Our SuperNatural crazy Weekend

to the end1

New member
../images/Emo21.gifOur SuperNatural crazy Weekend../images/Emo72.gif

*לפני שאני מתחילה עם הסכמ"ש אני רוצה להגיד תודה למשתמשת דנה,שעזרה לי לשנות ולרענן את הפינה הזאת. הפינה הזאת סוחבת כבר המון זמן כאן אז אם יש לכם רעיונות לשאלות חדשות שאני יוכל להוסיף בסכמ"ש הבא תשלחו לי מסר, ואני מבטיחה שאני יכניס אותם בשבוע הבא כדי שלא תשתעממו מהפינה. זהו ועכשיו לסכמ"ש:
שיר השבוע שלך:
אכזבת השבוע שלך:
גאוות השבוע שלך:
חטא השבוע שלך:
ציטוט השבוע שלך:
יציאת השבוע שלך:
ספר\סרט\סדרת השבוע שלך:
איש השבוע שלך:
שאלת השבוע: *אתה\ת מחכה בהתרגשות לחגים או סובל\ת אותם בשקט?
ציפיות לשבוע החדש:

lilith93

New member
סכמ"ש ראשון שלי מהלימודים

שיר השבוע שלך: high way to hell אכזבת השבוע שלך: שבסוף לא היה שביתה.. למרות שזה היה ברור שלא יהיה... גאוות השבוע שלך:קיבלתי במבחן בתולדות אומנות 80 שכמעט כל הכיתה קיבלה מתחת ל70 חטא השבוע שלך: .... ציטוט השבוע שלך: יציאת השבוע שלך: בצפר נחשב?? ספר\סרט\סדרת השבוע שלך: ספר-אין, סרט-טורמינייטור התעוררות,סדרב- בנות גילמור,CSI, הפיג'ומות (עונה 6) איש השבוע שלך:המורה שלי לתולדות האומנות... רן גולן שאלת השבוע: *אתה\ת מחכה בהתרגשות לחגים או סובל\ת אותם בשקט? סובלת בשקט.. אני לא מתה על חגים או אל סבא וסבתא שלי אז אני מעדיפה לסיים תחגים מהר.. ציפיות לשבוע החדש:שיהיו ימים קצרים בבצפר (מה שלא יהיה, כל יום עד 4 ככה :() ושלא ייתנו יותר מידי שיעורי בית...

../images/Emo224.gifלהלה ^-^

שיר השבוע שלך: 30seconds to mars - end of the beginning
אכזבת השבוע שלך: תיכון. גאוות השבוע שלך: תיכון. חטא השבוע שלך: אני לא חוטאת,אני כופרת
... ציטוט השבוע שלך: שיעור "לשון"..משחקים ארץ עיר ובזוגות חיה בו'... אני:"ויאגרה" גלי:"אבל זה לא חיה" אני:"אבל זה מחיה!" יציאת השבוע שלך: ת"א.יום לפני פתיחת הלימודיייייים!@# היה כ"כ כיייף!. ספר\סרט\סדרת השבוע שלך: ארמגדון
אני לאהוב את ברוס. T^T איש השבוע שלך: טימי קלהר,אני פשוט מאוהבת. ראיתי סירטון שמעריצים הביאו לו מתנה,והוא פשוט חיבק אחד אחד מהם!!!!!!!! ולא דילג אל אף אחדדדד~!#!@ שאלת השבוע: *אתה\ת מחכה בהתרגשות לחגים או סובל\ת אותם בשקט? תמיד סבלתי,תמיד אסבול...לפחות פעם המשפחה לא הייתה מפורקת. ציפיות לשבוע החדש:לסיים בצפר T-T אני עדיין נשארת נאמנה לי ולטימי

G Baby

New member
איזו תמונה חמודה ../images/Emo99.gif

הבחור לא יכול היה להוריד את המשקפיים שלו?
והסרט!! איך יצא לך לראות אותו השבוע?

