מומלצי השבוע

../images/Emo210.gifמומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- הולכים לעודד את איריס בתכנית 'המצעד'? מסר לאומה- שבוע נעים לכולם

hila3000

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? את לא נורמלית מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? kelly clarkson - hear me עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- דרושה שותפה רווקה 2.. סרט טוב משהו שהרס לכם את השבוע- אממ.. סתם דברים בקטנות.. והתורנות רס"ר שתבוא עליי "לטובה" משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום חמישי? הולכים לעודד את איריס בתכנית 'המצעד'? לא..יש דבר כזה שהורס הכל שנקרא "צבא"
מסר לאומה- אל תעשו את הדבר הנכון. תעשו מה שאתם רוצים לעשות.

red butterfly

New member
../images/Emo204.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? אין מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? שירי גדנ"ע
משהו אחד שעשה לכם את השבוע- הגדנ"ע
משהו שהרס לכם את השבוע- הסוף של הגדנ"ע :( משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- כלום :/ הולכים לעודד את איריס בתכנית 'המצעד'? לא יכולה :/ מסר לאומה- גדנ"ע זה טוב

../images/Emo199.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? לא שמעתי איריס השבוע
מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? "נפלת חזק" של איפה הילד עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אריאלה מצטטת את במבי?
משהו שהרס לכם את השבוע- רוני ארדיטי משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- המ, שייצא הDVD של עברי. הולכים לעודד את איריס בתכנית 'המצעד'? לא, אבל אני אראה מהבית
מסר לאומה- אריאלה, תעשי לי פרפר
.

שבוע טוב!!

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? Anouk- Jerusalem עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמממ הר ברבורק איך שלא קוראים לו.. משהו שהרס לכם את השבוע- הודעה. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- חופשש =) הולכים לעודד את איריס בתכנית 'המצעד'? לא נראה לי.. מסר לאומה- לכו לישון

hadarisan

New member
מומלציםםםם קר לי

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? לא היית רשום מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? אין כמו האהבה שלך- דניאל סלומון עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ימי הולתד רולזזזז משהו שהרס לכם את השבוע- הזימון ביום רביעי בגלל המזג אוויר הנוראי... משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום הולתד של ויקה הולכים לעודד את איריס בתכנית 'המצעד'? לצערי לא הלכתי ..לימודים סאקס... מסר לאומה- שי איפה את?????????

t a h a t

New member
אני אני אני

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? לא היית רשום מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? בנני ובנוני יורדים במדרגות... (הבננות) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- דיסק- crazy town- darkhors נאמ נאמ משהו שהרס לכם את השבוע- ג'ינג'יות מטורפות משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אמריקאים באים :) הולכים לעודד את איריס בתכנית 'המצעד'? היא בתוכנית המצעד? מסר לאומה- אם יש לך ריכוז גדול של שומנים בתחת אז... חבל.

קצת באיחור אבל שיהיה..

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? אממ בחלומות מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? אמ The Way I Feel-12stones עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אמממממ אין משהו מיוחד משהו שהרס לכם את השבוע-אין דבר כזה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- לקנות מגבר לגיטרה חשמלית הולכים לעודד את איריס בתכנית 'המצעד'?היה כבר לא? מסר לאומה- עדיף שתשתקו ויחשבו שאת מפגרים מאשר שתדברו ותוחיכו את זה

למעלה