טרי מהטכני

יהללל

New member
../images/Emo21.gifטרי מהטכני../images/Emo3.gif

ביומיים שבהם הייתי בטכני מצאתי לא מעט שינויים
כל מי ששמח שהלימודים יתחילו שעה מאוחר יותר, שמח כנראה לשוא. הלימודים יתחילו כפי שהתחילו שנה שעברה, באופו קבוע בשעה 7:25.
החל משנה הבאה, לא יהיו יותר קורסים אלא מספר הקורס יתחלף לספרה אחת, אני למשל יהיה ב-יא'5
מגורי הבנות נלקחו לטובת הבנים בשכבות יג'-יד'. חוצפה לשמה. אני חייבת לתאר לכם איך נראים מגורי בנים:*אהמ אהמ* מקלחות מזוויעות- אין וילונות, תאים קטנים. שירותים- דלת נמוכה ביותר, אסלות מלאות חלודה וצואה. תיגלחות- אני לא מגיעה למראה
ארונות- איכס. פשוט איכס. ארונות מעץ, הדלת לא מכסה את כל הארון, אין מנעולים/הכנה למנעולים, מדפי הארון עשויים מעץ שכשמעבירים עליו אצבע מוצאים אותה מלאה קוצים קטנים. מזרונים שרק אתם הבנים יודעים מה עשיתם איתם
אין שתיה- לא חמה, לא קרה, אפילו לא מים.
הכיתות דוקא סבבה. בנו אותם אחרי שהבריטים הלכו. קיצר, לבנות שביננו, כדאי שתביאו איזה משהו לעטוף איתו את הארון. אם אני יזכר בעוד משהו חדש- אני יחזור. ביי בנתיים:)

החדשים לא יגעו בהילטונים.

כל החבר'ה החדשים שבאים לטכני יהיו אקסטרניים.

../images/Emo80.gif

באיזה הילטון מדובר? לגבי המנעולים- טיפ קטן: יש מנעולים שהם פשוט מתכת שנכנסת בחור בדלת הארון ובקצה שלה שמים מנעול. כדאי להשיג.

לגבי ההילטונים-

מקלחות- וילונות?
מה זה? שירותים- שאני לא אפרט לך על הזוועות שמצאו שם במהלך השנה. תגלחות- איזה כיף, את כמוני

לנו היו מגורים די טובים...

המקלחות היו לא רעות וגם השירותים בקומה הראשונה(שיפצו אותם) ובשניה זוועה,והתגלחות-לא רעות.

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

לפי מה שהיא אומרת לא.. אבל תברר אני יודע..............

יהללל

New member
שוב

שכבות ט'-י' שאליהם מגיעים שוחרים חדשים, יתחילו ב-8. כל השאר- כרגיל.

יהללל

New member
לא ממש הבנתי את השאלה אבל

הרעיון הוא שעל מנת לפתוח את בית הספר לכמה שיותר אקסטרנים צריך להתחיל את הלימודים מאוחר יותר. תלמידים חדשים יש רק בשכבות ט' ו-י'. עם השנים, שעת הלימודים תתחיל לכל השכבות בשעה 8. בשכבות יא'-יב' השנה, אין צורך בתחילת לימודים בשעה מאוחרת כיון שכבר שנה שעברה הגיעו אקסטרנים והם הסתדרו עם השעה.

יהללל

New member
אני לא ממש יודעת למרות ש

הגיוני שכן, הרי חצי כיתה לא תתחיל ב-7 וחצי והחצי השני ב-8. אגב, לפי מה שהבנתי בשנה הבאה תהיה רק כיתה אחת בה יהיו גם חדשים וגם ותיקים. יהיו חוץ מהכיתה הזו עוד 2 כיתות שבהם יהיו רק חדשים. זה קצת מוזר

whitiger

New member
אז זהו..

על זה דיברתי... שתהיה כאילו כיתת אינטרנים וכיתת אקסטרנים וכל אחת תתחיל בשעה אחרת... למרות ששמעתי מחבר שלי שהלך גם לטכני למיון של החניכים יועצים שאנחנו מתחילים ב0810........

יהללל

New member
מיון../images/Emo6.gif

שכבות ט'-י' יתחילו בשעה מאוחרת יותר. השכבות הגבוהות יותר- כרגיל

יהללל

New member
6 וחצי

הרי החדשים הם אקסטרנים, הם לא אוכלים בטכני בכלל
*מקנאה*

למעלה