כהה../images/Emo99.gif

הוא,אבל היי...בתמונה הקודמת הוא היה עם משקפיים וזקן אז ריספקט
היה סרטיי מחווה לברוס וויליס בהוט (גולד?13? רייט?) וזה היה שם *~* יש בטח שידור חוזר...סרט פשוט מדהיים
...ומתסכל.

G Baby

New member
הוו שינוי מרענן ../images/Emo13.gif

כל הכבוד לכן!
שיר השבוע שלך: Sugababes, Sting and Craig David - Shape of my Heart & Rise and Fall. שילוב מגניב שמצאתי ביוטיוב..התמכרתי אליו..
אכזבת השבוע שלך: פינה קולדה לא כזה טעים כמו שזה נשמע
גאוות השבוע שלך: החלטתי מה ללמוד!
חטא השבוע שלך: הסטייק המטורף שאכלתי בחתונה. אושר גדול!
ציטוט השבוע שלך: מי שלא אוכל בשר לא יודע הנאת חיים מהי
יציאת השבוע שלך: (רק אני חשבתי שהכוונה למשהו שאמרתי/עשיתי?) חתונה של חברה..
ספר\סרט\סדרת השבוע שלך: ההרצאה האחרונה- ספר מעורר השראה ללא ספק, סיימתי אותו עם דמעות בעיניים. מומלץ בחום \ כלבים נגד חתולים \ Wipeout - אני לא יכולה זאת פשוט תוכנית ענקית
איש השבוע שלך: הפסיכולוגית שעזרה לי למצוא פחות או יותר את הכיוון ללימודים.
שאלת השבוע: *אתה\ת מחכה בהתרגשות לחגים או סובל\ת אותם בשקט? אוהבת אוהבת אוהבת! כמה אוכל של אמא!!
ציפיות לשבוע החדש: לבלות עם המשפחה בחג ולאכול אוכל טעים שיש רק פעם בשנה (איזו שמנה יצאתי בסיכום הזה
) לסיום, תמונה מגניבה מהכנס בונקובר

שניה,אז מה החלטת ללמוד ../images/Emo6.gif?

אוכל זה הדבר היחידי שטוב בחגים!!#!@ חוץ מהחגים עצמם והחופש...:)

G Baby

New member
חופש זה כל מה שיש לי..

בזמן האחרון
ופוייהה שלא קראת שכבר עניתי על השאלה הזאת למשי
ולשאלתך, יחסים בין-לאומיים ואנגלית

../images/Emo224.gifפויה,אריאל,פויה! ../images/Emo191.gif

היי.לפחות אני לא מצוטטת לשיחות של אחרים *ט'חח* יאא מגניב,אנגלית *-* איך באלי.רק.אנגלית. אני לאהוב אנגלית! *-* גם לא צריך הרבה יחידות במת' XD

G Baby

New member
איך שכחתי..

אכזבת השבוע הרצינית היא ללא ספק התיקו שריאל הוציאה במשחק הראשון של העונה
כנראה ממש הדחקתי את הביזיון הזה...

לייק בטירוף על התמונה ../images/Emo6.gif

וכן יצאת דבה..אבל את לא אז זה בסדר
ולא רק את חשבת שיציאת השבוע זה משהו שאמרת, טוב שאני קוראת קודם מה כתבתם לפני שהייתי עושה פאדיחות..

משי22

New member
סכמ"ש אחרון שלי מהלימודים

או לפחות מסמסטר קיץ
שיר השבוע שלי: אהבה קצרה
אכזבת השבוע שלי: הציון שקבלתי בש"ב באקראים (והבושה מעצמי שאני אשכרה מתאכזבת ממשהו שקשור ללימודים)
גאוות השבוע: פחח. אין כזאת.
חטא השבוע: אה, זה קל. השעות שבזבזתי בלראות סדרות במחשב במקום לעשות משהו חיובי, כמו למשל, לישון. והסדרות האלה אפילו לא מעניינות אותי. (מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה מעניין בסמולוויל? מתי כבר על טבעי יחזור?
)
איש השבוע: חברה שלי, שהיה לה יומולדת אתמול. מלא מזל טוב
שאלת השבוע: בטח מחכה! החגים זה החגים הכי שווים!
ציפיות לשבוע החדש: סוף שבוע הזה מגיע החופשששש

משי22

New member
זאת הייתה שאלה רטורית...

