עצומה

../images/Emo21.gif../images/Emo185.gif עצומה../images/Emo70.gif

כל מי שהתאכזב אתמול ממה שהיה (או יותר נכון ממה שלא היה) עם יהודה לוי (עצם זה שיהודה לא הופיע בפורום כמו שסוכם ועצם זה שחצי מאיתנו לא יכול להיכנס לצ'אט). אז עכשיו אני עושה עצומה שאשלח אותה להנהלת תפוז בקרוב וכל מי שרוצה להצטרף מוזמן
כל מי שמצטרף לעצומה שיסמן
תודה...מקווה שתצטרפו בהקדם

sivan 1 4

New member
../images/Emo60.gif ועוד איך! שידור דפוק

היה תקוע, בהתחלה לא ראו כלום,האיכות גרועה,והיה פיצוץ בצ'אט שרוב הילדים נשארו מחוץ לחדר-חדר צפייה בלבד! וגם יש מלא שלא ראו!!!!! לפחות יהודה שלח לי ד"ש וענה לי על השאלה חחח...מושלם שלי

SupeRonit

New member
../images/Emo60.gif

מי שממשיך לקרוא-זו עומדת להיות הודעה שטופת מירמור: הגעתי בשמונה,כמובן לאיחור אחר כך הצלחתי לראות,אבל בלי אפשרות לדבר וגם מה שראיתי נתקע/נקתע והייתי צריכה להיות כמו חייל בשמירה-לרוץ מחלון לחלון בכדי לא לפספס שנייה עם האליל .. ונקודה קשורה בעקיפין: מה זה היה הקטע עם הסגריות
אתה אומר לא להתחיל עם זה ובאותה נשימה מדליק סגריה
ת-ת-א-פ-ק תעשן אחת לפני ואחרי השידור .. זה אולי פלצני ונאיבי אבל בתור
הוא אמור להיות מודע למסר שהוא מעביר/משדר ..

SupeRonit

New member
ועוד משהו חשוב ../images/Emo26.gif

על כמה שאלות הוא ענה
אולי טיפה בים מתוך מה שהוא נשאל.. אז אני חושבת שמן הראוי שהוא ייקח לעצמו שעה וייענה על הכל בלי קשר לאירוח..מינמום כבוד.. וזה אפשרי כי
ים אחרים נמצאים פה בשרשורים ועונים בכבוד (ברגעים אלו ממש כבר יותר משעה-אייל,וגם אליאן,מיקי ....)

SupeRonit

New member
בשרשור האדום ../images/Emo26.gif

מדיי פעם "צצים" פה כוכבים ויש שרשור שמוקדש להם..בו הם עונים על שאלות..הטריק הוא לדעת שכינוי כוכבי הסדרה הוא בצבע אדום-וככה אתה בטוחה לדעת שאת מדברת עם האדם האמיתי ..
הבנת

../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo26.gif

כן זה ממש לא הוגן בכלל לא ראיתי אותו ...ובנוסף לזה הוא לא ענה לנו על השאלות ששאלנו אותו...

../images/Emo85.gifאני יכולה להעיר כמה הערות../images/Emo35.gif

אז ככה לעודד היתה ביד חבילת דפים.. אלה היו שאלות של הפורום.. במשך הראיון הוא קיבל גם דפים של שאלות מהצט
כך שלהתייחס לשאלות הוא אכן התייחס ואני עדה
פשוט סבלנו מחוסר זמן
וידעתם כל הזמן שזה יהיה בצט לייב... ולא בפורום עצמו
יהודה אולי יכנס בעצמו כמו שאר השחקנים המואדומים.. אני לא רואה שום דרך שבא העצומה תעזור כי את יהודה קשה להביא שוב..

SimsY

New member
תגידי לו שסימס פה

אם הוא לא יבוא בעצמו אני פשוט אגרור אותו מהתחתוני זברות שלו.

y a h a v 21

New member
../images/Emo42.gifצודק בהחלט!!!

אני מצטרפת!!!!! מה שהיה אתמול עם יהודה לוי היה מאוד מאכזב עבדו עלינו בעיניים!! הצ'ט כל הזמן נתקע ואני אישית לא הצלחתי לראות חצי מהראיון,פשוט ביזיון! יהודה לוי אהבת חיי
!!!

y a h a v 21

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo60.gifצודק בהחלט!!!

אני מצטרפת!!!!! מה שהיה אתמול עם יהודה לוי היה מאוד מאכזב עבדו עלינו בעיניים!! הצ'ט כל הזמן נתקע ואני אישית לא הצלחתי לראות חצי מהראיון,פשוט ביזיון! יהודה לוי אהבת חיי
!!!

למעלה