סקר...

../images/Emo21.gif סקר...

שירלי (אגם רודברג) מול אליאן (מורן גרוס) 1. למי יש עיניים יותר יפות? 2. למי יש שיער יותר יפה? 3. למי יש גוף יותר שווה? 4. מי יותר כוסית? 5. מי מדברת בסגנון יותר סקסי? 6. מי יותר מתוקה? 7. מי יותר שווה באופן כללי?

../images/Emo66.gifאממ... 50-50...

העיניים? של אגם כמובן.
השיער? גם וגם.
הגוף? גם כן גם וגם, אבל לשירלי (אגם) יש יתרון על אליאן (מורן) מכיוון שהיא שזופה...
מי יותר כוסית? שתיהן, אבל באליאן יש משנו יותר מושך קצת...
מי יותר מתוקה? אליאן, זה ברווווור!
מי יותר שווה באופן כללי? מורן (אליאן) גרוס אני מעדיפה את מורן בעיקרון...

../images/Emo23.gifאני../images/Emo26.gif

עינייים
שירלייי שיער
שתיהםםםם
גוף
שירליייי יותר כוסית
שתיהםםם
סיגנון סקסי
אליאןןן
מי יותר מתוקה
שירלייי

לימור1977

New member
תשובות...

1) שירלי. 2) שירלי. 3) אליאן. 4) שירלי. 5) שירלי. 6) שירלי. 7) שירלי.

לדעתי שירלי למרות שעל

אליאן בכלל לא חסר אבל אני רואה אותם שונה ששירלי כזאת ילדה וכך היופי שלה מטבטא שונה ושאליאן יותר בוגרת והיופי שלה שונה

טוב נו../images/Emo29.gif

1)למי יש עיניים יפות יותר-שירלי 2)למי יש שיער יפה יותר-אליאן 3)למי יש גוף שווה יותר-אליאן 4)מי יותר כוסית-אליאן 5)מי מדברת בסגנון סקסי יותר-שמעו-אגם רודברג לא יודעת לשחק בגרוש.אם כך תשובתי היא אליאן
6)מי יותר מתוקה-אליאן.שירלי מעצבנת 7)מי יותר שווה באופן כללי-זה די ברור לא?אליאן

Camila santiago

New member
ברור שמורן! אגם הזו יצורה../images/Emo153.gif

אני לא רוצה להעליב מעריצים של אגם...אבל אם כבר שאלתם האגם הזאת נראת כמו בר רפאלי עם גן שולט של איש הפיל

בעיני שניהם מדהימות בצורה שונה!

1.אגמוש 2.לשתהם יש שיער יפה! 3.למורנוש 4.שתיהם כוסיות בצורה שונה!! 5.מורנוש 6.שתיהם מתוקות! 7.שאלה קשה שניהם ש!!!ת אבל אני יותר בקטע של רן בכור!!!!!!!!!!!!! שיהיה לכם אחלה יום שישי!!!

../images/Emo21.gifתשובות מפורטות..שכחתי..אז הנה

1. למי יש עיניים יותר יפות? אגם 2. למי יש שיער יותר יפה? תיקו 3. למי יש גוף יותר שווה? תיקו 4. מי יותר כוסית? אליאן 5. מי מדברת בסגנון יותר סקסי? אליאן 6. מי יותר מתוקה? תיקו 7. מי יותר שווה באופן כללי? אליאן

noy661

New member
תשובה

1. לאליאן העיניים יותר יפות ולשירלי הצבע יותר יפה דוגרי: אליאן 2.שירלי. 3. אליאן. 4. אליאן. 5. אליאן. 6. שירלי. 7. אליאן.

../images/Emo26.gifאז ככה../images/Emo36.gif

שירלי
או
אליאן 1. עיניים - שירלי 2. שיער- אליאן 3. גוף- אליאן 4. כוסית יותר
- אליאן לדעתי 5. דיבור סקסי- אליאן דהה 6. מתוקה יותר- שירלי 7. באופן כללי- אליאן מורן גרוס ה
וגם בעלת השם הכי יפה בעולם

../images/Emo170.gifע ו נ ה../images/Emo170.gif

1. למי יש עיניים יותר יפות? אגם 2. למי יש שיער יותר יפה? מורן 3. למי יש גוף יותר שווה? אגם 4. מי יותר כוסית? אגם 5. מי מדברת בסגנון יותר סקסי? מורן 6. מי יותר מתוקה? אגם 7. מי יותר שווה באופן כללי? אגםםםםם

sivan 1 4

New member
../images/Emo170.gifעוjה...../images/Emo170.gif

אוקיי אז אני המתלבטת....
למי יש עיניים יותר יפות? אגם-ברור!
למי יש שיער יותר יפה? לשתיהן שיער 100מם
למי יש גוף יותר שווה? אגם
למרות שגם למורן לא חסר...
מי יותר כוסית? מזה כוסית עוד פעם?...שתיהן..
מי מדברת בסגנון יותר סקסי? מורן-ברורררר
מי יותר מתוקה? בסדרה-אגם, במציאות...שתיהן מתוקות
מי יותר שווה באופן כללי? אגם
מורן
דילמה

../images/Emo170.gif ע ו נ ה ../images/Emo170.gif

1. למי יש עיניים יותר יפות? אגם , רן , יהודה 2. למי יש שיער יותר יפה? מורן 3. למי יש גוף יותר שווה? מירי 4. מי יותר כוסית? אגם 5. מי מדברת בסגנון יותר סקסי? מירי בוהדנה 6. מי יותר מתוקה? אגם 7. מי יותר שווה באופן כללי? אליאן מירי ואגם - כולן

למעלה