התאריך הזה כבר מזמן אצלי ביומן

../images/Emo224.gifאני עמה,עד עכשיו לא עלית על זה? ../images/Emo3.gif

להיות ערה בשעה 21 זאת האטרקציה חדשה!

NO THAT CRAZY BUT..

רניתוש, בכיף
טוב מזהירה מראש שהחיים שלי לא כאלה מעניינים אז כרגיל עד שמגיע הסיכום אני שוכחת כבר מה עשיתי השבוע..נראה לי שאני צריכה לרשום ישר שקורה משהו מעניין
שיר השבוע שלך:
the click five- i quit, שיר חמוד אכזבת השבוע שלך:
שלא יצא ללכת לקניון עם חברותיי..בא לי בגדים חדשים! גאוות השבוע שלך:
אני מושכת את הצפייה ב3 פרקים אחרונים של מופע שנות ה70 כבר 3 שבועות?
סתם נו נשארו 2.. חטא השבוע שלך:
אכלתי הרבה שוקולדים אני מניחה..לא יודעת לא הרגיש לי ממש מוגזם
ציטוט השבוע שלך:
בחתונה של בנדוד שלי אני ואח שלי דיברנו עם מישהו מהמשפחה והבן שלו בן ה7 והילד אמר שיש בנות מעצבנות אז אח שלי אמר "אני גם חושב שבנות הם מעצבנות" והאבא שלי הילד אמר "תשמע אני מתחיל להיות מודאג לגבייך" חחחח הוא כבר התחיל לחשוב שאחי גיי
יציאת השבוע שלך:
החתונה של בן דוד שלי ספר\\סרט\\סדרת השבוע שלך:
כוכב נולד- היה נחמד הגמר..מגיע לדיאנה למרות ששלושתם היו טובים.. איש השבוע שלך:
נגיד שידיד גיי לשעבר שלי שחזרתי לדבר איתו שאלת השבוע: *אתה\\ת מחכה בהתרגשות לחגים או סובל\\ת אותם בשקט?
איכשהו שאני תמיד מחכה בהתרגשות לחגים..אני אוהבת..אבל תמיד בחג עצמו יש משהו שמאכזב אותי, שציפיתי ליותר טוב..אני מחכה לאוכל של סבתא ולצחוקים עם אח שלי ציפיות לשבוע החדש:
שיעבור הזמן מהר עד יום רביעי ושיהיה חג מוצלח

G Baby

New member
חולת מתוק ../images/Emo6.gif

ואיך לא סיימת עדיין את מופע שנות ה-70??? חתיכת סחבת...

to the end1

New member
../images/Emo252.gifדנה איזה תמונה שמת!

לקרוע את הבגדים עכשיו או אח"כ?! ולא הבנתי ידיד שלך גיי או שקוראים לו ג'יי?

חחחחחחח בננות ../images/Emo6.gif

רניתוש, כן הוא גיי..והוא לא כזה ידיד אנחנו הרבה זמן לא בקשר פשוט מדברים שוב..חח והתכוונת לקרוע את הבגדים של ג'נס אני מקווה..
(איתך אי אפשר לדעת) ונושה, כן נו אני מתקשה להיפרד מהסידרה (למרות שהעונה האחרונה באמת היתה מעפנה)..אני גם ממש מקווה שקלסו ואריק יהיו בפרק האחרון ואני מושכת את הזמן למקרה שאתאכזב..(לא לגלות לי!)

למעלה