שרשור היכרות!

SUPER ORI 1z1

New member
../images/Emo21.gifשרשור היכרות!

טוב בעמוד הזה יש לפחות 5 חדשים ובעקבות שידור התוכנית בערוץ הילדים מצטרפים עוד ועוד!!! אז הנה שרשור היכרות שנכיר זה את זה יותר טוב: שם(אם רוצים גם משפחה) : גיל: אזור מגורים: בן/בת: מראה חיצוני: גובה: צבע עיניים: משקל: צבע שיער: לבן/שחור: סתם חחחח...... הערות למראה חיצוני: תחביבים: מה אתה אוהב לעשות: כמה זמן אתה עושה כל דבר ביום: כמה זמן על המחשב ביום: כמה זמן על הטלוויזיה ביום: הערות: על הנפילים: נפיל אהוב: נפיל שנוא: דמות אהובה: דמות שנואה: שחקנ/ית אהוב/ה: שחרנ/ית שנוא/ה: רואה הנפילים ממתי ששודר ביס ישראלי?: הערות: ועוד משהו שבא לכם להוסיף... :

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifאני../images/Emo9.gif

שם(אם רוצים גם משפחה) : עדי גיל: 15 אזור מגורים: צפון בן/בת: בן מראה חיצוני: גובה:
צבע עיניים: ירוק משקל:
צבע שיער: חום לבן/שחור: סתם חחחח...... לבנבן
הערות למראה חיצוני:
תחביבים: מה אתה אוהב לעשות: לרכב על אופניים ולהיות עם החתולה שלי
כמה זמן אתה עושה כל דבר ביום: לא הבנתי
כמה זמן על המחשב ביום: יותר מדי
כמה זמן על הטלוויזיה ביום: כנ"ל
הערות:
על הנפילים: נפיל אהוב: עוזרי
נפיל שנוא: עמית
דמות אהובה: עגי
דמות שנואה: אמממ יובל?
שחקנ/ית אהוב/ה: ליטל רוזנצוייג
שחקנ/ית שנוא/ה: אלון לוי
רואה הנפילים ממתי ששודר ביס ישראלי?: בטח
הערות:

אלמוגי7

New member
הפרטים שלי על השירשור היכרות-

שם(אם רוצים גם משפחה) : אלמוג גיל:11 וחצי אזור מגורים:תל-אביב בן/בת:בת מראה חיצוני: גובה: אין לי מושג,ממוצעת צבע עיניים:חום כהה משקל:32 צבע שיער:חום כהה לבן/שחור: סתם חחחח......קצת חומה הערות למראה חיצוני:יש לי נקודת חן בעיין..חח D: תחביבים: מה אתה אוהב לעשות: להיות הרבה אבל הרבה במחשב,ללכת לצופים,ולהיות עם חברים.. כמה זמן אתה עושה כל דבר ביום:מה זה אומר ?! כמה זמן על המחשב ביום:4-8 שעות כמה זמן על הטלוויזיה ביום:3 שעות הערות:?? על הנפילים: נפיל אהוב:עוזרי נפיל שנוא:מנשה החרא ! דמות אהובה:עדיי !! דמות שנואה:מיכאלל.. שחקנ/ית אהוב/ה:שלומיי שחרנ/ית שנוא/ה:ראש הממשלה רואה הנפילים ממתי ששודר ביס ישראלי?:לא..כי לא היה לי אז יס.. הערות:נפילים שולט !!

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהול~|סוס|

שם(אם רוצים גם משפחה) :לאה (חירפוני , דורה , איך שבאלכם XD ) גיל:13 וחצי אזור מגורים: צפון , אמרתם איזור לא עיר!!
(איזו מתחכמת אני|גבות|) בן/בת:בן
בת
מראה חיצוני: גובה:1.58 צבע עיניים:ירוק משקל:>_> נדמה לי 40 ומשהו XD צבע שיער:שטני לבן/שחור: סתם חחחח...... הערות למראה חיצוני::O תחביבים: מה אתה אוהב לעשות:אממ , לשחק עם החתולי שלי , מחשב , לעצב בפוטושופ , פורומים ^^ ,נמ. לחרפן D: כמה זמן אתה עושה כל דבר ביום:אין לי סטופר XD כמה זמן על המחשב ביום:נראלכם אני סופרת!?!?
כמה זמן על הטלוויזיה ביום:כנ"ל הערות: על הנפילים: נפיל אהוב:מר גמיש.
נפיל שנוא: גברת חולה דמות אהובה:עדי , ליאה , שוקי (תודו שהוא קורע!!) דמות שנואה:הומ O: , שחקנ/ית אהוב/ה:ליטל , הילה. שחרנ/ית שנוא/ה:אין רואה הנפילים ממתי ששודר ביס ישראלי?:אכן הערות: ועוד משהו שבא לכם להוסיף... :

