ג'אנק פוד ממכר?

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
../images/Emo21.gif ג'אנק פוד ממכר?

מדענים מאוניברסיטת פרינסטון טוענים שהחומרים הנמצאים במזון המהיר ממכרים. על כך- ניתן לקרוא כאן.

Siren

New member
זה בהחלט

מסביר אצלי איזה סטיה או שתיים...

לדעתי, ספורים הימים בהם נראה

שלט אזהרה ב"מסעדות" מזון מהיר. אני מאמינה שיכול להיות בהם חומר ממכר (כמו בשוקולד, אלכוהול), עם זאת , עלינו להיות אחראים לעצמנו. באופן אישי, אני "מכורה" לפיצה פפרוני עם אננס בשל ניגוד הטעמים -המתיקות והעסיסיות של האננס המושפרצת בפה בעוד הפפרוני מנצח על המליחות, כמו גם לפיצה עם בטטות, בצל צלוי וגבינה בולגרית. מטעמי בריאות וכלכלה, אני נמנעת מהן ככל שמתאפשר. ואנקדוטה על התמכרות- ההתמכרות הקשה ביותר שהיתה לי, היתה לגלידה ולמרות שעבדתי בגלידריה, זה רק החריף! לאחר שנאלצתי להתפטר, הייתי "סוחבת" את בנז' כל יום ולאכול 2 כדורי גלידה פיסטוק. שמתם
שכל מה שטעים הוא ממכר או לא בריא? למה?
למה?
למה?

paul_oyster

New member
עניין של הגדרות

כל זיין שכל בתחפושת חוקר מוצא שלאכול בשר/חלב/שומן/על-האש/מטוגן/אלכוהול גורם מחלות לב/מסרטן/משמין/מגרד בגב/הורס שיניים... (ומפרסם מחקר בסיינטיפיק-מעריב). אמצי לעצמך כלל פשוט, תאמיני בו חזק והמצפון יפסיק לייסר. הכלל הוא מה שטעים, בריא !

SigurRos

New member
לידיעה../images/Emo26.gif

בימים אלו ממש מתנהלת תביעה נזיקית של פלוני אלמוני נגד מקדונלד בארה"ב של אמריקה בגין הפאקינג ג'אנק שהיא מרעילה אותנו בו ומסב לנו מיני מרעין בישין שהשם ישמור אותנו מהם.

אילו חדשות ישנות. מה קורה לך?

סיגור, נראה לי שאתה צריך לחזור לרוטינת שנת הצהרים...

למעלה