R rockninja New member 12/1/03 #6 קיקס! לא קוויקס! קפטן תחת דחף לכם בצל לבית שחי או מה? Qix- The Power is a cube קיקס- דה פאוור איז אה קיוב ככה מבטאים את זה, סופרים
קיקס! לא קוויקס! קפטן תחת דחף לכם בצל לבית שחי או מה? Qix- The Power is a cube קיקס- דה פאוור איז אה קיוב ככה מבטאים את זה, סופרים
S Stinkin Fish New member 12/1/03 #7 המבורגר? מסכים! בקשר וקפטן עכוז - נראה לי שהוא סובל ממוגלה במפשעה! סתאם עכוזי, הכל בצחוק!
O or001 New member 12/1/03 #11 יש חוק בשפה האנגלית שאומר שאחרי Q חייב תמיד לבוא U כמו במילים: QUEEN, QUOTE, QUEER לכן זה Quix ולא Qix
יש חוק בשפה האנגלית שאומר שאחרי Q חייב תמיד לבוא U כמו במילים: QUEEN, QUOTE, QUEER לכן זה Quix ולא Qix
S Stinkin Fish New member 12/1/03 #12 האנגלית יכולה לדרוש לשלומי! אבל אני לא יענה לה!!! מה איכפת לי מהחוקים של האנגלית???? סתכל על איך שכל הראפרים הכושים מדברים!!!! נראה לך באמת שזוהי האנגלית עם כל החוקים?!
האנגלית יכולה לדרוש לשלומי! אבל אני לא יענה לה!!! מה איכפת לי מהחוקים של האנגלית???? סתכל על איך שכל הראפרים הכושים מדברים!!!! נראה לך באמת שזוהי האנגלית עם כל החוקים?!
R rockninja New member 12/1/03 #15 אני מצטער לומר לך אבל זה לא מאנגלית פשוט אנחנו בוחרים לכתוב את זה באנגלית. זה כמו שיש מילים לועזיות שכותבים בעיברית שבפעמים רבות נוגדות את החוקים של שיעור לשון (למשל דגשים במילים לא מעוברתות נדמה לי או משהו כזה). לכן זה בסדר.
אני מצטער לומר לך אבל זה לא מאנגלית פשוט אנחנו בוחרים לכתוב את זה באנגלית. זה כמו שיש מילים לועזיות שכותבים בעיברית שבפעמים רבות נוגדות את החוקים של שיעור לשון (למשל דגשים במילים לא מעוברתות נדמה לי או משהו כזה). לכן זה בסדר.
L lr333 New member 12/1/03 #9 קיבלתם עוד רמז לדיסק החדש שיוצא בקרוב שימכר במכירה מוקדמת במאד מן והפעם זה לא גולאש
R rockninja New member 12/1/03 #10 ../images/Emo78.gif ../images/Emo94.gif ../images/Emo72.gif *האמ* *המטבח* *האמ*