אניxD

New member
../images/Emo85.gifאני

שם(אם רוצים גם משפחה) :אוופק :] גיל:בקרוב 14
אזור מגורים:מרכז
XD בן/בת:בת>< מראה חיצוני: גובה:אין לי שמץ~ צבע עיניים:חום משקל:48
צבע שיער:חום לבן/שחור: סתם חחחח......:| הערות למראה חיצוני:^^ תחביבים: מה אתה אוהב לעשות:פורומים, צופים, חברות, טלויזיה :) כמה זמן אתה עושה כל דבר ביום:הרבה ... כמה זמן על המחשב ביום:יותר מידי XD כמה זמן על הטלוויזיה ביום:שעה בערך :| הערות: ~ על הנפילים: נפיל אהוב:עוזרי XD נפיל שנוא:הרבה ... דמות אהובה:עדי, ליאה ... דמות שנואה:~ שחקנ/ית אהוב/ה:ליטל
שחרנ/ית שנוא/ה:דן שפירא רואה הנפילים ממתי ששודר ביס ישראלי?:אכן:) הערות:~ ועוד משהו שבא לכם להוסיף... :

digikids

New member
גמני!!

שם(אם רוצים גם משפחה) : יפתח גיל: כמעט 14 אזור מגורים: ירושלים בן/בת: בן! מראה חיצוני: גובה: 1.50 ומשו.. צבע עיניים: חום משקל: לא יודע צבע שיער: חום לבן/שחור: לבן הערות למראה חיצוני: ? WTF תחביבים: מה אתה אוהב לעשות: הרבה דברים כמה זמן אתה עושה כל דבר ביום: לא יודע כמה זמן על המחשב ביום: שעה בערך כמה זמן על הטלוויזיה ביום: שעה.. הערות: אין!! על הנפילים: נפיל אהוב: קרן נפיל שנוא: המכיר. דמות אהובה: עדי דמות שנואה: צורי שחקנ/ית אהוב/ה: ליטל רוזנצוייג שחרנ/ית שנוא/ה: אלון לוי רואה הנפילים ממתי ששודר ביס ישראלי?: דהה
הערות: די כבר עם זההה!!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעונה!

שם (אם רוצים גם משפחה): ניצן גיל: 16 וחצי. אזור מגורים: מרכז. בן/בת: בן. מראה חיצוני: גובה: 1.83 צבע עיניים: חום בהיר-ירקרק משקל: 68 צבע שיער: שטני. לבן/שחור: סתם חחחח...... אני לא מכיר בני אדם לבנים, רק עם טיפקס הם יכולים להיות לבנים
. אני בצבע עור XD. הערות למראה חיצוני: תחביבים: מה אתה אוהב לעשות: מחשב, טלוויזיה, שחייה. כמה זמן אתה עושה כל דבר ביום: הרבה. כמה זמן על המחשב ביום: הרבה מאוד. כמה זמן על הטלוויזיה ביום: הרבה. הערות: על הנפילים: נפיל אהוב: עוזרי. נפיל שנוא: הגומי. דמות אהובה: עדי. דמות שנואה: אביגיל והנפיל המעלים הזה. שחקנ/ית אהוב/ה: ליטל רוזנצוייג!!
שחקנ/ית שנוא/ה: אין שחקנים שנואים, אבל אני יכול להגיד שאלון לוי לא משחק משהו XD. רואה הנפילים ממתי ששודר ביס ישראלי?: כן.

sn22

New member
אני!

שם(אם רוצים גם משפחה) : שלומי גיל: 14.. אזור מגורים: צפון
בן/בת: בן :-O מראה חיצוני: גובה: אין לי מושג.. נראה לי ש.. טוב אני לא אגיד סתם חח צבע עיניים: חום משקל: לא יודע.. (מה זה השאלות האלה
) צבע שיער: חום לבן/שחור: סתם חחחח...... הערות למראה חיצוני:
תחביבים: מה אתה אוהב לעשות: מחשב טלווזיה.. כמו כל אדם אחר.. כמה זמן אתה עושה כל דבר ביום: יותר מידי.. כמה זמן על המחשב ביום: תעלו למעלה חחח (יותר מידי
) כמה זמן על הטלוויזיה ביום: יותר מידי.. (כמה פעמים כתבתי "יותר מידי" בהודעה הזאת.. יותר מידי
) הערות:... על הנפילים: נפיל אהוב: מיכל טראוריג (המחלות..) נפיל שנוא: ואייי אממ.. דמות אהובה: כולם (תשובה פלצנית ביותר!
) דמות שנואה: אין (כנ"ל למעלה
) שחקנ/ית אהוב/ה: נוו באמת!... שחרנ/ית שנוא/ה: או קיי.. רואה הנפילים ממתי ששודר ביס ישראלי?: בטח
הערות:...

SUPER ORI 1z1

New member
עונה עונה עונה!

