סופריטו לשבת

Sarika

New member
../images/Emo21.gif סופריטו לשבת

שבת שלום קרידוס אמיגוס, אל אנב'יירנו אס אל טיימפו די גיזאר "סופ'ריטו". די מי מאמא אנבזי אפרונטאר ספ'ריטו די גאינה, אי אל אינטרנט טופי רצפטה - סופ'ריטו די קארני. שבת שלום חברים יקרים, החורף הוא הזמן לתבשילי קדירה, ביניהם הסופריטו. מאימי למדתי להכינו עם עוף ומ"אתר מתכונים נט" למדתי להכין סופריטו עם בשר. אני מצרפת קישור לאתר הנפלא "מתכונים נט" ובו מאמר שהחזיר אותי למחוזות ילדותי עם תיאור יום שבו מוזמנת התופרת לתפור לבנות המשפחה, ביום כזה הכינה אם הבית את הסופריטו המיוחד שלה. כנסו לקישור ותהנו. מומלץ גם לשוטט באתר. אני מודה לאיה מאתר הנהדר "מתכונים נט", שאישרה את צירוף הקישור.

Sarika

New member
../images/Emo4.gifנינגונוס נו קרי גוסטאר דל

ספ'ריטו? סאליו אונה מראבייה....

avielss

New member
היידה אפרופו קומידה

סקרה אזידו און מפגש
יש הרבה אנשים לראות והרבה דברים לחגוג אז יאללה מי מרים כפפה?

Nava5

New member
אהלן../images/Emo24.gif

אני הרמתי כפפה בנושא האירוח, אבל רוח האנשים אינה נוטה להיענות... מה שלומך?

may55

New member
שריקה הקישור ניפלא תודה

מקווה להכין כבר מחר הילדים שלי ישמחו

רותי ב.

New member
אין ב'יירניס אוב'ו אין לה

גאזטה די חיפה, קי סה יאמה "קול חיפה" רצפטו דה סופ'ריטו די קרנה. אסטי רצפטו אז אונו די מונצ'וס אוטרוס דה ליב'רו מואב'ו קי אסקריב'יו אביבה בן יוסף. אל נומברה דיל ליב'רו אז "הבשלנית מרחוב אגריפס". נו סולו רצפטוס איי אין אסטה ליב'רו, מה טאמביין קונסז'אס דה אסטה קאלז'ה. איל רצפט : חותכים 2 קילו בשר כתף לקוביות גדולות, מערבבים קצת פלפל, קצת מיורן, כורכום וקינמון ומורחים על הבשר. בסיר גדול מחממים כף שמן, ומאדים 2 בצלים גדולים קצוצים דק ועשר שיני שום. מוסיפים 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות, ומערבבים עד שהם מתרככים. מוסיפים את הבשר ומקפיצים מכל הצדדים. מוסיפים רבע כוס מים, רבע כוס לימון (או חומץ), מרתיחים, מכסים ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה. לבדוק מידי פעם ולהוסיף מים, אם יש צורך. בסוף להוסיף קורט מלח. וכמובן מודה לך על הקישור לאתר המקסים של איה וחמדה,

למעלה