ואצלנו כך../images/Emo3.gif
יום שישי בצהרים קובה הפעם חמוסטה ויסלחו לי מי שהבטחתי סדנא של קובה חמו, הרוב בבית הכריע לטובת החמוסטה אבל מבטיחה בקרוב מאוד סדנא מסודרת. ערב שבת אוכלים אצל אח שלי, אז אספר לכם בהמשך מה הוכן, אצטייד במצלמה ובפנקס ועט אם יהיה משהו מיוחד ומעניין מבטיחה לשתף אתכם. יום שבת כך, בבוקר אני
ת ארוחת בוקר בחברת חברי לצעדה הקבועה בשבת בבוקר, אכין להם בויקוס ובורקס עם תרד וגבינה בולגרית, ירקות חתוכים ומאפים (עליהם עוד מעט בהמשך פירוט) במשך היום אנחנו
ים אצל פרלה שכן היא התנדבה להכין עבורכם סדנא מצולמת בשלבים של הבורקס הטורקי המדהים שהכינה לנו בשבוע שעבר, אז אני הולכת אליה לצלם וכמובן להשאר לארוחה, כך שהרבה
אנחנו לא מכינים השבת אבל כך הרבה
ות ראשית אכין עוגת מוס קפוצינו ואקח איתי לאח שלי בערב שבת
רוגלך של קרין גורן (לא בצק שמרים הבצק עם הגבינת שמנת) קרין המליצה עליהם בחום ואני אכין גם לנו ל
וגם לשבת בבוקר.
סינרול קנמון, עדיין לא שבענו ממנו בביתי
ת שמנת פרורים על פי הזמנה מיוחדת של ג'וליה יש מצב שיהיה לי זמן פנוי אז אכין איזו עוגת פירות ואזמין את עוז חברי היקר ש"מת" על עוגות פירות. פנינה