שם(אם רוצים גם משפחה) : אורי גיל: 12 אזור מגורים: השרון בן/בת: בן מראה חיצוני: גובה: 1.52 בערך צבע עיניים: ירוק משקל: (חסוי.. סתם האמת שאני לא ממש יודע) צבע שיער: היה בלונדיני אבל מתחיל להיות יותר כהה לבן/שחור: סתם חחחח...... אשכנזי חחח! הערות למראה חיצוני: משקפיים! תחביבים: מה אתה אוהב לעשות: לנגן בפסנתר וגיטרה, להיות בפורום הנפילים ולראות את הסדרה חח.., ללכת לצופים(פולג עולה),לבלות ועוד... כמה זמן אתה עושה כל דבר ביום:הרבה כמה זמן על המחשב ביום:הרבה כמה זמן על הטלוויזיה ביום:הרבה הערות:הרבה חחח... על הנפילים: נפיל אהוב: האסיר שחכתי תשם! זה שאומר מה לעשות (בפרק האחרון - 50) נפיל שנוא: המעלים! היה כזה קר.. וגם המכר! דמות אהובה: עדי! עלמה! שוקי! דמות שנואה: שלומי קצת.. ואסף!!!! שחקנ/ית אהוב/ה: ליטל רוזנצוויג
!!! שחרנ/ית שנוא/ה: אלון לוי שחקן די גרוע! אבל אני לא שונא אותו! רואה הנפילים ממתי ששודר ביס ישראלי?: לייק דאאאאאא (כמו שכולם ענו) הערות: אחלה של סדרה אני עושה הפגנות שאני לא רוצה לעבור להוט! ועוד משהו שבא לכם להוסיף... : ד"ש

noam270

New member
../images/Emo187.gifאניייייייי ניייייייי בניניייייייייי../images/Emo9.gif

שם(אם רוצים גם משפחה) : נועם..............
בת מראה חיצוני: גובה: בערך 1.6....... צבע עיניים: חום משקל: לא יודעת..... צבע שיער: חום- מתחיל להתבהר.....ויש גם קטע שנראה קצת אדום-ג'ינג'י כי עשיתי פסים אדומים בשיער לפני איזה חודשיים וזה שינה את הצבע הטבעי של השיער....הקיצור, לא ברור. לבן/שחור: סתם חחחח......----->גזענים!!!! הערות למראה חיצוני: איןןןן תחביבים: להציק, לצחוק(על אנשים ובכללי...) לראות טלוויזיה.....לחרפן חברות במסן.... מה אתה אוהב לעשות: זה לא אותו דבר?! כמה זמן אתה עושה כל דבר ביום: בין 25 שעות ביממה עד 30
...חחחח....מה נראה לכם אני סופרת? כמה זמן על המחשב ביום: ------- כמה זמן על הטלוויזיה ביום: -------- הערות: היי
על הנפילים: נפיל אהוב: קרן...התאהבתי בכוחות שלה....והדמות אחלה....הו כן, וגם אסף אחלה.... נפיל שנוא: הדססססססססססססססססס
דמות אהובה: ליאה,עדי,מאור הגבר גבר..... דמות שנואה: נוח,לח"ם(מלכישוע), וזהו נראה לי.... שחקנ/ית אהוב/ה: הילה, אלון,ליטל..... שחקנ/ית שנוא/ה: אין, כולם שם שחקנים טובים. רואה הנפילים ממתי ששודר ביס ישראלי?: יאפ
הערות: הייי!! ועוד משהו שבא לכם להוסיף... : אל תקפצו על רגל אחת בשיעור התעמלות, זה יכול להיגמר עם רגל שבורה!

חסוי90

New member
אני ../images/Emo218.gif

שם(אם רוצים גם משפחה) :גיא גיל:12וחצי אזור מגורים:המרכז בן/בת:בן מראה חיצוני:-- גובה:-- צבע עיניים:-- משקל:-- צבע שיער:-- לבן/שחור: סתם חחחח......-- הערות למראה חיצוני:-- תחביבים:האקרן(האקר סקרן) מה אתה אוהב לעשות:לשחק במחב כמה זמן אתה עושה כל דבר ביום:אם זה מה שלמעלה אז 4 שעות ביום בי"ס ו7 שעות בשישי שבת כמה זמן על המחשב ביום:כנ"ל כמה זמן על הטלוויזיה ביום:4 שעות הערות:אל תתעסקו איתי אחרת אני אפרוץ לכם למחשב חח על הנפילים: נפיל אהוב:צורי נפיל שנוא:הדס(לא יודע למה) דמות אהובה:שלומי (באמת) דמות שנואה:נח חח שחקנ/ית אהוב/ה:ליטל רוזנצוויג שחרנ/ית שנוא/ה:-- רואה הנפילים ממתי ששודר ביס ישראלי?:רק מהאמצע הערות:אחלה סידרה ועוד משהו שבא לכם להוסיף... : שבוע טוב

למעלה