Our SuperNatural crazy Weekend

to the end1

New member
../images/Emo252.gifהתכוונתי לקרוע את הבגדים שלי ולתת לו

מה שהוא רוצה..

to the end1

New member
../images/Emo252.gifברור עוד מדוסון קריק...?ככה קראו לזה חחח

אבל ג'ראד מקום ראשון

Ayelet 363

New member
מסכמת

שיר השבוע שלך: Idina Menzel- Defying Gravity Glee (Lea Michele and Chris Colfer)- Defying Gravity Nothing Suits Me Like a Suit - הקאסט של "איך פגשתי את אמא", בעיקר ניל פטריק האריס שירים מהסרט Dr. Horrible's sing aling blog אכזבת השבוע שלך: המחשב לא התחבר לי לאינטרנט במשך שלוש שעוץ, כאשר הייתי ערה מוקדם וקיוויתי להתעורר מוקדם בשביל האינטרנט. גאוות השבוע שלך: אין. אבל הייתי בחוף הים אחרי שלא הייתי בו יותר משנתיים, והיה ממש כיף. חטא השבוע שלך: הייתי עצבנית על הרבה דברים, התמכרתי יותר מדי לבאפי כך שהשתלטתי על המחשב. ציטוט השבוע שלך: אין. יציאת השבוע שלך: מצטערת, אין. ספר\סרט\סדרת השבוע שלך: ספר- כרגיל, סרט- Dr. Horrible's Sing Along Blog, סדרה- באפי קוטלת הערפדים!!!, צ'אק פלאש פורווארד. איש השבוע שלך: ניל פטריק האריס שאלת השבוע: *אתה\ת מחכה בהתרגשות לחגים או סובל\ת אותם בשקט? כשלמדתי חיכיתי בהתרגשות. כרגע אני מחכה רק לאוכל של החגים, אם יהיה אצלנו. ציפיות לשבוע החדש: לראות עוד הרבה פרקים של באפי. כן, אין לי ממש חיים עכשיו.

ANGELUSPIKE

New member
שבוע טוב ושנה טובה לכולם

שיר השבוע שלך: השיר של עידן עמדי "עכשיו" אכזבת השבוע שלך: עוד שבוע ללא עבודה. גאוות השבוע שלך: אני מכין את כל סעודת ראש השנה. חטא השבוע שלך: כמו אכזבת השבוע. ציטוט השבוע שלך: כשצ'אק נוריס עושה שכיבות שמיכה, הוא לא מרים אץ עצמו למעלה הוא מוריד את כדור הארץ למטה - עוד אחד מציטוטי צ'אק נוריס המופלאים. יציאת השבוע שלך: עוד לא הייתה, אבל זכיתי בשני כרטיסים לסרט של לריימיק של צוות לעניין מתפוז, אז זה יהיה יציאת השבוע שלי. ספר\סרט\סדרת השבוע שלך: סוחן צחוק, כוכב נולד ופרקים ישנים של האוס בהוט 3. איש השבוע שלך: האחיניות שלי. שאלת השבוע: למממממממממממממה? *אתה\ת מחכה בהתרגשות לחגים או סובל\ת אותם בשקט? רואי לאהוב חגים. ציפיות לשבוע החדש: שיהיה חג נהדר.

G Baby

New member
אתה מכין לבד? ../images/Emo2.gif

שם הרבה על הכתפיים שלך..אוהב לבשל?

ANGELUSPIKE

New member
זה המקצוע שלי, אז כן

רק חבל שאני לא מצליח למצוא עבודה בתחום, ובעניין של הרבה עבודה, התחלתי כבר אתמול ואני מחלק את העבודה ל 3-4 ימים, ככה שעומס קצת יורד ממני.

G Baby

New member
מגניב!

שיהיה בהצלחה! גם בחיפוש עבודה וגם בבישול לחג

alonback

New member
דווקא אחד הצ'אק נוריסים החלשים

יש הרבה יותר מצחיקים

ANGELUSPIKE

New member
אם תשים לב לשעה שהודעה נכתבה

אז אולי תבין למה זה המשפט היחידי שמצאתי באותו רגע.

משי22

New member
פשוט חייבת לפרוק

דודו אהרן זמר השנה רוני דלומי זמרת השנה "תגידו לה" ש י ר - ה ש נ ה - ש ל - ש נ ת - ת ש " ע !
(מצטערת אם זה פגע במישהו, אבל אני עדיין מזועזעת ומעוצבנת מהתוצאות. אולי המצעד של גלגלצ ישפר במשהו את המצב, למרות שאני לא ממש בונה עליו).

G Baby

New member
מה? איך??

יש מספיק זמרים טובים..איך שני אלה ניצחו? עד כמה שאין לי בעיה איתם, ואני גם שומעת שירים שלהם אבל מפה עד זמרי השנה? לא ברור. איכשהו יש לי הרגשה שמצעד של גלגלצ יניב תוצאות שונות..אני מקווה..

משי22

New member
בדיוק!

אני מחבבת את רוני דלומי ואפילו שמחתי בשבילה כשהיא נצחה שנה שעברה, אבל לא יכול להיות ששנה אחרי כוכב נולד, כשהיא הוציאה בסך הכל שני שירים נחמדים אבל לא מיוחדים, היא הפכה כבר לזמרת השנה! במיוחד שהיו מספיק מעומדים ראויים אחרים- אפרת גוש וקרולינה שתיהן הוציאו יופי של אלבומים השנה, והן פעילות ויוצרות *קצת* יותר ממנה. לרוני יש זמן, אולי עוד כמה שנים, עם הניסיון ועם הדרך, היא תהיה זמרת נהדרת ויגיע לה, אבל למה עכשיו??? דודו אהרן זה עניין של טעם. הוא לפחות הוציא אלבום והופיע והכל. אני לא אוהבת את המוזיקה שלו, ובעיני היו שירים הרבה יותר טובים מאשר "תגידו לה" השנה, אבל אי אפשר להתכחש לדרך שהוא עשה.

G Baby

New member
אני הצבעתי לקרולינה ../images/Emo13.gif

ממש מגיע לה! מסכימה עם כל מה שרשמת! ועם הקטע של דודו אהרון, מודה שלא בדיוק עקבתי אחרי מעלליו, אבל אחרי שראיתי איזו כתבה שעשו עליו בחדשות הגעתי למסקנה שהוא עבר המון, ואולי(?) מגיע לו..

משי22

New member
גם אני!

ולסנדרסון בתור זמר השנה. לא שחשבתי שיש לו סיכוי, אבל אני באמת ממש אוהבת את האלבום החדש שלו. דודו אהרון- כמו שאמרתי, אני לא אוהבת את המוזיקה שלו, אבל הוא בהחלט כיכב השנה בכל מקום. הבחירה שלו קצת יותר הגיונית מאשר של רוני דלומי.

ANGELUSPIKE

New member
תגידו לה שיש

פורום שלוהט כמו אש שרק מחכה שתכנס אליו תגידו לה שעל טבעי זה הכי מגניב ודין סאם נוסעים באימפלה וזה הגרסה שלי פורום על בעי לשיר של דודו אהרון
.

למעלה