ממפ.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifממפ.../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

מהיום.אני.בצאדDDDDDDD: *מתחרפנת* קיצר הדס העבירה אלי את ניהול צא"ד
בפינה,אני נותנת לכן דולי,ואתן אמורות לצייר אותה על בייס אחר.לא מעתיקים קופי,אפשר לשנות,להוריד ולהוסיף דברים^^ הפינה נפתחת יום חמישי פען בשבועיים^^ הדולי הפעם יש יעל[וליק],בייס מאפיצ'ו. [הוליז בשלוש הפעמים הקרובות לקוחות מפעם ששירשתן.מזמן.P:] תהנו^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gifלמה להקשות אבל../images/Emo7.gif

אני בחיים לא אוכל להתקרב לזה|עצב|

אבל../images/Emo54.gif

המטרה פה היא לא שתהיי באותה רמה או שתשתווי לזה אלא להראות איך אותם הבגדים יראו בסגנון שלך כי הרי לכל אחת יש סגנון שונה, אפילו במעט ופה זה בעצם להראות את הסגנונות השונים..ככה אני לפחות הבנתי את הפינה.

נׁעה

New member
טוב, אז ניסיתי...

נכון, יצא לי נוראי ומגעיל ואפילו לא מתחיל להתקרב למחשבה על להיות טוב כמו המקור, אבל, עממ, יש לי תירוצים
נו, ברצינות, אוף, ניצלתי את הדולי הזו כדי לנסות כל מיני דברים חדשים ומעניינים, אבל דברים חדשים ומעניינים לא תמיד יוצאים טוב. ועכשיו אין לי וגם לא יהיה לי כוח לשפר אותה, כי היא כל-כך לא הסגנון שלי שזה מייאש אותי לעבוד עליה. ומכיוון שכבר עשיתי אותה... נו, תירוצים. בייס אנג'י-צ'אן.

lady blak

New member
אמממ

אני עשיתי ושיניתי מכיוון שאני לא יודעת לעשות קוקיות וגם כי אני לא יודעת לעשות חצאית כזוו זה נחשב שעשיתי דולי עם שיער חלק ארוך עם פסים ורודים וחצאית מיני עם מעט כפלים במקום מה שאני לא יודעת כי עם כן אני ישרשר

נׁעה

New member
"לא מעתיקים קופי,אפשר לשנות,להוריד

ולהוסיף דברים"
ככה לפחות אומרת ההודעה הראשית. אז תפרסמי ונראה.

Stinki Winki

New member
עשיתי

בייס של נועה פאט לואי אחלה בייס
השיער קצת זוועתי אני יודעת החצאית קצת דוחה והגרביים טיפה מזעזעות אבל אני בטוחה שתסתדרו עם זה.
פלטות מקנדיבר

אפשר לתת תגובה?

הכחול נראה כאילו זה חלק מהחולצה הורודה. כאילו השרוולים והצוורון בכחול. תעשי קו מתאר כדי שיראה שזה ז'קט.

למעלה