיתה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהחבר יחזור כברכר ולסוע לחברה שלא ראיתי מלא זמן! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר..טיפה משעמם מה שלום החייל? בסדר :) חמוד כמו תמיד יוצא / סוגר? סוגר:( מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?שבת שעברה .. תוכניות להיום [חמישי]- לעשות ת'מבחן,ללכת קצת לקניות ... תוכניות למחר [שישי]- אין לי שמץ עדיין תוכניות למחרתיים [שבת]- לסוע לבקר את אהוביי :) תוכניות לשבוע הקרוב- לסוע לחברה ואולי לפגוש את אהובי .. ולחכות שהוא יחזור

עונה :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי מחו"ל אחרי שבועיים, היה מדהים אבל בכל זאת התגעגעתי לארץ! :) משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם החבר אבל בסוף השלמנו.. שיר שלא הפסקת לשמוע: Getting’ Over You - David Guetta תוכנית השבוע: TLV- עושים את תל אביב סרט השבוע: הארי פוטר 6 ספר השבוע:
מאכל השבוע: שניצלים של אמא :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש את החייל אחרי חודש שלא נפגשנו! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה לי אחלה של שבוע במיוחד בגלל חו"ל :) מה שלום החייל? בסדר.. יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?נפגשנו לפני 3 וחצי שבועות תוכניות למחר [שישי]- לצאת לסרט עם חברות תוכניות למחרתיים [שבת]- לנוח, יום הולדת לאבא במסעדה תוכניות לשבוע הקרוב- להתארגן לקראת הבית ספר, ובסופש לנסוע ליפה שלי! סופ"ש נעים לכולן :)

וגם תורי הגיע ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי את מר חייל משהו רע שקרה לך השבוע: מת לי הפלאפון החמודי שלי, נרטב ואין סיכוי להחיות אותו
אכזבת השבוע: החייל המעצבן שלי שיר שלא הפסקת לשמוע: השיר של ריאנה ואמינם תוכנית השבוע: לא היה לי זמן לטלוזיה סרט השבוע: כנל ^^ ספר השבוע: לא קוראת ספרים.. מאכל השבוע: פיצה ובורקסים.. אחח השומנים.. יציאת השבוע: עבודה כל היום? :-\ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחץ מטורף בעבודה.. עצבים.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חמוד מינוס מינוס לצערי.. מה שלום החייל? הייתה לו השבעה בחמישי וחזר איתנו ביחד הביתה יוצא / סוגר? יצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שעתיים תוכניות להיום [חמישי]- הטקס השבעה שלו.. ולראות אותו תוכניות למחר [שישי]- אהמ כבר עבר, בידיוק חזרתי ממנו והוא כלכך עיצבן אותי ואני רותחת מזעם כבר שלוש שעות! תוכניות למחרתיים [שבת]- קצת שקט מהעבודה וממנו? יום לעצמי.. תוכניות לשבוע הקרוב- עבודה עבודה עבודה.. ואהמ אולי קצת זמן וכוח לצאת גם?

Harpush

New member
טובבב נו

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? מקטר קצת ומתבכיין יוצא / סוגר? סוגר שבת בשטח מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שישי שעבר תוכניות להיום [חמישי]- עבדתי תוכניות למחר [שישי]- והיום עשיתי סידורים, שופינג ויצאתי עם חברים תוכניות למחרתיים [שבת]- ומחרר אני בים ואז בעלהאש עם חברה וחבר שלה תוכניות לשבוע הקרוב- לעבור עוד שבוע בלי לדבר עם החייל ולנצל את השבוע כמה שיותר!

למעלה