../images/Emo21.gif ../images/Emo21.gif ../images/Emo21.gif ../images/Emo21.gif

לא מצאתי כותרת מתאימה.. מצטער.. בכל אופן, לפני פרסום הציונים, רק רציתי להגיד כמה דברים.. תודה!!! זהו.. לא משנה מה הציון שלי יראה, אני יודע שבזכות הפורום הזה הציון שלי עלה ב50 נקודות לפחות.. ואני לא מגזים.. בזכות הפורום הזה הגעתי לרמות פרפקציוניסטיות בכמותי.. אוצר המילים שלי הועשר פלאים.. וגם החשיבה הפ.ט.לית שלי.. לסיום, אציין שהיה לי מאוד כיף להיות פה.. וגם מאוד מועיל.. לא רק שהיה לי כיף לעזור לאחרים לפתור תרגילים, זה גם עזר לי מאוד.. הציונים יתפרסמו בקרוב, ואני מקווה מאוד לעבור את ה700.. גם אם כן, גם אם לא, לקחתי על עצמי פרוייקט לעזור לידידה שלי להוציא את המקסימום ציון שהיא יכולה.. בהתנדבות.. (היא תכין לי אוכל.. להלה) ככה שגם אם לא עברתי, כשאגש שוב יהיה לי פחות קשה עם החזרה ללימודים.. אני מקווה.. אוסיף ואציין שאני לא עוזב את הפורום, יש פה אחלה חבר'ה ואווירה, למרות חוסר הבשר המטוגן.. :/ אז יאללה, שיהיה בהצלחה לכולנו ושכל אחד ישיג את הציון הנדרש לו ושנאכל המון :) בתאבון..

רויטל16

New member
לא נכון

זה היה ההימור שלי!!
אתה הימרת על ה-6.2.06...[או משהו כזה] זוכר?

בוש לך!

יש לך מזל שאכלתי עכשיו ציזבורגר, אחרת הייתי מאוד עצבני.. חוץ מזה גם יש לך שם יפה, אז נסלח לך.. אבל בכל מקרה, אם את אומרת שאת הימרת על היום.. והרי היום כלום לא קרה.. אז הפסדת, לא? זה אומר שאת צריכה להכין לכל חברי הפורום פרגיות בדבש.. יאללה לעבודה :)

רויטל16

New member
../images/Emo12.gif

אופס!! לא שמתי לב שהשרשור הזה התחיל אתמול!! הסתכלתי רק על התאריך.. אז חשבתי שהתכוונת למחר. אז עדיין לא הפסדתי
צ'יזבורגר? יאק פרגיות בדבש?? עוד יותר יאק. אם כבר, נכין לך פיצה

שווווו??

איך אפשר להעדיף פיצה על פרגיות בדבש?? זה לא אוכל אם אין בזה בשר.. ועוד בשר.. ועוד בשר.. נו באמת.. בפיצה יש גם מלא שמן.. חח אבל לא אתנגד לטעום קצת מפיצה ביתית.. לכי על זה.. :)

רויטל16

New member
חחח...

בבקשה... +
לתיבול לא לאכול עד מחר!! אני יודעת שזה נורא מפתה, אבל ההימור הוא על מחר..

תודה, היה בנז.. פשוט שף את.. ../images/Emo71.gif

אבל לא לאכול עד מחר?? מה אני בצום?? :) ויהיה נחמד אם יהיה מחר.. נמאס כבר ששואלים אותי "נו מה עם התוצאות? מה עם התוצאות??" דודה של כולם.. חח

Tony Reyes

New member
היי! היי!

אל תחשוב שאתה הולך מפה כל כך מהר! לא לפני דצמבר זה בטוח! בינתיים תוכל הרבה בשר ותהיה מוכן לעזור לדצמברים! I'll be gone 'till December..

slashon1

New member
כנראה גם היום אין ציונים ../images/Emo190.gif

בא לי להרוג את המרכז הארצי מי ישמע מה כבר יש להם לעשות

tttttttttt1

New member
למה נראה לך שהיום לא יהיו? למה אחרי

השעה 12 כבר לא מפרסמים ציונים?!?!? כולה 3 עכשיו...יש סיכוי שזה יהיה היום עד 5 ככה...

tttttttttt1

New member
פסיכומטרי ראשון שלך?

אני לא מבין מה הבעיה-מה לא יכול להיות שיפרסמו ציונים בשעה 5 בערך? למה אם עברה השעה 12 בצהריים כבר כולם קובעים שלא יהיו ציונים..לא אמרתי שזה חייב להיות היום...אמרתי שיש סיכוי...באותה מידה זה יכול להיות מחר [נגיד] בשעה 5.!!!

1234191

New member
חחחחחחחחחחחחח נכון

אבל לחשוב שהציונים יגיעו תוך שעה שעתיים פירושו לבדוק שוב תוך שעה שעתיים.... ואם הציונים יתפרסמו בעוד שבוע?? זה באמת משנה אם זה יכול להתפרסם לפני או אחרי 5? חחחחחחחחחחחח

בדיוק באתי לשאול

מתי מפרסמים.. ידיד שלי אמר לי שהיום.. אבל אני רואה שלא.. =/ למישהו יש מושג..?

למעלה