בורות מזון

vered151

New member
בן&ג'ריס זה הגלידה הכי טעימה בעולם../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

vered151

New member
בחיים לא אכלתי....

איברים פנימיים. ואני גם בחיים לא אוכל
לא סושי ופירות ים למינהם בחיים לא אכלתי ציפורניים..חחחח יש עוד אנלא זוכרת

happy apple

New member
אוקיי שלי

אבוקדו זה לא נראה טוב חח כול המשפחה שלי ממש מכורה לזה עמבה סושי מכול סוג כול מאכלי ים ודברים לא כשרים מוח לשון אשכים וכול זה בעע

מה זה בן&גריס?

לא טעמתי סושי, גפילטעפיש, ואם לדבר על רשתות מזון- רק השנה ידעתי מה זה KFC(למרות שעדיין, לא אכלתי שם..), והשנה היתה הפעם הראשונה שאכלתי במקדונלדס.

נמממ..

בעקרון יש הרבה מאוד מאכלים שאני לא אוכלת,אבל טעמתי אותם (גם הצטערתי על זה אח"כ,אבל זה לא העיניין כאן
). -פעם אחת בחיי טעמתי חומוס,נגעלתי למדיי,ומאז אני לא נוגעת בחומוס (וגם טחינה,בפרט..),היו לי ממנו זכרונות רעים. -גפילטע פיש ושאר מינים של דגים אני לא אוכלת,זה יותר מלא טעים עבורי,זה מסריח
חוץ מזה,לא אכלתי אף פעם את החלקים המוזרים האלה בבשר- לשון,כבד,לבבות,גרון,טחול,ועוד איכסה למיניהם. כשניסו לדחוף לי את הזוועות האלו הצטערתי על היום שנולדתי
רק המחשבה על לאכול את זה גורמת לי לרצות להקיא. כנ"ל לגבי פירות ים,וכל המאכלים המשונים האלה שצריך יותר מאומץ כדי לטעום אותם. בכל אופן,אני חושבת שזהו
עם כל שאר המאכלים אני חיה לגמרי בשלום,ואפילו יותר מידי בשלום
[בתקופה האחרונה נהייתי מחסלת סדרתית של אוכל
]

yaelush3

New member
אני..:)

אממ.. -דגים. אני פשוט לא מסוגלת לסבול את זה. [אולי חוץ מטונה וגפילטע פיש]. -כל מני פירות ים ודברים לא כשרים. -איברים פנימיים, אולי חוץ מכבד, שגם הפסקתי לאכול כבר. -אבוקדו. יום טוב...!:)

linoy7

New member
../images/Emo6.gif אוקיי..../images/Emo41.gif

-קודם כל, מאכלים לא כשרים
-סושי -גפילטע פיש -כל האיברים הפנימיים של החיות
-ביצים של חיות
-עיניים של חיות -אבוקדו
-כבד
-חצילים
ובטח יש עוד כמה ששכחתי
איכ, לא עשתה לי טוב הרשימה הזאת

linoy7

New member
נו, זה יצא כאילו אכלתי ביצים רק לא של חיות../images/Emo6.gif

*נו, אשכים בכללי
ועיניים. טוב, די
חם לי

m i c k e y 15

New member
אני לא אוכלת הרבה דברים...

וגם לא טעמתי.. חומוס שאוורמה תפוז,אגס,שזיף אשכוליות,תותים- מלא פירות כמו חזקוש חסה,כרוב יש מלא מלא דברים שאני לא אוכלת ובחיים לא טעמתי...אז אם אני אתחיל לפרט זה לא יגמר חח

linoy7

New member
למה אתם לא אוכלים פירות?!../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif

או לפחות תטעמו!

למעלה