mAmA Off

../images/Emo69.gif../images/Emo71.gifמה עשיתי לא בסדר??../images/Emo10.gif

סליחה שלא שרשרתי מנהלות שלי. שמתי תפו"א בתבנית ותיבלתי שמתי אורז חצי מבושל (עם המים) פטריות מטוגנות עוף מתובל הוספתי כוס וחצי מים עטפתי יפה והכנסתי לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות שעה ו 5 דקות זה ישב שם, לא הפרעתי לו, לא הצצתי, הייתי ממש ילדה טובה. ואז הוצאתי את הנייר, שמתי גריל לחצי שעה.............. יצא לי עוף שלבפנוכו שלו יכלו להועיל עוד כמה דקות טובות, אורז ששכבתו העליונה התייבשה, ותפו"א שלא היו מביישים אף אבן או סלע, קשים, מה זה קשים!!! איפה טעיתי????

על פניו נשמע שהכל נעשה בסדר.

אולי הזמנים של התנור שלך שונים? אולי לא מספק מים? לא יודעת להגיד לך

mAmA MiSiSiPi

New member
../images/Emo10.gif זה ממש ממש עצוב

שבעלי דירות לא נותנים לנו אפילו לראות את הדירה להשכרה ברגע שאנחנו אומרים שיש לנו כלב.

אם הם היו יודעים שיש בניא אדם

הרבה יותר מלכלכים מהחיות התמימות האלה. מחזיקה לכם אצבעות

יה-יה

New member
מה שאנחנו עשינו

פשוט שכחנו להגיד. כש"עלו" עלינו, אמרנו בתמימות השמורה לבוגרי בית צבי- "אה, כן, יש לנו כלב, לא אמרנו?" וידוי: יש לנו שתי כלבות...

tamamitt

New member
מכירה את הבעיה

אבל אז נכנס לפעולה כוח השכנוע. חשוב לשאול למה לא רוצים כלבים. חלק יגידו לא וזהו ועיזבו אותי מזה - אז עוזבים. חלק יגידו בגלל הנזק - זה פתיר לחלוטין - אתם מתחייבים בחוזה או נותנים שטר חוב או משכנעים שאפשר לסמוך עליכם שכל תקלה שנגרמת ע"י הכלב אתם תתקנו. בעלת הבית הנוכחית שלי - אישה מבוגרת, גרה מעלינו - לא רצתה לשמוע על זה. שאלתי למה? היא אמרה שמפריע לה הרעש. זה לקח לי עשר דקות של שכנוע והסברתי לה שגולדנים לא נובחים (זה לא תמיד נכון, אבל שלנו באמת לא נובחים). התחייבתי שהיא תוכל להעיף אותנו משם אחרי שבועיים נסיון אם יהיה רעש (היא ויתרה על זה). גם הצעתי להביא אישור מהשכנים הנוכחיים שלנו שאין נביחות. היא כמובן מאוד אוהבת אותנו וחוזרת ואומרת שאכן אין רעש מהכלבים. בקיצור - חשוב לציין את זה לפני שרואים את הבית כדי לחסוך לכם נסיעות מיותרות, אבל לא זה לא תמיד סוף פסוק. בהצלחה

tiger mom

New member
איפה טעית?????

ניסית לבשל!! זו אצלי תמיד הטעות. במסעדות אני טועה פחות

למעלה