יום שישי

מיאו 179

New member
אחד השבועות היותר טובים :)

סיימנו עם בה"ד 7, הגענו לשלישות ברמת גן, זה נראה כמו אתר בניה! חחחח... מתחילה את הקורס ביום ראשון, הייתי מתאבדת אם לא חחח... צריכה לארוז לשבועיים האאאא

oO Barbie Oo

New member
לראשונה בחיינו, הוא נותן לי סיבה אמיתית

לאהוב אותו.
בום על המשכורת, באופן יחסי...

giraffeeeee

New member
יצאתי שו"ש אחרי 21 יום לא בבית.

שעתיים ביציאה + מקלחת פגשתי את אנני ברכבת חדרה + שופינג בית + לישון וא. ערב עבדנו על הסב"ש ועכשיו יוצאים

Unaffected

New member
מתה מעייפות

היינו בשוק ראש העין בבוקר,היה נחמד חזרתי הביתה,הלכתי לישון ועדיין אין לי כוח לצאת. בקטנה,יצאנו מספיק השבוע ..

FartherAway

New member
יום טוב כזה. :)

הוערתי מקדיחות בחדר של אחותי. זה מתחיל לחזור על עצמו, ואני לא אוהב את זה. בכל מקרה, היה קוסטה והיה ממש מצחיק. אח"כ שינסתי מותניים ומצלמה, ונסעתי על לילך כדי להכין איתה ועם דניאל קאפקייקס של מרתה סטיוארט... וחבל. הם לא הצליחו בכלל. היו ממש טעימים, אבל בכל מה שנוגע לאסתטיות ונופח.. לא עבד. בלילה הלכתי לפלמחים עם סהר וחבריה. היה ממש כיף! מדורה ופויקה, אנשים שונים... נהניתי. :) עכשיו גורר כמה שעות עם אסף במסנג'ר... היום יום חדש.

Anni Lupu

New member
ביקור אצל איילת!

היה ממש נחמד :) ממש במקרה עליתי על הקרון שהיא הייתה בו ברכבת, אז לא חיפשתי אותה יותר מדי. היינו בקניון חדרה, בבית שלה ישנו שעתיים שנ"צ, ובערב (או ליתר דיוק בלילה) לוסקי הגיע לביקור קצרצר.

Anni Lupu

New member
התנהגה ממש מגעיל שביקרתי אותה בפנימיה.

לדוגמא: בדרך לחדר שלה, מישהי שאלה אם אני השינשינית החדשה, ואמרתי שלא ושאני אחות של איריס, ואחרי שהילדה הלכה, אחותי אמרה לי "אל תדברי עם אפח'ד, אל תדברי בקול רם מדי.." והיו עוד דברים הרבה יותר מגעילים. זוכרת את הציור שציירתי לה אצלך בבית? הוא היה בתיק שלי, וכמעט שכחתי לתת לה אותו, אז אמרתי לה "איריס, אל תשכחי את הציור שציירתי לך", ובדיוק עברו שתי בנות לידינו, אז היא אמרה לי "תגידי לי, את רוצה שיחשבו שאני בכיתה א'?".

giraffeeeee

New member
פאק אם כל הכבוד שזאת אחותך

אני חושבת שהיא צריכה להפגש עם פסיכולוג.

למעלה