ב-ת-א-ב-ו-ן =]

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif ב-ת-א-ב-ו-ן =]

חח...סחטין מי שהצילח לא לשבור תצום [חח...איזה ניסוח....
] עוד 10 דקות א-ו-כ-ל-י-ם.................................. יאייייי!!!!!!!!!!!!! חח...סורי אבל ההתרגשות בעיצומה =]

../images/Emo20.gif לא נשברתייייייייי!~! וואי

היה ממש קשה.. אני חייבת לספר, מ12 בערך שהייתי באמצע המרכז, אני וכ-ל הילדים שהיו איתי התחלנו להתלונן על כאב בטן.. הצלחתי לחזור הביתה רק ב-2 כי החברות שלי לא רצו לחזור (ואני השתגעתי מכאבים).. חזרתי הביתה ולקחתי שני כדורים מקלים, כן, שתיתי מים, אבל זה היה לצורך נסיבות בריאותיות וזה לא נחשב... בקיצור, משתיים עד כמעט חמש אני התפתלתי מכאבים, הכדורים לא עזרו ואני חשבתי שאני משתגעת.. וההורים שלי כבר ממש חשבו על מיון.. ואז אבא שלי הכריח אותי לשתות תה, גרם לי להרגיש פי 100 יותר גרוע, ואחרי 10 דקות- הקאתי!~! (כן, כן- הקאתי את מים של מקודם) אחרי זה כבר הצלחתי לישון בשקט ובשלווה, והיום הזה היה נהדר! הייתי חייבת לחפור..

נשברתי אחרי 14 שעות ../images/Emo4.gif

הייתי אצל חברה עם כל הבנות...ורק 3 כולל אותי צמו... והם הכינו פסטה וזה..ואחת אחרי השנייה החברות שלי נשברו... ואתם קולטים אותי יושבת עם הצלחת..מחזיקה את המזלג ואיזה דקה פשוט רקב הסתכלתי על זה. לא נורא. למרות שרציתי להוכיח לעצמי שוב שאני יכולה (אחרי 3 שנים שצמתי על הסוף),אני יודעת שאני יכולה.יהיה בסדר
מקווה שעבר עליכן צום קל!! אל תגזימו ישר עם אוכל ותאכלו לאט!!!

בלרינה24

New member
שלוםםם

צמתי את כל הצום:) ואת רוב היום העברתי בבית הכנסת כי המשפחה שלי שומרת... אנחנו גם לא מדליקם חשמל וכו' איך היה לכם??

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif גמאני רוצה לחפור ../images/Emo9.gif

אז לא נשברתי.... =] [למרות שאני בן אדן שחייב לשתות הרבה הרבה הרבה הרבה] אבל בארוחה אחרי הצום כנירא שאת תחילת הארוחה [עוגת דבש ותה אצלינו] אכלתי ותשתית מהר מידי אז בקושי אכלתי אחר-כך הכל כי ממש כאב לי כל העיכול וזה... ואחר כך אכלתי מרק לאט יותר והרשגתי זוועה.... אז הפסקתי לאכול... והתחיל לכאוב לי הראש וקיללתי כל רגע בארוחה הזאת.... אבל לא נורא עבר=] ואני גאה בעצמי=] חחיחיחיחיח..... ח-פ-ר-ת-י

מורני666

New member
ממש לא נשברתי ../images/Emo60.gif ../images/Emo13.gif

כי ממש קל לי לצום!!
אפעם לא היה קשה לי ואפעם לא נשברתי... כשיצא הצום בכלל לא הייתי רעבה והכריחו אותי לשתות XD טוב בהתחשב בזה ששתיתי 2 קנקני מים שלמים לבד [!!] לפני שנכנס הצום XDD ולא בגלל שידעתי שאני הולכת לצום...אלא משום מה הייתי ממש ממש ממש צמאה!! יווו כמה השתנתי אחרי זה

mizid

New member
צמתי, התמותטתי והקאתי

היה זוועה אבל צמתי עד הסוף

לא נשברתי../images/Emo70.gifוואוו

פעם ראשונה שאני צמה. וה4 שעות האחרונות עברו כמו נצח
העיקר שזה נגמר וטחנתי כמו פרה

למעלה