shahf

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo16.gif

זה האייקונים שהכי קשורים לסופגנייה שמצאתי נר כי סופגנייה אוכלים בחנוכה והמבורגר פשוט כי סופגנייה נראית כמו המבורגר טוב עכשיו עידכון היום ירד פה גשם אבל זה לא מספיק כדי למלאות את הכנרת והיו ברקים ורעמים רציתי לנסות לצלם ברק אבל כיצאתי החוצה עם המצלמה הם כבר נגמרו אכלתי עכשיו סופגנייה עם הרבה סוכר וריבה מה שמביא אותי לשאלה מה אתם אוהבים בסופגנייה?! 1.ריבה 2.כלום 2.אחר(בבקשה פרט) אה אני חוזה את בואו של ה מ ש י ח תחכו ותראו ואז תבינו למה התכוונתי הוא בטח יבוא היום בערב(היום=יום שלישי) עד כאן לאתמול שחף ש. איפשהו ליד הכנרת

Angel Girl1

New member
אחר...

ריבת חלב כמובן!=) אני שונאת עם ריבה... אבל מטורפת על סופגניה עם ריבת חלב! זה.. זה... יאאאאאאאאמי!

DarkSpidey2000

New member
לפי האבחנה שלי,

יש לך משהו עם ריבת חלב
כן כן, אני יודע, אבחנה דקה...

Angel Girl1

New member
שיו איזה חכם!

איך גילית?! מעט מאוד אנשים יודעים שזה אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעולם=/

DarkSpidey2000

New member
עזבי, כולם יודעים שזה...

מזל של מתחילים...
ועכשיו, לקסם הגדול בעולם: אני אגדיל את הכפתורים למטה!

M a D C o W

New member
הכי טעים בסופגניה זה ../images/Emo112.gif

שוקולד! שוקולד שנוזל ונמס בפה באיטיות... וכשזה עוד חם זה הכיייייי טעים... איי חנוכה, בוא כבר! אבל לביבות זה עדיין הכי הכי הכי הכי טעים!

swirrrly

New member
כן כן המון אבקת סוכר ../images/Emo102.gif../images/Emo118.gif

כן כן.... ראר.... *מזילה טונות ריר* אבקת..... סוכר.... !!!!!!!!! וריבה
ניאמיייי!

EyalGoor

New member
יש לי רק שאלה אחת

מה טעים בשוקולדים, סופגניות ושאר דברים מתוקים? יש לי רק גבר אחד להגיד על דבר מתיקה
איכססססססססססססססססססססס

ה מ ש י ח

New member
מי אמר שמשיח לא מטלפן???

ומי אמר שלשחף אין חוש נבואי חזק בצורה שלא תיאמן???
אני אישית אוהבת רק את הסופגניות של סבתא שלי שהמילוי שלהן הוא ריבת תות משמש כזו.. משהו משגע..
וכן, המשיח היא בת, לא, אין לי זקן, והחמור.. אממ.. לא נכנס לזה.
ובלי קשר..
תנסו פעם לראות סופת ברקים מכפר חרוב שברמת הגולן.. משהו מיוחד לאללה.

shahf

New member
משיח (או לקרוא לך ש?!)

מתי ראית סופת ברקים מכפר חרוב?! כשהייתה פה סופת ברקים אני חושב שכבר היית בחיפה לא?!?!

ה מ ש י ח

New member
ה- משיח בשבילך.

כשאני ואבא שלי היינו בצימרים בחורף של שנה שעברה היינו שם. ועכשיו יהיו לי עוד המון הזדמנויות לבקר שם מסיבות שברורות לשנינו.. אגב, נראה לי שמחקו, אבל בפורום של הסלולארי ציינתי את העובדה שאני הולכת לגור עם רוני, רוני וענת. מה אתה אומר??? וכדי להחזיר את הנושא לשאר חברי הפורום שאין להם שמץ על מה אנחנו מדברים.. אין כמו הסופגניות של סבתא שלי

shahf

New member
אני אברר עם זוג המנהלים הרעים של

פורום סלולארי (כן אייל אני מדבר עלייך) את הולכת לגור עם רוני וענת?!! מתי?!?!

למעלה