mAmA Off

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם זה לא כתוב שלב אחרי שלב אחרי שלב, אני אפילו לא מנסה. מכה פשוט מכה במטבח.

אילתית 2

New member
לא מכירה את המתכון מניסיון אישי

ראיתי אותו גם ורוצה לנסות אבל גם חששתי לגבי האורז..איך לא יתייבש וכו... מה שכן זמני וטמפ' של התנור שונים מאחד לשני ...אז נראה לי שהטעות היחידה...היא שלא הפרעת לו ולא הצצת...בטח היה חסר נוזלים...אז מציצים מוסיפים נוזלים לפי צורך...אבל שוב זה רק מה שעולה לי בראש כי עוד לא ניסיתי את המתכון...

tomer2007

New member
../images/Emo6.gif הזכרת לי מישהי מקרוב..אולי קרוב מדי

היו חסרים לך נוזלים אני גם הייתי שמה על חום גבוה יותר כל עוד זה מכוסה ומורידה ל180 לחצי שעה האחרונה כשזה בלי הכיסוי אלומיניום

זאתי2

New member
מנסה....

אני בדרך כלל מבשלת קצת את התפו"א לפני התנור, הם יוצאים יותר טוב ככה התנור היה על טורבו? כי עדיף על אפייה רגילה, בטורבו לוקח הרבה יותר זמן אולי צריך לבשל את האורז יותר אני לא אוהבת להעביר לגריל, זה סתם צולה מלמעלה, עדיף להשאיר עוד זמן עם האפייה בעיקרון נשמע לי שהעוף לא היה מספיק זמן בתנור, זה הכל.

לא השתמשתי בטורבו, אבל אולי הגריל

הרס באמת את האורז, כי היה ממש אוטוטו ממוכן והעברתי אותו עם המים שנותרו. אני באמת יבשל את התפו"א בפעם הבאה. תודה מותק

אולי כדאי לבשל את תפו"א כמה דקות

לפני שמכניסים לתנור. העוף שלם? או חתוך?

../images/Emo6.gif לאאאא הוא תנור טוב.

(עושה חמין חבל על הזמן). נראה לי שאולי באמת לא היו מספיק נוזלים.

בפעם הבאה תשימי את הכל בשקית קוקי

...את יכולה גם את האורז אבל אם לא בא לך שהכל יהיה מיקי-מאקי אז את יכולה להכין את האורז בסיר על הגז (רגיל) . לא לשכוח את השקית קוקי לקשור בשרוך שמגיע עם השקית ולעשות חורים לאחר שהכל מונח במקומו. ככה העוף לא יתייבש, לא יישרף, לא ידבק , לא ישאר חי... בתיאבון

בוליפלג

New member
../images/Emo2.gifממש לפני חצי שעה הוצאתי 'כזה' מהתנור../images/Emo2.gif

יצא סופ-סופי-סופני
ולדעתי הפקשוש הוא כיוון שהשתמש ב'גריל'. נראה לי שעדיף להשתמש באופציית 'תנור' או 'טורבו'.(אני עשיתי בטורבו) למה, אבל למה אני בדיאטה???
...

א ג מ י ם

New member
../images/Emo2.gif עשית הכל נכון

לא יודעת למה לא יצא לך המתכון הזה מצליח ממש לכולם והוא מעדן ואגב אתמול המתכון הזה זכה בתחרות המתכונים של תפוז אני מזמינה אתכם אלינו לארוחת שישי

איזו ממל'ה את../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זו לא את זה אני
את מתכתבת עם בחורה שלקח לה 5 ניסיונות עד שהצליחה להכין מוס שוקולד. אחת שכל הבישולים ההתחלתיים שלה (בקנדה בעיקר), יצאו מרק, במקום עוף עם קישואים יצא מרק קישואים עם עוף (מאיפה אני אמורה לדעת שקישואים מוצאים נוזלים???
), מרק פלפלים ממולאים, וכו' אני לא מתייאשת, ואני יעדכן אותך בנסיון הבא

למעלה